ТЕХогляд

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Harmony, 28 Червень 2010.

1. Harmony

Harmony Member

Вирішила створити тему про техогляд бо це зараз для нас актуально.
    Поділіться досвідом
    як Ви проходили техогляд?
    чи користувались приватними СТО ?
    скільки то все зараз коштує?

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: ТЕХогляд

"Експрес" не читаєте?
    -І правильно! Я теж.
    Чув, жи їхні журналісти завалили графік "проходження" у Львові.

3. sani

sani New Member

"як усі" :)

скажу одне

на туж саму машину мені то коштувало:
    2007р - ~20$
    2009р - ~65$

боюсь що буде в 2011...

чому у нас нема грецького темпераменту?

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

"проходили" ТО весною 2010, коштувало в районі 800 грн ( це так щоб нікуди машиною не їздити, на в ДАІ ні на СТО, без особистого оформлення мед.довідки, все зробили за нас без нашої присутності)
    я правда не вважаю такий ТО правильним...але зато економить час та нерви. Машина наша на гарантії, всі планові ТО проходить і так, тому в нашому випадку не бачу потреби ще десь її показувати і доказувати що вона відповідає вимогам .
    Хоча і наш старенький форд проходив ТО так само :girl_blush2:

Останнє редагування: 30 Червень 2010
  5. enigma

enigma Well-Known Member

Може не дуже в тему, але дівчата, обовязково зберігайте квитанції, що ви проплатили податки для проходження техогляду. Ці квитанції вимагають, скажімо, при знятті машини з реєстрації чи можуть вимагати, коли ви наступного разу проходитимете техогляд. Ми вчора мусіли повторно заплатити ці податки - не багато немало 400 грн десь. :girl_devil:
    Стосовно техогляду, наскільки мені відомо, зараз обовязково вимагають проходження медогляду (знайомий заплатив 300 грн за сам медогляд).

6. sani

sani New Member

наскільки я чув, зараз, її треба обовязково, навіть якщо робити леваком ("як усі")...

десь читав, що зміни в ПДР хочуть внести, то там її теж треба мати при собі і предявляти ГЕЯм.

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

як на мене то немає великого значення старенька машина чи новенька. власник сам мусить слідкувати за належним тех станом авто,це ж в першу чергу його безпека. А щодо цього обов*язкового техогляду, якщо чесно, то я дуже сумніваюся що він би проводився належним чином, навіть якби ТО відбувалося за всіма правилати.
    ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Офіційно він коштує 170 грн. на то мусите потратити два дні. впринципі нічого складного. маю знайомих які його проходили офіційно, бо не хотіли переплачувати. а якщо проходити "як всі" чула цифру 250 грн.

8. ТАНЮСЯ

ТАНЮСЯ Well-Known Member

Чоловік якраз сьогодні взяв медичну довідку,потратив на це три дні,200 грн.,купу нервів,черги всюди страшенні...Все разом обійдеться приблизно в 1000 грн.АБСУРД!!!!

9. Seppy

Seppy Active Member

Я взагалі не розумію, для чого дворічну машину на ТО??? Вона ж "майже нова"! Мені це обійшлося "на ліво" 800 грн. і додому принесли.

10. sani

sani New Member

"майже нова" не означає нова, більш того цілком нову машину можна вбити так що їздити не зможе...
    Взагаліто ТО треба проходити, тільки не так як це роблять у нас. В нас це тупо викачування грошей з автовласників. Треба щоб ТО робили приватні фірми, і щоб ДАЇ до того немала ніякого відношення! А ДАЇ мала би тільки перевіряти наявність проходження ТО.

Мені цікаво чому автовласників ще не зобов"язали страховку тільки в МРЕО купувати скоро напевно донецькі і такий закон придумають ;). чи тп...

11. KAPUCHINKA

тепер у МРЕО немає якихось бланків, (навіть для тих, хто проходить "як всі") Це вони, напевно, дають можливість ще трохи підзаробити своїм "братам" на дорогах. Чи як це розуміти?

12. IceQueen

IceQueen Well-Known Member

А спробуйте зрозуміти для чого ТО для зовсім нової машини? яка щойно з салону?! а віднедавна вимагають!

А меддовідку не робила "як усі", ходила сама і платила офіційно. Навіть якщо добре організуватись треба ТРИ вільних дні на ту процедуру, ну і запас нервів, ясна річ:girl_smile:

13. Seppy

Seppy Active Member

Ви вірно пишете:
    а якщо їх немає? У нашій державі замість спрощувати процедури, їх ускладнюють для того, щоб побільше грошей викачати з тих, у кого часу немає або просто шкода його і нервів.

14. KAPUCHINKA

Це, напевно, для того щоб виявити брак, якщо він є. І ТО на новесеньку машину в МРЕО було завжди. Ви просто не цікавилися.

15. Seppy

Seppy Active Member

Я завжди думала, що виявленням браку займаються на передпродажній підготовці машини.
    Коли свою оформляла, то треба було представити авто в МРЕО для огляду (чи все справно, звірка номерів кузова і мотора, чи не в угоні і т.д.) для того, щоб видали техпаспорт і номера. В салоні машину не віддавали, поки документи про оформлення не принесеш (замкнуте коло). от і прийшлось вирішувати це питання класичним шляхом.

16. KAPUCHINKA

17. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Невже нарешті відмінять техогляд????

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ми пройшли ТО на початку місяця, в Стрию. 750 гривень, включно медогляду, на третій день була довідка вдома.

Яке має відношення медогляд до технічного стану авто - не розумію...

19. KAPUCHINKA

медогляд потрібно проходити що два роки, щоб переконатися чи людина здатна керувати авто (так в ідеалі мало би бути). Якщо б на момент проходження ТО ваша мед довідка була б дійсна то ви б її не виробляли наново.

20. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Маємо в Україні авто, на котрому їздить батько. Яке відношення до його здатності керувати авто має стан здоров'я чоловіка?

Тим більше, це ситуація непоодинока в Україні, де на одне авто - три доручення. Оті медогляди - важіль видобування грошей, усього.