Викладач/вчитель/вихователь... з прибамбахами :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем UnLikE, 1 Грудень 2009.

1. UnLikE

UnLikE Фотограф

Мені в мому, ще поки не довгому житті, дуже часто зустрічаються дивні люди, а особливо вчителі і викладачі в школі і коледжі. Я впевнена, що у вашому житті теж такі зустрічались..:girl_haha:
    Розкажіть де, що в них було такого ненормального, або просто дивного?:girl_crazy:
    І може якісь цікаві історії пов'язані з цим?:girl_claping:

2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Викладач/вчитель/вихователь... з прибамбахами :)

Я - вчителька з прибабахом :)
    Можу бавитися зі своїми учнями на перерві в доганялки, пояснювати їм матеріал на прикладах з аніме і Гаррі Поттера, наробити разом з дітьми шкоди і швиденько змитися, зробивши вигляд, що так і було )))

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

позитивно, я аж розсміялась, як то уявила
    щоб не офф, то згадала собі, що в школі була вчителька, яка ніколи не посміхалась, ну ніколи, не те, щоб зла була чи строга, а просто несміяна, якось аж моторошно було

4. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Жах який ((

5. UnLikE

UnLikE Фотограф

Нас на першому курсі вчив такий дідусь (80 рочків), з яким неможливо було спілкуватись... Коли я його питала шось одне, то він розумів всьо зовсім неправильно і відповідав не то шо треба, а ше він ніколи не відповідає, коли з ним привітатись на коридорі, але потім ше ходить і всім розказує шо я така-сяка з ним не вітаюсь))))

А зараз в нас є викладачка яка нам кожної пари розказує як з неї всі прікалуються і яка вона ду*а..) А ше вона збирає рекламки по всіх поштах і зовсім не розуміє жартів)

Я впевнена шо далі буде.... :)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчителі різні бувають. Я он була надто близька до своїх підлеглих за що неодноразово діставала по-шапці від начальства, бо ж не прийнято!!! СУБОРДИНАЦІЇ ДОТРИМУЙТЕСЬ!!!

У мене були різні вчителі. Був один молодий якому було все до лампочки. Він нам дав відповіді на екзамен наперед і навіть не приїхав на екзамен. То ми всі списали і проблем не було. А ще був у мене китаєць то він так говорив що я його не розуміла і єдине що його цікавило це гарні ніжки панянок які сиділи на перших партах. У нього щоб отримати хорошу оцінку треба було на урок приходити в бікіні, тоді він навіть не дивився на твій тест - зразу лупив відмінно і вперед.

Тато мені розказував як вони в училищі знущались над вчителями, бо вони були хлопці після армії а вчителі були на кілька років старші від тих хлопців. Он вони і робили гєци один одному. Був в нас в училищі викладач комуністичної ідеології, я вже не пригадую як той предмет дослівно називався, то він всім казав - дєвочка. А вчителі диригування дуже любили ставати позаду дівчат і показувати як правильно треба диригувати, але чомусь їм треба було стати дуже близько і обхопити дівчину руцями. ;)

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Пригадалося.
    У 11-й був у нас класним керівником с.п. Андрій Іванович, викладач історії. Казали, що за "політику" його виперли з Універу.
    Якось, йшли з приятелем провідати захворівшого А.І. (була якась потреба до нього).
    Ідемо, талапаємо, приколюємося про кулемет, який зараз побачимо і подібне (був 1982 р. )
    Коли А.І. відчинив двері - впали. Жовта сорочка і джинси.

8. olena

olena New Member

У мене в університеті був викладач,який на екзамені чи модулі для того,щоб бачити чи ніхто не списує ставив свій стілець на стіл і сідав на нього.Повірте,списати не міг ніхто.
    А ще була тітонька у якої студентка колись відбила чоловіка,так для неї дівчата ,які мали більш-менш пристойний вигляд були жертвами №1.Я теж потрапила в цей список і не змогла отримати допуск до екзамену поки не прийшла до неї зі змитим макіяжем і у довгій спідниці.Спрацювало відразу ,навіть без опитування.

9. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

В нас в коледжі вчив військову підготовку Степан Степанович, Низенького росту приблизно десь 150-155 см. На пари він приносив підставку для нот, стільчик під нохи і проводив пару...

