Вирішила створити тему про техогляд бо це зараз для нас актуально. Поділіться досвідом як Ви проходили техогляд? чи користувались приватними СТО ? скільки то все зараз коштує?
Відповідь: ТЕХогляд "Експрес" не читаєте? -І правильно! Я теж. Чув, жи їхні журналісти завалили графік "проходження" у Львові.
Відповідь: ТЕХогляд "як усі" скажу одне на туж саму машину мені то коштувало: 2007р - ~20$ 2009р - ~65$ боюсь що буде в 2011... чому у нас нема грецького темпераменту?
Відповідь: ТЕХогляд "проходили" ТО весною 2010, коштувало в районі 800 грн ( це так щоб нікуди машиною не їздити, на в ДАІ ні на СТО, без особистого оформлення мед.довідки, все зробили за нас без нашої присутності) я правда не вважаю такий ТО правильним...але зато економить час та нерви. Машина наша на гарантії, всі планові ТО проходить і так, тому в нашому випадку не бачу потреби ще десь її показувати і доказувати що вона відповідає вимогам . Хоча і наш старенький форд проходив ТО так само
Відповідь: ТЕХогляд Може не дуже в тему, але дівчата, обовязково зберігайте квитанції, що ви проплатили податки для проходження техогляду. Ці квитанції вимагають, скажімо, при знятті машини з реєстрації чи можуть вимагати, коли ви наступного разу проходитимете техогляд. Ми вчора мусіли повторно заплатити ці податки - не багато немало 400 грн десь. Стосовно техогляду, наскільки мені відомо, зараз обовязково вимагають проходження медогляду (знайомий заплатив 300 грн за сам медогляд).
Відповідь: ТЕХогляд наскільки я чув, зараз, її треба обовязково, навіть якщо робити леваком ("як усі")... десь читав, що зміни в ПДР хочуть внести, то там її теж треба мати при собі і предявляти ГЕЯм.
Відповідь: ТЕХогляд як на мене то немає великого значення старенька машина чи новенька. власник сам мусить слідкувати за належним тех станом авто,це ж в першу чергу його безпека. А щодо цього обов*язкового техогляду, якщо чесно, то я дуже сумніваюся що він би проводився належним чином, навіть якби ТО відбувалося за всіма правилати. ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ---------- Офіційно він коштує 170 грн. на то мусите потратити два дні. впринципі нічого складного. маю знайомих які його проходили офіційно, бо не хотіли переплачувати. а якщо проходити "як всі" чула цифру 250 грн.
Відповідь: ТЕХогляд Чоловік якраз сьогодні взяв медичну довідку,потратив на це три дні,200 грн.,купу нервів,черги всюди страшенні...Все разом обійдеться приблизно в 1000 грн.АБСУРД!!!!
Відповідь: ТЕХогляд Я взагалі не розумію, для чого дворічну машину на ТО??? Вона ж "майже нова"! Мені це обійшлося "на ліво" 800 грн. і додому принесли.
Відповідь: ТЕХогляд "майже нова" не означає нова, більш того цілком нову машину можна вбити так що їздити не зможе... Взагаліто ТО треба проходити, тільки не так як це роблять у нас. В нас це тупо викачування грошей з автовласників. Треба щоб ТО робили приватні фірми, і щоб ДАЇ до того немала ніякого відношення! А ДАЇ мала би тільки перевіряти наявність проходження ТО. Мені цікаво чому автовласників ще не зобов"язали страховку тільки в МРЕО купувати скоро напевно донецькі і такий закон придумають . чи тп...
Відповідь: ТЕХогляд ТАНЮСЯ, ви мені приписали чужу цитату тепер у МРЕО немає якихось бланків, (навіть для тих, хто проходить "як всі") Це вони, напевно, дають можливість ще трохи підзаробити своїм "братам" на дорогах. Чи як це розуміти?
Відповідь: ТЕХогляд А спробуйте зрозуміти для чого ТО для зовсім нової машини? яка щойно з салону?! а віднедавна вимагають! А меддовідку не робила "як усі", ходила сама і платила офіційно. Навіть якщо добре організуватись треба ТРИ вільних дні на ту процедуру, ну і запас нервів, ясна річ
Відповідь: ТЕХогляд Ви вірно пишете: а якщо їх немає? У нашій державі замість спрощувати процедури, їх ускладнюють для того, щоб побільше грошей викачати з тих, у кого часу немає або просто шкода його і нервів.
Відповідь: ТЕХогляд Це, напевно, для того щоб виявити брак, якщо він є. І ТО на новесеньку машину в МРЕО було завжди. Ви просто не цікавилися.
Відповідь: ТЕХогляд Я завжди думала, що виявленням браку займаються на передпродажній підготовці машини. Коли свою оформляла, то треба було представити авто в МРЕО для огляду (чи все справно, звірка номерів кузова і мотора, чи не в угоні і т.д.) для того, щоб видали техпаспорт і номера. В салоні машину не віддавали, поки документи про оформлення не принесеш (замкнуте коло). от і прийшлось вирішувати це питання класичним шляхом.
Відповідь: ТЕХогляд Я вже не пам*ятаю як то точно було, але нам спочатку видали тимчасові номери і на них можна було виїхати з салону (не впевнена, але здається салон і давав ті тимчасові номери), а з постійними номерами вже видавали всі решта документів. Наскільки пригадую салон цікавила тільки проплата. Напевно, в кожного салону свої правила.
Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...) Невже нарешті відмінять техогляд????
Відповідь: ТЕХогляд Ми пройшли ТО на початку місяця, в Стрию. 750 гривень, включно медогляду, на третій день була довідка вдома. Яке має відношення медогляд до технічного стану авто - не розумію...
Відповідь: ТЕХогляд медогляд потрібно проходити що два роки, щоб переконатися чи людина здатна керувати авто (так в ідеалі мало би бути). Якщо б на момент проходження ТО ваша мед довідка була б дійсна то ви б її не виробляли наново.
Відповідь: ТЕХогляд Маємо в Україні авто, на котрому їздить батько. Яке відношення до його здатності керувати авто має стан здоров'я чоловіка? Тим більше, це ситуація непоодинока в Україні, де на одне авто - три доручення. Оті медогляди - важіль видобування грошей, усього.