Стиль бохо, етно, морі, вінтаж, хіпі......

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем MoulinRouge, 14 Травень 2014.

1. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

діліться своїми враженнями

мені теж дуже подобаються ці стилі, але найти такий одяг у магазинах нереально, а шити немає часу, тільки і лишається балакати про це..Розберусь і трохи скину інформації про цю красу
    маю таку статейку http://wiki.wildberries.ru/styles/mori-girl

хотіла скинути кілька моїх улюблених фото, але розібратись поки не можу, а от на рахунок якогось конкретного визначення наприклад стилю бохо немає, хоча можливо є, але зараз все інтепритують хто як може і розуміє для себе. Скидайте фотки!

Стиль бохо-шик среди звёзд
    Основательницей этого необычного стиля считают богемную Сиенну Миллер, британскую актрису. Другие знаменитости быстро подхватили эпатаж и богемность этого направления и стали одеваться в этом стиле:

Джонни Депп;
    Сара Джессика Паркер;
    Ванесса Паради;
    Джейд Джаггер;
    Кирстен Данст;
    Миша Бартон;
    Николь Ричи;
    сестрички Олсен;
    Кейт Мосс, которую, кстати, тоже нередко называют основательницей этого стиля.
    Anna Sui;
    Louis Vuitton и другие.

Кто-то из звёзд предпочитает винтажное направление в этом стиле, а кто-то бомж-стайл.
    Так или иначе, но всё чаще мы видим на экранах и в журналах звёзд, одетых в стиле бохо-шик.

Останнє редагування модератором: 15 Травень 2014
  2. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Стиль бохо, етно, морі, вінтаж, хіпі......

Реально, просто на нього ніхто не звертає увагу. До того ж без відповідного антуражу він швидше має вигляд, як з бабці зняли.

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

http://bohochicfashion.tumblr.com/
    http://blog.bohoglamour.com/

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

дякую за посилання, це я так розумію бохо-шик і бохо-гламур, якраз те що мені не дуже подобається. Люблю в бохо натуральні тканини і кольори не яскраві, більше подабається морі стиль.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

а що ви маєте на увазі під антуражем ?

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

якщо відповідні аксесуари, то власне з ними проблем немає ! В продажу цього зараз багато.:girl_crazy:

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

А мені подобається...виглядає досить таки класно...мене ще й щось на етно потянуло останнійм часом
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1