Спорт

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем olya_d, 18 Листопад 2009.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось не вистачає нервів дивитися найважливішу гру нашої збірної з футболу за два останні роки...Краще на ДП посидіти, ніж дивитися на бездарну гру. То й вирішила попитати, а чи любите ви спорт? Які саме види? Чи маєте улюблених спортсменів?

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Спорт

Якщо мова про "дивитися спорт" то фігурне катання. Якщо якісь важливі матчі, то з чоловіком футбол можу подивитися, іноді бокс. Не любитель спорту я.

3. In4a

In4a Well-Known Member

А я дуже люблю дивитись біатлон :girl_cool: Моя мама фанатіє від Формули1. Футбол дивлюсь, якщо "наші" з "чужими" грають :clapping:

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось сьогодні наші з чужими якраз грали, але профукали своє щастя - могли вийти на чемпіонат світу. Ех...

5. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Я обожнюю художню гімнастику, бокс, але тільки коли на раунді Клички, і подобаються бальні танці.

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мій чоловік нині малом хату не розміс на маленькі кавальчики, бо думав що не зможе дивитись того футболу. А виявилось, що не було що дивитись. Подивився перший тайм тай поїхав злий на роботу.:girl_haha:

А я якось не дуже люблю дивитись спортивні змагання. Колись дуже любила фігурне катання у нас гарно його показували. А тепер так собі.

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А коли той футбол закінчується? Коли чоловіка вдома чекати?

А подивитися я люблю великий теніс та атлетичні змагання.

8. Маруся-мама

Та вже давненько закінчився... чоловік напевне з горя загуляє.:girl_haha:

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

та ви що?????????

Це той футбол, що у Донецьку сьогодні грали?
    --------------------
    йой, не страште так мене.
    Погуглила й знайла, що сьогодні футбол тільки о 20.00 мав почавтися. Зараз 23.
    Не міг так швидко закінчитися.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Юкола, футбол триває два тами по 45 хв і перерва між ними 15 хв, ну і додатковий час максимум 10 хв на два тайми. Але 100% у чоловіків сьогодні - горе через то футбол, нерви страшні.

11. Маруся-мама

Хіба що він ще дивиться Росія-Словенія, тоді точно ще скоро не буде.

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

:girl_haha:Класне формулювання:girl_haha:
    Футбол, бокс-моє..:girl_in_love:Люблю дивитись чемпіонати по біліарду-але сама нічорта в них не розуміюсь.Просто цікаво дивитись.Люблю дивитись перегони:girl_in_love:-але в них нічого не тямлю.:girl_flirt:.окрім традиції переможця обливатись шампанським:)
    Не люблю фігурне катання:girl_flirt:-для мене воно трохи за нудне,туди ж і гімнастику:girl_bye2:.То не мої види спорту:girl_bye2:

Останнє редагування: 19 Листопад 2009
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

і моє :) Правда, бокс - лише за участі Кличків. Люблю снукер, теніс - але давно не дивилася, фігурне катання і художню гімнастику теж люблю, але останнім часом пропустила багато змагань.
    Але футбол - поза конкуренцією [​IMG]
    Збірна України дуже сильно зіпсувала сьогодні настрій, але збірна Росії трішечки його підняла)))

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ой,навіть не кажіт мені за тоту збірну - я сі зденервувала наніц, поки той матч додивилася..вони мене колись в могилу зведуть своєю грою..Сьогодні був валідольно - корвалольний матч
    Жеби не оффтопити. Люблю дивитись футбол,бокс.Від футболу фанатію років з 10 напевно:)Із зимових видів спорту обожнюю біатлон:)

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

О,це у нас для сімейного перегляду.Чоловік любить грати у більярд,а мене "присадив "дивитись його по телевізору,а саме на снукер,пояснив усі правила і тепер я фанат,можем пів ночі дивитись.Маємо своїх фаворитів:girl_cool:.

16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Муфлони :sad:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Для усіх дівчат-футболісток))) Ось такий трохи песимістичний кліпчик вийшов в мене про гру Динамо - Інтер:
    http://www.youtube.com/watch?v=VOH_xa3A1xs

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Кому до речі цікаво, там на сайтф айсітіві йде голосування за найгарнішого футболіста. правда мало претендентів....

19. zetta

zetta Well-Known Member

а я люблю все що є вирішальним для України:naci: тобто як вболіваю то за Україну на чемпіонаті світу чи Європи)):girl_claping:

20. Wilvarin

Wilvarin New Member

А я займаюсь айкідо! Чудовий вид спорту, та ще й у нагоді може статись ;) Іноді страшно що не можеш за себе постояти, а тут на відміну від боксу навчать захищатись і слабкими жіночими руками. Дуже рекомендую.