Сутінки

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем amurka, 9 Липень 2010.

1. amurka

amurka New Member

в темі "фільми які раджу переглянути" нас вже трохи забагато)))
    тільки що прочитала в іннтернеті:

капець,та я здурію до листопада 2011,а може то всетаки 2010?

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Сутінки

Цікаво, зйомки йшли паралельно з Затемненням, як вони в 3Д його зроблять?... там жеж технології зовсім інші, на скільки мені відомо....:girl_impossible:

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Так-так, краще 2010 :girl_crazy:

3. amurka

amurka New Member

в мене ше є надія,що та перша частина вийде швидше,а вд друга хай в листопаді 2011...може вони то мали наувазі....там по книжці якраз в другій половині одні спецефекти))

4. amurka

amurka New Member

була я сьогодні на сутінках))довольна як слон шо таки пішла(хоча і книжку читала і піратку бачила),отримала купу задоволення,хіба дупа болить від тих крісел...класно дивитись той фільм на великому екрані!))

5. Лянка

Лянка Well-Known Member

Але як не крути, книга є книга. Очікувала від фільму чогось більшого.
    Хоча то певно всіх екранізованих книг стосується, рідко коли фільм передає всі нюанси.

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Хотіли ми піти в неділю, а виявляється всі квитки до середи включно розкуплені. піду нині, може вдасться на наступну суботу або неділю!

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я мабуть одна тут не прихильниця Сутінків..читала книгу - не вразило..дивилась фільм - ще менше не вразило...

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та дайте лінк де скачати!!! Пліз!

9. Orman

Orman Модератор-бомба

та де ... зйомок ще не було, ото зараз Патінсон відстріляється в "Water for elephants" а Крістен в "На дорозі" (чи як там), отоді й почнуть. Якраз до листопада 2011 і встигнуть :)

а я компанію шукаю :) приймете ?

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а я розчарована останньою серією. Так, саме серією, бо як на мене, вони перетворили його на серіал. Все стало настільки передбачуваним і простим в порівнянні з першою серією, що нудно дивитися.

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і я шукаю :) Чоловік дві частини зі мною подивився, казав що третю вже не витримає :girl_crazy:

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я би приєдналась. Міні-форумівка?

Останнє редагування: 12 Липень 2010
  13. Orman

Orman Модератор-бомба

тихо-тихо, а то прийде дядько Левандівка і нас поррозганяє (ггггг)

Я так бачу що ми собі з такою кількістю бажаючих можемо віп-диванчики взяти, ви як? І на коли збираємось? Я в середу буду в центрі можу повзнавати. Хто буде скорше - ініціатива підтримується :)

ну та мій із скорботним виразом сказав, що як не найду компанію, то піде зі мною, але я його мучити не хочу :)

і ще питання, до тих хто вже дивився - то що акторів отакими противними голосами озвучили як в рекламі? Я проти. Дві перші частини дивилася англійською і трейлери до третьої теж - різниця щось надто вже разюча :girl_nea:

14. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

А я сьогодні йду на Сутінки в кінотеатр Кіно на Сихові, я думала буде в 3Д і в Кінопалаці в центрі :girl_sad:... але надіюсь фільм мені сподобається. Книжки я всі перечитала і мені дуже сподобались. З фільмів перші Сутінки сподобались а от другі мені щось не дуже.

15. allja

allja Well-Known Member

Є на цьому сайті http://thepiratebay.org/ але то піратка сама шукаю хорошу якість,важко знайти:girl_sad:

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

я взагалі то російську не дуже полюбляю, але як на мене, то в російському перекладі вибрали більш кращу озвучку, хоча з оригіналом незрівняти!!!!:girl_nea:

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

і мені не дуже:girl_impossible: а от треті мені більше сподобалися, хоча можна було б трохи більше деталей з книжки. Хотілося б,щоб в 4 частині режисери більш точніше передали настрій книги.:girl_in_dreams:

16. Lithium

Lithium Active Member

А я все ніяк не виберусь у кіно на фільм, хоча бачила піратку, але чесно скажу книжка більш цікава, багатьох моментів взагалі не має, але все одно хочу піти в кінотеатр на фільм,все ж таки великий екран, клас.

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

була би я у Львові, пішла би з вами ще раз. дуже мені сподобався фільм:girl_blush2:
    не пойняв, а шо то Орман ше не ходила? Орманисько, ти шо не читаєш гілку з фільмами, які радять переглянути?:nea:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

та я чекаю поки ажіотаж хоч трохи спаде :) ну і компанії не було. А то таке кіно, що треба потім позітхати-пообговорювати :). А ти коли вертаєшся? Я на таке кіно по два рази можу ходити :) (ггггг, книжки раз по 5 читала)

19. Iskra

Iskra Well-Known Member

26 буду ві Львові, 27 - екзамен(((
    можу йти ще раз:girl_crazy: правда, не знаю, до котрого воно в нас йтиме...

20. Orman

Orman Модератор-бомба

в середу спитаю і докладу тобі :)