зараз йде тепла пора, пора комарів, хто як рятується (збирається рятуватись) від цього? Нам з чоловіком вони вже не дають спати нормально хочу купити рідину яку в розетку тре вставляти, але от незнаю чи можна таке використовувати в кімнаті де вагітна спить... чи не шкідливі ті випари будуть для малятка. Може хто використовував таку штуку будучи вагітними? підкажіть плз...
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Ми користуємовсь "Раптором" рідким уже два роки. І цього року також плануємо ним же користуватись. Він без запаху , включаємо в розетку подалі від ліжка. Спочатку вагались , але коли в місячної дитини від комариного укусу робиться гуля , величиною з 25 копійок , а педіатр настійливо радить Супрастін, або ще щось від алергії на укуси , то вважаю за потрібне попередити її. Тим більше , що і сама страшенно чухаюсь від тих укусів , і ніякі оцти, Псило-бальзами не допомагають. Можу до крові роздерти себе.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Я під час вагітності, та й зараз використовую "Некусайку" від Раптора. Там вказано: від народження. Спочатку вагались, але в нас такі комарі, що виходу просто немає.А коли старшого з уроків звільняють періодично весною або в вересні через "вітрянку" або "скарлатину" (невже лікар не бачить, що то укуси комарів) та я в черговий раз іду за довдкою, що син здоровий, ну як тут без фумігатора? В кімнаті, де менші сплять, намагаюсь включати на 30 хв. до їхнього сну (коли малих немає в кімнаті), а потім або вночі ще раз-два хвилин на 15, або вже не включаю, якщо ніщо над вухом не дзижчить
Відповідь: Вагітність, літо, комахи я не користувалася..як не як -то хімія і дижати тим не бажано...комарі здихають а ми? поцікавтися в гуглі які рослини відганяють комарів.такі і ставте біля ліжечка.здається це робить мята і лаванда
Відповідь: Вагітність, літо, комахи моя свекрушка живе на 1 поверсі,(до нас на 4 майже не долітають чомусь....) комарі - її вічні гості. так от, купує раптор в розетку, має обої на стіні, і від того раптора по обоях на всю довжину йде довга темна пляма ви собі уявіть, що люди вдихають разом з тими комарами. дівчатка, у нас в Стрию, та й у Львові однозначно теж, ті фірми, які ставлять склопакети пропонують і послуги натягнення сітки. на всю частину рухомого вікна натягується практично непомітна сіточка, гарно кріпиться - і все!!! ніяких комарів. особисто я, раптором не користувалась і вам не раджу.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Мене комарі тоже дуже полюбляють їстиии. Користувалась раніше сухим раптором в пластинках, деколи залишала на цілу ніч при відкритому вікні, але на ранок в мене завжди затягувало горло від тих випарів. Тому зараз тим не користувалась би. І взагалі, якшо комахи дохнуть, то вряд чи це може бути абсолютно нешкідливо для людини... , а тим більше для маленької дитини.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи В нас в кімнаті розетка біля вікна , тому і включаємо фумігатор на цілу ніч. Бо якщо закрити вікно у кімнаті , то до ранку задихнемось ми а не комарі (якась кімната в нас "глуха"). Про сітку на вікна думали , але якось до того ще не дійшли. І в нас шпалери (білі), але нічого їм нема - все в порядку.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Мої малі від тих рапторів і всяких мазючок ставали нервовими. Думаю неварто тим зловживати
Відповідь: Вагітність, літо, комахи ну не наю не наю я бачила зовсім інше, тому ту гидоту не купуватиму
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Так у нас є сітка на вікнах, але комарі залітають навіть через вхідні двері. Ми на першому поверсі, та й будинок на якомусь колишньому болоті побудований, то комарі у нас постійні гості, але чомусь найгірше навесні та у вересні. Так що у нашому випадку без фумігатора ну ніяк. Пробувала раніше купувати сітку на дитяче ліжечко, то дитина взагалі не мала чим дихати. Пробували тюль з дрібненькими отворами - комарі туди умудрялись залітати. От підкажіть, який вихід.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи полазила в неті щодо інфи про ту хімку, тай по телевізору нещодавно розкаували про ті всі засоби проти комах нічого доброго від них чекати не варто для нашого здоров"я, тим більше для здоров"я наших мацьопств що живуть в пузиках. Я зараз задумуюсь над тією сіткою (антимоскітною здається так називається), але незнаю як я її маю примостити, в мене вікно глухе, відкриваються тільки балконні двері от як би то її на двері примостити, тре поцікавтитись. А ще маю ефірну олію лаванди, читала інструкцію до неї то пише що мала б відлякувати комарів також буду пробувати
