Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Початок теми знаходиться тут.

в кожному пологовому ті акушерки "знають, що як робити в кожній ситуації". А потім мами вдома гіркими сльозами плачуть і їздять до них на розціджування.

Ох і дивилися а мене вовком, коли я не цідилася, їх не пускала до грудей, ще й іншим в палаті пояснювала, що до чого...
    Типу "всі цідяться, а Ви наймудріша"

Останнє редагування модератором: 16 Березень 2011
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

100%! Мабуть, це про Гаєвську Марію мова йде

3. Morena

Morena Well-Known Member

[/COLOR]
    Для чого мене виправляти?
    Власне, консультант, з кабінету підтримки грудного вигодовування.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

підтримую на 100%. Вона дуже класна, мінус тільки в тому, що живе за містом і може бути не зручно її викликати (маю на увазі додому).

4. сніжна

до моїх двох родичок без проблем приїжджала ще до тижня часу додому після виписки з пологового на розціджування та масаж грудей.Просто вони домовлялися на певну годину і вона щодня була у них.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

мені в день виписки ( а це був перший день приходу молока, тому груди були кам яні), який співпав з і святковим днем "повезло" на зміну молоденької акушерки на 3 поверсі, яка з масажем не дуже дружила. Я після того масажу думала, що більше в нічиї руки не дамся, бо боліло так, що на стіни дертися можна було. На другий день викликала додому Ірину з фізкабінету. І хоч про неї багато негативних відгуків, скажу чесно, що мені вона дуже допомогла. І ще, я зрозуміла, що масаж грудей можна робити так, щоб було ні краплинки не боляче, а молока з грудей піде дуже багато.

5. hobbyhorse

hobbyhorse Member

нам на курсах говорили, що болючий масаж - це травмування молочної залози.

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Мені так само перший раз в тому плані дуже "повезло", тому другого масажу боялася страшенно!!! А виявляється в нормальної масажистки це зовсім не боляче! І дійсно багато молока!

7. Morena

Morena Well-Known Member

хм, мені робили масаж троє різних жінок, включаючи Ірину з кабінету підтримки грудного вигодовування і Марійку, то всі рази боліло.

8. Boykivchanka

Boykivchanka New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Може хтось знає, коли закривається пологовий на Мечнікова?

9. Yarmila

Yarmila New Member

Була вчора на Мечнікова, то там карантин.

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

То по-моєму тільки на відвідування.на партнерські не карантин.

11. марі177

марі177 Well-Known Member

на Батальній на партнерські точно карантин:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. сніжна

наразі до кінця літа ніби не планується.Вони зазвичай у вересні миються- ремонтуються ( відразу після того, як відкривається після мийки Мед. Оскільки Мед має митися у серпні, то)

13. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

у 2008 в серпні вроді милися,бо я якраз пішла в чистенький Софійку родити в кінці вересня,а зараз на вересень нам не дуже підходить,бо термін припадає десь на початок-середину.Ото буде подарочок,якщо дійсно буде закрито..я шось про інакший пологовий і не думала

14. Nola

Nola Member

- те саме...боліло настільки, що мені легше було б ще разів зо 2 родити...
    якщо за другим масажем не було вже боляче, то я можу тільки позаздрити тим дівчатам, але у них тоді не кам`яні були груди, а просто набрякші, кам`яні це коли 2 доби груди такі, що ними можна було горіхи дусити:suicide:
    п.Марія Гаєвська доречі живе не за містом, а навпроти Мечникова

15. сніжна

16. AlbinaK

AlbinaK Member

І не тільки на сімейні пологи на відвідування так само і ще невідомо коли знімуть. Ми тільки що звідти:) То передачу можна передати тільки через прийом передач, а зустрітися, якщо зможеш спуститися до кабінету УЗД. От такі новини!

17. kati

kati Well-Known Member

За 4,5 роки на Джамбула змiнились тiльки родзали , все решта в тому ж плачевному станi . Найбiльша прикрiсть що навiть в загальному ТУД на коридорi вiдсутня гаряча вода, лише в птологii можна було прийняти душ. I якщо 4 роки тому хоч на газi грiлась постiйно виварка з водою,звiдки можна було в баклашку набрати гарячоi води, то зараз i того щастя нема- економiя газу(( Вобщем вологi ceрветки - одне спасiння))

18. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

На рахунок Мечнікова, то його вроді мають закривати в листопаді. Моя знайома домовлялась з Усиком на рахунок родів і так він їй сказав.

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

У квітні-травні Мечнікова буде точно відкритий. І партнерські пологи дозволяють. Це мені сказала лікарка, з якою домовилася. І партнерськи пологи також дозволяють, бо вона сама мене питала, чи планую народжувати разом з чоловіком.

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я народжувала на Батальній 2.5рок.тому, лікар дуже сподобався, а от акушерка хамка! мій чоловік не знав їхніх такс, і дав їй перше 250грн, а вона нахабно одразу після родів підійшла і сказала:" це вам лікар сказав таку суму дати?" а лижала в тій палаті де родять на годину довше чим потрібно, не знала хто до мене має підійти, а підійти мала та акушерка, от вона не підходила до того часу поки я в плачах подзвонила до чоловіка і сказала щоб він прийшов(була вже ніч) і доплатив їй! от такі люди ще є! дуже корупційний пологовий! ( але планували ми народжувати на Джамбула, пологи були передчасні , і на той час Джамбула був закритий на ремонт і прибирання)

Останнє редагування: 11 Квітень 2011
Статус теми:
Закрита.