Ваш почерк - який він? (фотозвітики)))))

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем La esposa, 8 Грудень 2009.

1. La esposa

La esposa Moderator

Наприклад, мій почерк - отакий :) І часто міняється, в залежності від настрою, ручки і паперу :) А у вас?

і дууууууууууже бажано додавати фото :)

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Ваш почерк - який він? (фотозвітики)))))

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як добре, що я колись вже про це писала на ЛФ-і. :xaxa:
    Навмисне тоді писала вірш на картці й сканувала.
    Ото мої закарлючки. :shy:

4. kitka

kitka Well-Known Member

Листочок без зебри, так що звиняйте за відсутність паралельності:girl_haha:.

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

6. Orman

Orman Модератор-бомба

7. Liliyah Romanova

Стріляти не буду. :xaxa: А чому би не подумали?

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

я думала - кругленький, вчительський...:girl_smile:

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ну ось і мої каляки-маляки:

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

11. Orman

Orman Модератор-бомба

бо виглядає ніби писав підліток, але голова у вас точно не як в підлітка, тому дуже здивувала невідповідність

зараз в багатьох людей "дитячі" почерки, бо розучилися писати - комп"ютер і все таке

12. Liliyah Romanova

У мого почерку цікава історія. До 8-го класу мала жахливий почерк. Кострубатий і дуже дрібний. Вчителі завжди просили до зошитів долучати лупу, бо вони на моєму почерку тратили зір. :xaxa:
    У 8-ому класі, перед олімпіядою з української мама мені сказала, що якщо я не почну нормально писати, то можу забути про будь-яке призове місце, бо мою роботу навіть читати не будуть. Відповідно, якщо я хочу донести зміст, то маю змінити посудину (почерк тобто). От я й змінила почерк. І відтоді він у мене не мінявся, такий кругленький і залишився.
    А ще я відвикла писати від руки, постійно на клавіатурі пишу, тому й на почерк то теж має свій уплив. :)
    А підлітком мене тут усі знайомі називають, бо кажуть, що не виглядаю на таку, якій скоро 30. :xaxa: Он Даркова вчителька з української лише нещодавно спитала, де його мама, бо думала, що я - старша сестра. :girl_haha:

Десь найближчим часом зазнимкую свої нотатки англійською. Там почерк інший трохи.

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

14. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

ІМХО: всі почерки відповідають своїм влацницям :girl_claping: Занудин особливо :girl_smile:

15. kitka

kitka Well-Known Member

Що правда - то правда, ніколи би не подумала, що в Лілі такий почерк:xaxa:. Він мені навіть скоріше чоловічий, ніж жіночий. Та ще й з нахилом в лівий бік.
    А Занудка в радянські часи могла би свідоцтва і паспорти заповнювати:girl_claping:.

16. Зануда

Зануда Well-Known Member

:girl_curtsey: Я відробляла це на шкільних газетках. Моя перша вчителька, коли побачила, як я пишу вже після її "чуткого руководства" була щиро здивована. Почерк виправився і оформився, як тільки вона від мене відстала зі своїми "надто великі", "надто малі", "нахил не такий", "ще там щось..." :)

17. Liliyah Romanova

:girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy: Страшно подумати, що би то мало значити. :xaxa:
    Ну, це пояснити легко. Рух проти течії. :girl_haha:

А мені завжди хотілося мати такий почерк, як у мами (тут таких кілька побачила), яким можна свідоцтва заповнювати. Тільки вона мала в школі таке щастя, як каліграфію. :girl_in_dreams: Тому в мене почерк більше до татового схожий, мабуть. :shy:

А такі друковані, як у Кітки - це просто щось! Дуже люблю, коли люди вміють так друкувати. Краса!

18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Тіко не лякайтеся:girl_crazy:І сорі за якість - фото зроблене телефоном.
    Взагалі,мій почерк - то просто "казка". в школі вчителі рвали на собі волосся, бо не могли пережити, що у відмінниці і олімпіадниці такий почерк,як в курки задньою лівою лапою,перебитою німцями весною 43:girl_crazy:В універі однокурсники ненавиділи мій почерк і називали його китайськими ієрогліфами, бо мої конспекти були нечитабельними. Ну але в них свалу не було - мусіли розшифровувати,бо зазвичай в мене були повні коспекти зі всіх предметів:girl_haha:
    Коли бачать мій почерк ніхто не вірить, що я працюю вчителем)))))))
    До речі, латинкою він в мене більш читабельний ніж рідною солов"їною))

19. Галченя

Галченя Well-Known Member

Дівчатка, дуже цікаві у всіх почерки:girl_claping:. Якісь такі всі живі... :girl_in_love:не те що друковані на клавіатурі. Мене колись трохи цікавило вивчення темпераменту за почерком людини. Але це було так давно, що вже все позабувалось. Може серед нас тут є хтось хто міг би більш-менш кваліфіковано прокоментувати зоображення і змалювати портрет характеру лише по почерку?:girl_flag_of_truce: Було б цікаво:girl_claping:.

Десь приблизно такий мій почерк:girl_smile:. Звичайно що в переписах не дже слідкують за каліграфію:girl_cool:. Але +/- десь так є.
    Р.S. Хто розбере що написано, то може спробувати рецептик. Досить смачний тортик по ньому получається.

20. La esposa

La esposa Moderator