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Я минулого літа помітила-коли вночі в розетку включений прилад типу раптор то собака з кімнати йшов спати на кухню.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи В нас під вікном вишні ростуть. То комарі дуже полюбляють тусуватись біля неї. Тим більше другий поверх , летіти недалеко. а на рахунок ефірних олій - не переношу я сильні запахи, мене від них тошнить зразу. Я скільки раз хотіла купити букет лаванди на морі , принюхувалась і відразу відверталась - якась відраза до сильних ароматів. Голова починає боліти , ніс закладає , і ще й тошнота підкочує до горла. А комарі залітають до хати тоді коли ми не бачимо. І зимувати вони можуть в диванах , матрацах , коврах на стінах, за шафами.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Хочу відрадити вас, дівчата, від тих рапторів і "прочєй гадості". Я коли вимушено при тому спала (бо без нього просто заїдали, то в готелі було), то дужже голова боліла потім, я би краще вже в машині спала. Найкраще рішення, до того ж для вагітних - це антимоскітні сітки. Ви просто тих комарів не впускаєте до хати... Якщо заникався якийсь - знаходите Розкажу про наш досвід з антимоскітними сітками. Спочатку хотіли замовляти в виробника вікон, ціна виходила коло 200грн тільки на одне вікно. Потім чоловік знайшов в Епіцентрі альтернативу - сітка + до неї стрічка, що кріпиться на вікно. Наклеюєте ту стрічку, на стрічку - сітку, розмір можна підкоригувати під свої вікна. Дуже раджу! По ціні вийшло коло 100 грн на всі вікна. +на вхідні двері ми теж купили сітку, виглядає непогано. Вона, правда, не досконала - комар може зайти разом з Вами але то поодинокі випадки...
Відповідь: Вагітність, літо, комахи а в ід раптра нє? коліжанка розповідала один спосіб.як на вас вперше весною сідає комар-НЕ ВБИВАТИ ЙОГО,а попросити щоб він вас не кусав ,а ви вбивати натомість цого сородичів не будетеі іншим передав,що вас кусати не можна.цього комара зігнати з себе ,хай летить.казала коліжанка та,не кусають.сідають,але не кусають.а якшо якись божевільний комар залетів і кусає,то робить те саме каже,щоб не кусав,вони ж домовлялися.
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Знаю ефективний засіб від комарів,яким давно користуюся безпечний для вагітних і для нашої малечі-аромалампа з ефірних олій лаванди,меліси(мелісу перших 5 місяців вагітності не використовувати)або чайного дерева,бажано щоб олія була натуральною...
Відповідь: Вагітність, літо, комахи Мене особисто комарі у Львові не їдять взагалі. Їдять на природі.....але там вони дуже голодні, а тут я їм не смакую. Зато мого чоловку жруть по повній, а малу, як зараз, виявилось жруть ще більше ніж чоловіка. Під час вагітності використовували звичайний Раптор рідину. Минулого року не використовували нічого бо боялись за малу - спали з закритим балконом - капець був. Маєм на кіхні на вікні москітну сітку, але в кімнаті на балконі не маєм нічого, то комарі валять через балкон. Цього року малу за одну ніч вкусив комар 7 раз, це все понапухало.....на наступний день плюнули на все і купили Некусайку. Маєм чистий спокій. Єдине - ці всі некусайки треба використовувати в добре провітрюваному приміщенні, в закритій кімнаті не можна. Щодо ароматичних масел... особисто я не можу заснути коли в кімнаті пахне чимось крім свіжого повітря, тому ті всі пахунки не для нас. сказки венского леса
Відповідь: Вагітність, літо, комахи ой розсмішили ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ---------- аде мона ту арома лампу купити, бо я якось ще раніше шукала і неможу знайти... маю пару ефірних олій а лампи нема
Відповідь: Вагітність, літо, комахи колись в новому цумі пам"ятаю було купа магазинів з сувенірами... і не треба було десь ходити шукати, а зараз попереробляли там практично нічого в тому роді нема