В школі карантин: куди подіти дитину?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Solomi, 8 Грудень 2010.

1. Solomi

Solomi New Member

Є розпорядження , що від завтра оголошують карантин по школах. Куди тих дітисьок відправляти - чи то до бабусь чи самим сидіти?

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

це поки що до 20 грудня

а далі можуть ще продовжити

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: В школі карантин: куди подіти дитину?

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Так,тим батькам ,що працюють не дуже весело :girl_nea:.
    Сказали ,що мінімум 12 днів , але скоріше за все ,до школи підуть вже після Різдва.
    Пи.Си.А у нас мало бути свято Калини...
    Пи.Си.1.А в садочках карантину нема ?

4. Solomi

Solomi New Member

а в садочках вихователі кажуть ,що загалом карантину не буває в садках

хіба то тільки минулого року був, бо жах навіяли на всіх

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в садочках- ні. А ще -ми навчаємося у школі-садочку, то у нас поки теж не оголошено карантин.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

точної дати не відомо. Але наразі у відділах освіти озвучують дату 20.12, тобто поки на весь наступний тиждень. До речі, канікули тоді почнуться не 27 числа, а 30 і триватимуть лише до Різдвяних свят ( як альтернативу пропонують узагалі обійтися лише вихідними днями на Новий Рік та Різдво)

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

:crazy::crazy::crazy:
    Як то після Різдва?
    Більше місяця карантин?:girl_nea:

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Краще бабусь до себе викликати, щоб обмежити перебування дитини в транспорті.
    А взагалі, навіть не уявляю як бути тим, в кого бабусі/дідусі працють, або ж живуть далеко. Хіба домовлятися зі знайомими, які з вами водять дитину в садок по черзі сидіти з дітьми, або зі знайомими мамусями, які перебувають в декреті або мають можливість посидіти з дітьми.

Пам"ятаю я такі обмеження канікул. У нас одного року весняні канікули були аж два дні: субота і неділя :girl_devil: Але таке обмеження зимових канікул :girl_nea: ніхто не буде ні вчитися, ні вчити, бо у всіх свята в голові

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Тре флешмоб закалатати.
    СЕС зачинити на карантин.

ЗІ: в Данила у класі аж 3-є хворіють (з 30). кОшмар!

9. сніжна

говорила із знайомою із Полтави: у них ще три тижні назад не було по половині класу. Зараз майже усі відсутні успішененько повернулися до навчання, класи у школі укомплектовані в робочому варіанті, аж тут у них оголосили карантин з понеділка до 23 числа ( саме тоді, коли вже особлива потреба у ньому і відпала)

10. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

а шо, Таміфлю вже привезли?
    В Ярини в класі багато дітей хворіло минулого тижня, а з цього понеділка всі в школі. Були.

11. Anelija

Anelija New Member

Бачила у новинах, що в Полтавській школі дітям на відео записують пояснення вчителів з того, чи іншого придмету і через нет розповсюджують. А домашнє завдання у школярів теж через якусь комп`ютерну програму перевіряють. Та програма і оцінки ставить. Мабуть тестова система.:girl_yes2:

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ага, а мій Марко якраз після ларингіту мав завтра іти в школу....:girl_blum:
    А тепер бігає по хаті і тішиться як миша мала))))

13. poputochka

poputochka Well-Known Member

А ми взагалі 2 тижні прохворіли, лише в понеділок пішли до школи,і відходили аж 3 дні:suicide:.
    Як потім будемо наздоганяти ту програму? Поки мала хворіла, я хоч домашні завдання брала, а зараз?
    Хоч добре, що я в декреті з меншою, бо довелось би на роботі відпустку брати ( якби дали, бо моя співробітниця під час карантину ходила з малим на роботу):shok:.

14. Solomi

Solomi New Member

теж мабуть прийдеться

а те, що так швидко ввели карантин, то тепер вони перестраховуються

недарма ,кожен день повідомляють , що сьогодні захворіло стільки - то людей, з них дітей стільки -то , і що жодної смерті нема

бояться

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Нам сказали, що до 20-го.
    У малої в класі також хворих майже нема. Краще би дозволили директорам вводити карантин тоді, коли дійсно треба, а не тому, що десь у Полтаві епідемія. Може, до нас вона взагалі не дійде або дійде після 20?
    Коли я вчилася, карантин був всього два рази, коли у класах косило майже половину учнів, та й то тільки на тиждень.

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

У нас в класі з 29 дітей хворих було тільки 4 але теж будемо тиждень бомки стріляти вдома. До речі, багато батьків будуть волочити бідних дітей з собою на роботу, і я так собі думаю, чим сопливі пасажири маршруток кращі від сопливих однокласників? По дорозі якогось грипу набратись набагато легше!

17. сніжна

якраз карантин вони ввели не швидко- сьогодні мала розмову з коліжанками-вчителями, то вони кажуть, що більше пропусків було 2-3 тижні тому. А зараз більшість класів у нормальній комплектації. Хіба може така тенденція, що три тижні тому більшість відсутніх було серед молодших школярів, а тиждень назад- серед старших класів.

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

до речі, так є серед шкіл-садків та приватних шкіл- тут дозволили вирішувати директорам та подавати про це відомості до райдержадміністрацій..Тому деякі з них на карантин не закрилися.

18. solomka

solomka Active Member

Нам теж казали до 20-го, але це ще не остаточно, можуть продовжити і до кінця року. У нашому класі з 30-ти дітей хворі 4 (моя дитина в тому числі - вчора захворіла). А моя знайома бере свого сина з собою на роботу, бо немає з ким залишити і дитина всеодно ходить по вулиці, та й ще й їде в маршрутці, де підчепити інфекцію набагато легше. Взагалі-то я вважаю, що введення карантину не дає ніякого ефекту.

19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А я навіть і не знаю тепер, радіти чи плакати.
    Сьогодні мене скосила вітрянка, так що карантин будемо відбувати з малою на пару. Хоча у нас і без того є дві бабусі...

20. Solomi

Solomi New Member

я теж нині маю помічницю на роботі

але ми на машині, тому від інфекції бережемось