Повернення шоу через 10 років. Як ваші враження? Хтось крім мене дивиться? За кого вболіваєте? Думаєте правильно зробила Могилевська, що повернулася?
я дивлюся. в записі. завтра гляну 2 випуск. Могилевська - молодець. захоплююся нею. пре напролом до мети. от Камалія/Полякова - 'суперстари' з великим его, а чи будуть так пахати...побачимо.
Я дивлюсь). Враження -трошки скучнувато). Вболіваю за пару Юрчика, Шоптенко. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
от власне. Вона заслуговує поваги за свій трудоголізм і наполегливість. Для неї не існує перешкод - "здохне", але відпрацює. Але, власне, в даній ситуації - не чесно: вона вже підготований танцюрист і з її сторони "гра" не чесна.
Дивлюся ) Перші кандидати на виліт для мене — Камалія і Комаров, фаворитів багато, ще не визначилась. Психологиня — дратує просто ) Думаю, Могилевській не варто було повертатись...
Я вболіваю за Комарова. До танців він не надається, але такий класний і харизматичний мандрівник. Ммммм. Якби не мій Пусік, певно би приймала участь в його конкурсі на співмандрівницю І, звичайно перемогла б, бо я маю таку саму жилку, як Могилевська --- дописи об"єднано, Sep 3, 2017 --- +1. , не трож
Комаров просто угар , ну я чекаю на його істязанія)) Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
А, Женя Кот - моя любофффф з першого сезону "Танцюють всі". Він такий мі-мі. Тільки я думала, що він високий, а поруч з Дорофєєвою - маленький якийсь. Ну і Загоруйко був крутезний в Танцюють всі. . --- дописи об"єднано, Sep 3, 2017 --- ну от не дано людині танцювати Але ж як старається. Як старається.
Я дивлюся . Вболіваю за Комарова й Полякову. Цікаво, чи часом Захур не головний спонсор шоу, раз Камалька там є п.с. Могилевська також молодець. Гарні й правильні слова сказала.
Неймовірно, Шоптенко, мабуть, кожного до фіналу мінімум доведе... Така гарна постановка... Полякова — подобається ставлення до шоу, а то всі такі серйозно налаштовані, аж страшно ))
Та,от Ілону я не лю(її піщалки/стрибалки ще з Танцюють всі пам'ятаю). Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Катя дуже правильно про Ахтема сказала щойно - не відчувається чоловіча харизма. Нема тестостерон. Ніякий якийсь. І низенький. Та й дівчата - зірки всі важкі якісь дуже. Нема відчуття польоту. Хіба Дорофєєва. --- дописи об"єднано, Sep 3, 2017 --- про її коментарі в "Танцюють всі", краще промовчу. Це саме той варіант, коли краще танцювати ніж говорити. Але її легкість і запальний темперамент - саме те, що треба для танців. Тут вона - богиня. Навіть та ж в порівнянні тяжка, як колода. --- дописи об"єднано, Sep 3, 2017 --- ааааа, ти бачила ті цицьки?
мені подобаються- гармонійна пара. Спокійні такі. Розсудливі. Але, з огляду на це - нудненькі для шоу.
з партнером їй не дуже пощастило, то як на мене. Все-таки важливо, щоб в парі була гармонія. От в Камалії з її партнером теж щось не те - не підходить він їй, чи то вона йому. от якось до них мені байдуже. Не вболіваю точно... Хоча, може, то тому, що зараз на фоні інших вони досить таки сильні і рівні. А хочеться ж хвилюватись/переживати/бачити ріст.
Циц*ки -я плакаль))). Шоптенко-сила, як не крути. Могилевської партнер- сила. Бабкіни- файні). Камалія- коньзкапитамі.Я б боялась. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk