Відповідь: Вагітність і користування ноутбуком Також над цим питанням замислююсь кожного разу як сідаю за ноут. Дуже сподіваюсь, що ні. Але тримати його на колінах думаю точно не вартує.
Відповідь: Вагітність і комп'ютер У нас є вже тема про роботу вагітних. Шкідлива пшесада: довго сидіти, довго читати, довго працювати.
Відповідь: Вагітність і комп'ютер Думаю, що не варто засиджуватись чи то компом, чи то за ноутом, краще погуляти і подихати свіжим повітрям...
Відповідь: Вагітність і комп'ютер Тут не йде мова про роботу вагітних. Користуватися чи то ноутбуком чи комп"ютером можна не лише на роботі чи по роботі. Питання в тому чи ноутбук на стільки ж шкідливий як і комп"ютер. Як відомо старі монітори і системні блоки дають випромінення, а от ноутбук??? Там ж зовсім інший принцип роботи, але чи шкідливий він?
Відповідь: Вагітність і комп'ютер Я читала дуже різні думки, коли вагітною шукала таку інформацію. Більшість кажуть, що нові компи такого опромінення не дають, але пам'ятати, що ноутбуки є лептопами (наколінними), а не белітопами (на живіт), тому тримати їх на колінах, або просто на столі.
Відповідь: Вагітність і комп'ютер Мені лікар категорично заборонила тримати на колінах ноутбук, але всю вагітність довелось за ним пропрацювати. Думала що буду народжувати з ноутбуком - якщо не встигну подати звіти в податкову