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

новий семестр заходить викладач коротка стрижка, сорочка, жилетка, штани на кант, черевики (ну, все чоловічого типу), ну, ми чекаєм коли представиться і тут видає "Добрий день, мене звати Наталя Олександрівна, наш предмет називається..." вся група як не зарже (інакше не скажеш), дуже незручно вийшло, але втриматися було важко.
    відповідно нафарбованим дівчатам і з довгими манікюрами здати було дуже важко, ходили по 5-6 раз:girl_crazy:

11. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А в мене в політесі політологію викладав Олександр Олександрович. Мабуть, до того був викладачем історії комунізму. Викладач говорив призлизно так: політічєска іліта, ступєньки влади, палітіка...
    А релігієзнавство викладала тьотя, яка до того також викладала історію КПРС. Цікаво в неї змінився напрям діяльності і переконань :)
    З теорії економіки був розумний викладач, але всіх бісило, що він називав студентів "дівчино в синій кофті" або "незачесаний студент" і т.д.

12. ksjy

ksjy Well-Known Member

ВІН мене також вчив

13. Katrine

Katrine Member

в мене на 2 курсі з підприємницького права був викладач, який прийшов до нас лише на іспит (!), а питання відправив на мейл в деканат. написали ми іспит, і він мені поставив 4(. коли я підійшла до нього і запитала причину, він сказав, що питання я виствітлила неповністю, а на лекції він подавав все досить вичерпно:girl_mad:. аргумент мене вбив наповал... так і маю єдину четвірку в заліковій:girl_smile:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

я думала тут про смішне пишуть..

уявіть собі викладача, що трошка має дефекти мовлення.
    "р" вимовляє як "й"

от і уявіть ситуацію - "прошу приходити на від"Р"обки пропущених занять"
    ну як здогадалися що вийде за слово??:girl_haha:

15. In4a

In4a Well-Known Member

Здається і мене:girl_smile: Ще він першокурсників "бройлерними курчатами" називав :girl_haha:

16. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У нас був викладач,який не шкодув ні вагітних,ні мам з маленькими дітками(а їм ой як нелегко вчитись),на першій лекції він промовив::girl_sad:
    -Запам"ятайте:ви вийшли заміж за університет і вагітні наукою.:girl_crazy:

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ой, дякую, згадала! для нас він був викладачем-гастролером з соціології з економічного факультету, "запозичених" звідти викладачів ми називали – «ті, що живуть не на тому березі ріки» (в силу того що економічний факультет - за підземною Полтвою)

він нас настільки "зазомбував" тими від...обками, що одна студентка прямо на парі так його і запитала - "коли на наступний тиждень приходити на від...обки?", з буквою Й :) це слово по-іншому вже ніхто не міг вимовляти... :)

У нас у школі диваків було багато, серед них - дУже дивний вчитель англійської літератури – неохайний, замріяний, рудий неодружений дивак – фанат свого предмету, котрий дуже любив дівчат-учениць, а на хлопців на уроках взагалі не звертав уваги.

Ми про нього пісеньку склали і часто співали (музика з пісні «Кузнєчік»)…

В 106-му Біленький, руденький та кругленький,
    Він крейдою споденьки собі обмалював,
    Па-рам-па-па-пам, Па-рам-па-па-пам, собі розмалював

Він жив в одній квартирі із Байроном й Шекспіром,
    Мабуть тому так добре він їх перекладав,
    Па-рам-па-па-пам, Па-рам-па-па-пам, він їх перекладав

Любив літературу, дівчат та їх фігуру,
    Їх очі та усмішку він завжди помічав,
    Па-рам-па-па-пам, Па-рам-па-па-пам, він завжди помічав… :)

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

сиджу згадую :girl_in_dreams:

19. Melisa

Melisa Well-Known Member

Ага він самий "Моє п ізвище Бойщ" від слова ук аЇнський бойщ"

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

згадала, в нас на кафедрі обліку колись працював викладач Бунь Р., потім він перейшов працювати в Київ, але про нього ще довго пам"Ятатимуть.
    приходить до студентів на першу пару і каже:
    "Доброго дня, я є Бунь Руслан Миколайович"

всі від сміху під парти посповзали, від тоді він "єбунь" :girl_crazy: