а давайте розкажіть, що ви у свому житті такого вчудили, за що вам соромно, але і весело було і згадати є що)) і мабуть у всіх убла ситуація, коли вам подобався хлопчина і треба було якось завоювати його увагу, і тут.. ваша фантазія такого натворила))))
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) А давайте ви першою розкажіть))) Ми сі встидаємо...
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) ну в мене смішних не має) всі трагічні)) я колись написала віршик хлопчині який мені подобався)) і подарувала його йому) а потім проридала трохи і забула)) ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ---------- в мене поки у цьому досвіду не багато)) хочу інших послухати) рецептів пошукати) ато тут назріває знов така ситуація))
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) Рецептів веселих, але дурних вчинків? А треба, щоб обов"язково обидві умови були виконані? В нас тут є така "затуркана" тема, то там більшість пасує, як рецепти
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) а яка тема? ану ану?) нє ну не обовязково шоб всі умови були виконані))) просто зазвичай вони виходять дурнуватими)))
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) Я така затуркана, така затуркана... ))))) Але я аж тепер помітила, що ваша тема в розділі "Ти+Він", а в затурканій все більше Ти+всілякі інші різні штуки. А вам треба щось особливо видатне вчинити для хлопця?
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) та я не знаю шо) втому то і справа) тут важко шось придумати шоб не показатись повною дурою) хоча відчуваю шо вкінцевому результаті і так буде "пальоно" ))
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) У назві вашої теми і в починаннях стільки ж оптимізму як в Титаніка... Я б радила делікатно наводити контакт - можна попросити про допомогу, поспілкуватись, знайти спільні теми та інтереси. Всі решта "веселі, але тим не менше дурні вчинки" можуть просто відлякати вашого потенційного. Інколи для того, щоб тебе помітили, варто залишитись собою, акробатичні прийоми зайві.
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) Оскільки було соромно, то не розкажу ---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ---------- А, ви хочете рецепт такого вчинку, щоб вам соромно було потім? *сильно задумалася* *подумала* нє, я не можу цю тему сурйозно сприймати ви хочете привернути увагу хлопця чи хочете посміятися над ним по доброму чи по злому? чи просто хочете щось вчудити? до речі, найвеселіші і найбожевільніші вчинки народжуються спонтанно, без усілякого планування
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) А хіба завдання не так поставлене Ну давайте я почну... Ще в студенські роки, коли я багато палила і запальничка була при мені, я підпалила борідку одному хлопчині Ми тоді компанією сиділи в кафешці і об'єктом обговорення була ця борідка. Я запропонувала її забрати. Але це все було жартома. А так склалось що я її таки підсмалила (хоча я не хотіла це робити, так трошки настрашити). Ну і запашок був від паленого волосся Зараз ми разом
Відповідь: веселі, але тим не менше дурні вчинки) Пропоную приховати попередній допис з метою запобігання пожежам та іншим ушкодженням та "члєноврєдітєльству".