Давно хотіла створити цю тему. Хтось ще дивиться це шоу на СТБ? Досить помітною закономірністю є те, що дівчата з неповних сімей. Але в особливий шок мене привів випуск за 20.11 http://www.youtube.com/watch?v=fFaIGunQCuA Дуже шкода маленького хлопчика. Мабуть на краще що він з бабусею і дідом залишився!
Відповідь: Вагітна у 16 Хоча і нервує мене оця гра на камеру і шоу такого роду, але дивлюся. Так, переважно з неповних, розведених або малозабезпечених сімей. Сумніваюся, що нормальна сім'я погодилася б на участь у такій програмі. На жаль, якраз останнього випуску не бачила. А що там сталося?
Відповідь: Вагітна у 16 Ми дивимось)) Враження від шоу, взагальному, двоякі...але ніхто не знає, що його чекає... Останній випуск, то і шок і ні, бо ж знаю,що такі випадки бувають але, то все бачити і чути було дуже неприємно... Чоловік дивувався витримці знімальної групи
Відповідь: Вагітна у 16 Як матимете можливість, прогляньте. Та горе-мама залишила диинку в три місяці і пішла "тусити".
Відповідь: Вагітна у 16 Я дивилася всі 13 випусків Деякі учасниці дратували, деяких було шкода, але остання - це просто Слів нема.. Бездушна істота, яку навіть людиною тяжко назвати.. Як можна так ненавидіти свою рідну дитину? Після перегляду якось так неприємно було. А як мені шкода було того маленького хлопчика, як він плакав в колисочці, а вона взяла його і почала трясти і кричати. А те дитятко аж перестало плакати, коли вона взяла його на руки і так подивилося на неї своїми оченятками. Я сама ледь не заплакала Дуже сподіваюсь, що її позбавлять батьківських прав і не будуть пускати до дитини.
Відповідь: Вагітна у 16 Олю, ти мене випередила) Після цього випуску теж була шокована і хотіла підняти тему в нас на форумі! Я б того на місці режисерів/продюсерів не показувала (маю на увазі саме цей випуск), бо в нас і так немало вагітних "дітей" (і не кажіть що в 15-16 років то вже не діти), а тут ще залишила, каже що вона ту дитину ненавидить...я дивилась і плакала, так мені того Антошу шкода було, бо хлопчик здоровенький, спокійний, гарненький такий... А та горе-мама, одного хлопця за грати загнала, з іншим нові стосунки почала, маму на *** посилає...ну не треба цього показувати, не треба... Бо хто старший, мудріший, такого в житті не допустить, а однолітки тієї дівчинки, подивляться і зрозуміють, що народити не так вже й важко, а потім дитину можна кинути і жити звичним життям...зла я така була після того випуску А взагалі ще жодної серіїї не було, щоб пологи пройшли без стимуляції, а після пологів малюк був на повному ГВ, догодовування вже з пологових...сумно це!
Відповідь: Вагітна у 16 Було в перших випусках. Та дівчина що модель і ті, що одружились. А щодо стимуляцій і великої кількості кесарських. то мабуть в основному через малий вік. ім ж по 15-17. Організм ще не готовий народжувати!
Відповідь: Вагітна у 16 Ця сцена мене настільки шокувала, що я реально злякалась за цю дитинку і відчула, що із великим задоволення заїхала би тій "мамі" по пиці, так щоб вона по стінці сповзла. Ще такого бажання я у своєму житті не відчувала ніколи...
Відповідь: Вагітна у 16 Не кидайте тапками, але мені цікаво. Ви дійсно це дивитесь і вірите в то що це правда? Мені здається, що пишеться сценарій, підбираються "актори" і розігрується вистава, причому досить примітивна.
Відповідь: Вагітна у 16 Абсолютно 100% Та, навіть не всі дорослі жінки готові народжувати природньо, що вже говорити про тих дітей От, чесно, мені їх шкода саме в цей момент...Кожен раз тільки одна фраза в голові "Дитина народжує дитину" А чому?
