Вибір радіоняні

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myza, 8 Листопад 2010.

1. Myza

Myza New Member

Допоможіть з вибором радіоняні.
    Ми живемо в приватному будинку, кімната:connie: де спить донечка далеко від кухні ( на якій я переважно проводжу час) ,тому хочу придбати цю на мою думку корисну річ. Мені сподобалась модель Babytalker 1020 і по ціні і по опису. Може хтось чув щось про цю модель або користується нею.
    Або порадьте якісь інші моделі, які хороші, або якими користуєтесь.
    Буду дуже вдячна!:girl_curtsey:

2. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Вибір радіоняні.

Перш за все вам потрібно визначитись з радіусом дії радіоняні,залежить який радіус вашої прибудинкової території.
    По друге, краще брати радіоняні з функцією DECT, тобто якщо коротко,захищає від посторонніх радіоперешкод,
    які можуть давати мобільні телефони,рації водіїв і т.д.
    І ще добре, коли рація має зворотню функцію,яка переважно називається - "рація".
    Дає можливість поговорити до свого малюк, коли вас немає поруч.
    Ще є багато інших опцій,якими оснащені радіоняні,але ці,як на мене,основні.

3. true

true New Member

Ми мали радіоняню філіпс. Працювала добре, після нас ще 2-ох дітей "пильнувала".

4. Myza

Myza New Member

Підкажіть яка модель

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я мала радионяню Chicco Easy listening, це найпростіша модель, максимальна відстань 150м, світловий і звуковий сигнали. Дуже були задоволені. Один мінус - на максимальній гучності дуже шуміла. В когось ще так було ?

6. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Вибір радіоняні

то практично в всіх "простіших" радіонянь така біда,так дратує!

7. bioland7

bioland7 Well-Known Member

от тому і написала,що це найважливіше,щоб була функція (DECT),яка усуває посторонні перешкоди інших пристроїв.

8. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Ми користуємось PRENATAL привезли з Португалії. Так як живем в особняку, то я просто нею марила. Дуже виручало коли малий спав в колясці на вулиці , а я варила їсти. Дома менше користувались,бо спав переважно на руках. Зараз спить один раз і трохи довше , і як маю нагальну роботу то включаю.
    і в нас так:girl_yes2: але купляли саму просту

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Раніше навіть не задумувалась на рахунок ДЕКТа - а з ним взагалі не шумить чи злегка ?

10. Myza

Myza New Member

Я вже придбала радіоняню. Спочатку я всеж таки купила Babytalker 1020 - можу сказати про неї лише те що вона невиправдила моїх сподівань ( в ній майже нічого небуло чути), тому я поміняла на іншу на тій самій фірмі на Babytalker 2000. Вона вже цифрова і краще чути і вона зовсім не шумить. Зараз нею користуюся. Є диний недолік що вона реагує на більш меньш гучні звуки, а от коли тихіші то ні. в мене була( брала в користування) раніше бебі фішер, але стара і дуже шуміла, але там було чути навіть як доня переверталась, не долік: там требабуло щоразу нові купувати батарейки.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Доречі ця радіоняня має функцію DECT:girl_crazy:

11. raspberry

raspberry Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка яку радіоняню варто купити для глухої мами, тобто з світловим чи вібро сигналом і за невисокою ціною? Або можливо хтось продасть свою, якою вже не користується, дякую.

12. Mokka

Mokka Well-Known Member