Допоможіть з вибором радіоняні. Ми живемо в приватному будинку, кімната:connie: де спить донечка далеко від кухні ( на якій я переважно проводжу час) ,тому хочу придбати цю на мою думку корисну річ. Мені сподобалась модель Babytalker 1020 і по ціні і по опису. Може хтось чув щось про цю модель або користується нею. Або порадьте якісь інші моделі, які хороші, або якими користуєтесь. Буду дуже вдячна!
Відповідь: Вибір радіоняні. Перш за все вам потрібно визначитись з радіусом дії радіоняні,залежить який радіус вашої прибудинкової території. По друге, краще брати радіоняні з функцією DECT, тобто якщо коротко,захищає від посторонніх радіоперешкод, які можуть давати мобільні телефони,рації водіїв і т.д. І ще добре, коли рація має зворотню функцію,яка переважно називається - "рація". Дає можливість поговорити до свого малюк, коли вас немає поруч. Ще є багато інших опцій,якими оснащені радіоняні,але ці,як на мене,основні.
Відповідь: Вибір радіоняні. Ми мали радіоняню філіпс. Працювала добре, після нас ще 2-ох дітей "пильнувала".
Відповідь: Вибір радіоняні. Я мала радионяню Chicco Easy listening, це найпростіша модель, максимальна відстань 150м, світловий і звуковий сигнали. Дуже були задоволені. Один мінус - на максимальній гучності дуже шуміла. В когось ще так було ?
Відповідь: Вибір радіоняні от тому і написала,що це найважливіше,щоб була функція (DECT),яка усуває посторонні перешкоди інших пристроїв.
Відповідь: Вибір радіоняні Ми користуємось PRENATAL привезли з Португалії. Так як живем в особняку, то я просто нею марила. Дуже виручало коли малий спав в колясці на вулиці , а я варила їсти. Дома менше користувались,бо спав переважно на руках. Зараз спить один раз і трохи довше , і як маю нагальну роботу то включаю. і в нас так але купляли саму просту
Відповідь: Вибір радіоняні Раніше навіть не задумувалась на рахунок ДЕКТа - а з ним взагалі не шумить чи злегка ?
Відповідь: Вибір радіоняні Я вже придбала радіоняню. Спочатку я всеж таки купила Babytalker 1020 - можу сказати про неї лише те що вона невиправдила моїх сподівань ( в ній майже нічого небуло чути), тому я поміняла на іншу на тій самій фірмі на Babytalker 2000. Вона вже цифрова і краще чути і вона зовсім не шумить. Зараз нею користуюся. Є диний недолік що вона реагує на більш меньш гучні звуки, а от коли тихіші то ні. в мене була( брала в користування) раніше бебі фішер, але стара і дуже шуміла, але там було чути навіть як доня переверталась, не долік: там требабуло щоразу нові купувати батарейки. ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- Доречі ця радіоняня має функцію DECT
Відповідь: Вибір радіоняні Підкажіть будь-ласка яку радіоняню варто купити для глухої мами, тобто з світловим чи вібро сигналом і за невисокою ціною? Або можливо хтось продасть свою, якою вже не користується, дякую.
Відповідь: Вибір радіоняні В нас відеоняня, ось така. Наразі задоволені. http://www.babymonitor.com.ua/product/Digital-Video-Baby-Monitor-Motorola-MBP-36.html