Відповідь: Вагітна у 16 Батько дитини зі Львова! А мама - живе там де є з ким!(сама з Києва) Згадала свою операційну( Мені не шкода, мені сумно, що молодь така безвідповідальна ... але деякі дівчата, дійсно будуть хорошими мамами, по меншій мірі мені в це дуже хочеться вірити, судячи з їх думок і слів
Відповідь: Вагітна у 16 ооо, і я дивлюсь. Теж помітила закономірність, що діти, які стають батьками у такому віці, з сімей, де ними ніхто не займається. Батьки або за кордоном, або на трьох роботах, або влаштовують особисте життя. Останній випуск мене не шокував більше ніж усі. Дівчину просто не навчили любити... Шокувала її мама, а дівчину мені навіть трохи шкода, але чи могла вона вирости інакшою в таких умовах?. надіюсь, з часом вона усвідомить і візьме дитину до себе (Ой, полетять в мене зараз тапки) Хоча бабусь з дідусем ніби адекватні люди, може малому дійсно буде краще з ними, не знаю, не знаю... А взагалі, мене усі випуски шокують одинаково сильно.
Відповідь: Вагітна у 16 дівчина киянка, яка опинилася у Львові. Батько- львів янин. Але мене зацікавило соь що: Джабула- міський пологовий. Героїня- киянка, без прописки чи реєстрації, без паспорта ( батько дитини теж "бездокументний" як у пост-шоу сказали його батьки), на обліку у ЖК фактично не стояла ( була там 1 раз) , у пологовий потрапила по швидкій і т.п.По ідеї, з такими "вихідними даними" вона би мала народжувати у обсервації Медінституту. На якій підставі пологи приймали на Джамбула ?
Відповідь: Вагітна у 16 А мене найбільше вразило те, що та горе-мамаша залишила дитину на батьків чоловіка,який сидить в СІЗО, дитинка не зареєстрована, бо мамаша загубила паспорт і не хоче його виготовляти. Дитя живе з дідусем і бабусею без жодного документа, до них приходять соціальна служба з міліцією і ті бідні дідусь і бабуся мають доводити, що то їх внук, хоча жодних документів нема, і дитину в будь-який момент можуть від них забрати. Не кажучи вже про те, що жодної допомоги не оформили і утримання дитини лягло на їх плечі, а то мала дурна мамаша не може зробити паспорт. Я бачила лише пару випусків, і в тих випусках вагітні були зі сходу і мене дивувало оте вільне відношення батьків до того, що 16-17 літні живуть разом і потім ще дивуються, як вони завагітніли?
Відповідь: Вагітна у 16 на підставі який головний лікар дозволив впустити знімальну групу. Я так собі думаю. а взагалі все шоу - реклама ранніх статевих стосунків. А шо - ще й по телевізору покажуть...
Відповідь: Вагітна у 16 Я би так не сказала.....Якщо не навпаки Пам"ятаю,був випуск, де дівчині було десь 14-15, а її "хлопцю" чи 27, чи 29- це вже кримінал і збочення, все ж таки...
Відповідь: Вагітна у 16 Не дивилася це шоу поки не лягла в патологію на Мєчнікова. Там було 3 шоу, які дивилися всі пузатики - Мастер Шеф, Величне століття і це - Вагітна у 16. В мене трохи шок стався під час перегляду - стільки вагітних у такому ранньому віці, а в одному випуску була вагітна у 13! Я ще собі подумала що то рідкість, просто для шоу вишукують таких дівчат, або й применшують їх вік, але зі мною в патології якраз лежала 16-річна вагітна, тож я задумалася... Дійсно, здебільшого дівчата з неповних сімей, або без достатньої уваги, а ще часто матері просто закривають очі на ранні статеві стосунки дівчат, навіть дозволяють приводити хлопців додому наніч, виправдовуються що краще вдома ніж в підворотні, але може краще головою думати?!
Відповідь: Вагітна у 16 А я думаю навпаки. І незважаючи на пізній ефір дивлюся з своїми дітисками, потім обговорюємо про наслідки ранні зв"язків "люблю на фсю жізнь" . Думаю, що ніщо так не навчить, як наглядний випадок.