в темі "фільми які раджу переглянути" нас вже трохи забагато))) тільки що прочитала в іннтернеті: капець,та я здурію до листопада 2011,а може то всетаки 2010?
Відповідь: Сутінки Цікаво, зйомки йшли паралельно з Затемненням, як вони в 3Д його зроблять?... там жеж технології зовсім інші, на скільки мені відомо.... ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- Так-так, краще 2010
Відповідь: Сутінки в мене ше є надія,що та перша частина вийде швидше,а вд друга хай в листопаді 2011...може вони то мали наувазі....там по книжці якраз в другій половині одні спецефекти))
Відповідь: Сутінки була я сьогодні на сутінках))довольна як слон шо таки пішла(хоча і книжку читала і піратку бачила),отримала купу задоволення,хіба дупа болить від тих крісел...класно дивитись той фільм на великому екрані!))
Відповідь: Сутінки Але як не крути, книга є книга. Очікувала від фільму чогось більшого. Хоча то певно всіх екранізованих книг стосується, рідко коли фільм передає всі нюанси.
Відповідь: Сутінки Хотіли ми піти в неділю, а виявляється всі квитки до середи включно розкуплені. піду нині, може вдасться на наступну суботу або неділю!
Відповідь: Сутінки я мабуть одна тут не прихильниця Сутінків..читала книгу - не вразило..дивилась фільм - ще менше не вразило...
Відповідь: Сутінки та де ... зйомок ще не було, ото зараз Патінсон відстріляється в "Water for elephants" а Крістен в "На дорозі" (чи як там), отоді й почнуть. Якраз до листопада 2011 і встигнуть а я компанію шукаю приймете ?
Відповідь: Сутінки а я розчарована останньою серією. Так, саме серією, бо як на мене, вони перетворили його на серіал. Все стало настільки передбачуваним і простим в порівнянні з першою серією, що нудно дивитися.
Відповідь: Сутінки тихо-тихо, а то прийде дядько Левандівка і нас поррозганяє (ггггг) Я так бачу що ми собі з такою кількістю бажаючих можемо віп-диванчики взяти, ви як? І на коли збираємось? Я в середу буду в центрі можу повзнавати. Хто буде скорше - ініціатива підтримується ну та мій із скорботним виразом сказав, що як не найду компанію, то піде зі мною, але я його мучити не хочу і ще питання, до тих хто вже дивився - то що акторів отакими противними голосами озвучили як в рекламі? Я проти. Дві перші частини дивилася англійською і трейлери до третьої теж - різниця щось надто вже разюча
Відповідь: Сутінки А я сьогодні йду на Сутінки в кінотеатр Кіно на Сихові, я думала буде в 3Д і в Кінопалаці в центрі ... але надіюсь фільм мені сподобається. Книжки я всі перечитала і мені дуже сподобались. З фільмів перші Сутінки сподобались а от другі мені щось не дуже.
Відповідь: Сутінки Є на цьому сайті http://thepiratebay.org/ але то піратка сама шукаю хорошу якість,важко знайти ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ---------- я взагалі то російську не дуже полюбляю, але як на мене, то в російському перекладі вибрали більш кращу озвучку, хоча з оригіналом незрівняти!!!! ---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ---------- і мені не дуже а от треті мені більше сподобалися, хоча можна було б трохи більше деталей з книжки. Хотілося б,щоб в 4 частині режисери більш точніше передали настрій книги.
Відповідь: Сутінки А я все ніяк не виберусь у кіно на фільм, хоча бачила піратку, але чесно скажу книжка більш цікава, багатьох моментів взагалі не має, але все одно хочу піти в кінотеатр на фільм,все ж таки великий екран, клас.
Відповідь: Сутінки була би я у Львові, пішла би з вами ще раз. дуже мені сподобався фільм не пойняв, а шо то Орман ше не ходила? Орманисько, ти шо не читаєш гілку з фільмами, які радять переглянути?
Відповідь: Сутінки та я чекаю поки ажіотаж хоч трохи спаде ну і компанії не було. А то таке кіно, що треба потім позітхати-пообговорювати . А ти коли вертаєшся? Я на таке кіно по два рази можу ходити (ггггг, книжки раз по 5 читала)
Відповідь: Сутінки 26 буду ві Львові, 27 - екзамен((( можу йти ще раз правда, не знаю, до котрого воно в нас йтиме...