Порадьте, була і гінеколога, зробила мазок, а там трихомонада...треба лікуватись обом, як йому це сказати..? *************** Модерське застереження. Розумію, що читати уважно не всі звикли. Тому в топі виділив запитання товстим шрифтом. Медична сторона не обговорюється!
Відповідь: трихомоніаз Так Ви від нього це і підчепили(хіба Ви у гречку скочили). Так і сказати,ще хай гроші на лікування дає.
Відповідь: трахомоніаз так і скажіть як є , і починайте лікуватись обоє, оскільки ця зараза може привести до безпліддя. Це вас не заспокоїть але а назва теми то яка ТРАХомоніаз...певно від слова......))
Відповідь: трахомоніаз Ну, взяти і сказати просто так як є. Все таки це і його проблема і його хвороба також та й лікуватись прийдеться удвох, нікуди не дінетеся. І голвне- не тягніть, повідомляйте коханому і починайте лікування, бо як вже тут писали дівчата ця хвороба може призвести до поганих наслідків.
Відповідь: трахомоніаз Ми з тоді ще мені хлопцем (зараз чоловіком) заразились цією бідою якраз через унітаз, або ванну. Почали знімати квартиру, жити разом і десь через місяць в чоловіка почали з"являтись перші ознаки. Хоча до того жили разом статевим життям і десь місяць перед тим як пночали жити разом в мене був плановий огляд в гінеколога, яка після аналазів запевнела мене в тому що я повністю здорова. Лікувались дууууже довго десь 3 міс. Це дуже серйозна хвороба. Навіть не думайте скривати, її потрібно якнайшвидше позбутись. Один чоловік з яким мій чоловік познайомився на прийомі у лікаря, розповів, що через цю хворобу не може мати дітей. Він хворобу запустив, що призвело до того, що кількість живих сперматозоїдів у нього становить лише 5%, і то полуживі, що за твердженням лікаря шанс мати дітей практично відсутній.
Відповідь: трахомоніаз Обовязково зробіть повторний аналіз. Мені і подрузі у різних лікарнях спершу поставили такий діагноз, а другий - не підтвердив хворобу.
Відповідь: трахомоніаз Зі свого досвіду можу сказати, що не важно, як ви заразилися - це справа особиста, але сказати потрібно негайно, тому що лікування досить затяжне і якщо не почнете лікування разом, то процес просто загостриться або перейде в хронічний і буде ходити від нього до вас. Крім того рано чи пізно в нього тоже почнеться проявлятися захворювання і тоді, якщо не поговорите з партнером, впадуть всі підозри на вас.
Відповідь: трахомоніаз При теперішній медицині це захворювання лікується швиденько,а от як запустите почнуться ще й жіночі болячки,для прикладу ерозія шийки матки(трихомонади ховаються в неї і розїдають її-це так на хлопський розум). Просто тикніть "коханому" аналізи. Бо потім з аптеки не вилізете.
Відповідь: трахомоніаз так, але за словами моїх знайомих гінекологів, не статтевим шляхом зараження практично нереальне.Зазвичай вони просто так говорять жінці чи чоловіку, аби не було зайвого скандалу у сім ї. Бо трихомона є тим мікроорганізмом, який може роками жити у чоловічій простаті і ніяк себе не виявляти. Тому не варто відразу підозрювати свого партнера у зраді. Просто якщо ви не були першою і єдиною партнершою у його житті, він міг бути носієм вже і 5 і 7 років. крім того, у жінок трихомони виявляються набагато простіше, ніж у чоловічих аналізах. У незапущеній стадії трихомоніаз лікується швидко і нескладно. Але обов язково для повного підтвердження одуження, після проходження курсу лікування обидва партери повинні тричі здавати контрольні мазки ( раз на місяць, жінки- одразу після місячних)
Відповідь: трахомоніаз от і я довго чухала голову, де та зараза в нас могла взятися? Бо те шо ми один в одного перші і єдині - то 100%. І на моє питання лікарка якраз і навела приклад унітаза. Та, лікування затяжне і для організму дає добряче навантаження.
Відповідь: трахомоніаз Скажіть обов"язково і обоє лікуйтеся, здавайте повторно мазки, щоб знов один від одного не заразитись. Вчасно пролікуєтесь і забудете про цю заразу. Надіюсь, ваша половинка поставиться з розумінням до цієї ситуації і не буде вас ні в чому підозрювати.