Майстриня з мене ще ТА, але галерею свою думаю вже відкрию. Є що всякого старого повиставляти. Треба лиш фото познаходити, а дещо і пофотографувати. Отже помаленьку буду тим займатися. Також час-від-часу з'являється свіженьке чим можна похвалитися. Отож зараз буде маленька історія починаючи від маленької мене про моє маленьке рукоділля. Починалося все ще від мами. Любов до рукоділля в мене від неї. Перші вишивки робили разом. Далі почала з бабусею освоювати в'язання шпицями (до сих пір це єдиний з неулюблених видів рукоділля). І сама по книжці розбирати гачкування. Потім ходила на майстеркласи по вишиванню, а конкретніше мереживу до відомої народної майстрині пані Мирослави Кот. Просто обожнюю цю надзвичайну людину. Потім у школі показала чого там навчилася вчительці по праці і вона захотіла такого навчитися. Приходила показувала їй на перервах, а потім всі дружно вчили це на уроках праці пів класу мене за це ненавиділо.... Потім почала бавитися всякими фєньками і на цьому ранній етап моєї творчості закінчився.. В інституті встигла вишити собі сорочку і рушничок білим по білому. Мама помагала трошки. Після універу ще трошки бавилася фєнічками і був період мого життя, коли я повсюду складала трикутнички для модульного орегамі. Зараз з появою на світ мого хлопчика мене накрило другою хвилею. Вчуся тепер всяких нових слів.. Декупаж, вітраж, кардмейкінг, скрапбукінг, квілінг і т.д. і по мірі навчання викладатиму сюди свої творіння і творіннячка. Загалом хапаюся за багато речей, але не люблю довго займатися одним і тим самим, тому доводитсья часто перемикатися. В звязку з цим закінчених великих виробів не так і багато. Зато пробую себе завжди і у всьому. Хотіла б навчитися всього що тільки можна, був би лиш час. Така моя маленька творча автобіографія. Тепер ви знаєте чого від мене чекати Заглядайте у мою маленьку галерейку і дякую всім за увагу до своєї персони. Залюбки вислуховуватиму всяку похвалу, критику і пропозицію, надіслану у відповідні гілки, ПП, карму
Відповідь: StarK-ина маленька галерейка Матвійкова метрика. Нарешті сфотографувала. Вишивала коли була вагітна ще. А "довишивувала" вже опісля. Оформлення мені не дуже подобається - треба буде міняти - тому лежить поки без діла на поличці...
Відповідь: StarK-ина маленька галерейка Моя найбільша гордість і річ на всі випадки життя - починаючи розпискою, закінчуючи всіма фестивалями і святами. І для любителів трохи Використані техніки - полтавська гладь, мережка, зшивалося і підгорталося все також вручну.
Відповідь: StarK-ина маленька галерейка Наразі можу похвалитися новими іграшками. Мавпочки зі шкарпеток. Кому цікаво більше можна погуглити на запит "monkey sock". Отже, герої знимки просто мавпочка для Матвійка(справа) і мавпочка Дарка(зліва) на подарунок для Матвійкової коліжанки Владочки. Це їхнє єдине фото разом, так як робилося одразу після народження Дарки і перед тим як вона оселилася у нової хазяйки.
Відповідь: StarK-ина маленька галерейка Розвиваючи тему і власну фантазію на світ появилися чарівні закохані котики - подарунок чоловіку на День Валентина. Отже, зустрічайте.