Літо на носі, може ще хтось, як і я підбирає сонцезахисні окуляри маю дешевші і дорожчі, але є потреба і бажання підібрати дійсно хороший захист для очей і шкіри навколо очей хто що порадить? бажано щось таке, що можна знайти у Львові якщо замовляти, то щоб була можливість приміряти я така, що мені ще жодні окуляри на собі не сподобалися, тому всліпу купляти не варіант)
Відповідь: Сонцезахисні окуляри о, я теж зараз в пошуках. хочу Ray Ban дзеркальні авіатори. є в нет ммагазині, але страшно купувати не примірявши
Відповідь: Сонцезахисні окуляри Якраз теж хотіла питатись поради. з того приводу. Маю спортивні Julbo, дуже класні. Але хочу ще якісь більш жіночі. А не знаю що ні точок нормальних, де ми мона було подивитись і ціни не захмарні. Порааадьте, будь ласка.
Відповідь: Сонцезахисні окуляри це точно і ціна на них немала...200 дольців.. мені зелені дуже подобаються...
Відповідь: Сонцезахисні окуляри я б райбени сміливо купувала, якщо зловити по хорошій ціні.їх можна поміряти у нас наживо, а купувати через нет на айділь регуряно "викидають"по 110-116долл По темі- в мене дві пари дольчегабана,одним вже більше двох років, а вони в мене найлюбиміші, така собі класика, ї хоч я не дуже акуратистка з окулярами( в сумку можу закинути без футляра) вони в дуже доброму стані інші купила цього року, форма подобається, правда не дуже добре тримаються на голові,якщо їх зняти... ще б дуже хотіла щось з масивних окулярів, з широкими дужками, Prada надзвичайні ну і одненькі авіатори
Відповідь: Сонцезахисні окуляри або в крайньому випадку приміряти по інтернету через веб-камеру. http://www.ray-ban.com/germany/science/virtual-mirror
Відповідь: Сонцезахисні окуляри а де, бо коли ми купляли, то скляних був дуже обмежиний вибір у всіх магазинах?
Відповідь: Сонцезахисні окуляри 100%, дуже часто їх там бачу. от зараз там же окуляри Валентіно по 150 дол У мене ось такі Кельвін Кляйни, вже 3-ій рік ношу, дуже мені подобаються
Відповідь: Сонцезахисні окуляри вони дуже красиві, міряла в Опера Пасажі, мені не пасують... мусить бути витончене обличчя (мабуть), а я якась вітряна))
Відповідь: Сонцезахисні окуляри Я дуже мучуся без сонцезахисних окулярів (попередні всі окуляри купувались ще до одруження, а минулого року я доламала останні), але коли постало питання покупки, то чоловік почав мене "просвіщати", що при покупці треба питати якісь там сертифікати, а ще що є якісь 3 види захисту і що має не пропускати 400 чогось-там.....Я вже змучилась . Який вже там зовнішій вигляд окулярів, коли до них такі вимоги? Скажіть мені будь ласка - то я одна така темна і того не знаю? Ви щось таке питаєтесь у магазинах? Я так розумію, якщо скляні - то всі питання відпадають, бо скло не пропускає УФ випромінювання. Де суто скляні знайти? Де не питаю - кажуть тепер фактично все пластик....
Відповідь: Сонцезахисні окуляри Не знаю чи добре пораджу, але колись зробила наступним чином. Вибрати окуляри для мене - суцільний жах, не пасують і все. Однак була в мене оправа хороша Lacoste, яка більш-менш мені підходила, то я занесла її до знайомого в оптику і попросила просто поставити якісне темно-коричневе скло. Служать четвертий рік в особливо екстремальних умовах. Раз на рік відношу підкрутити і підрівняти оправу. Нині якраз весь день фактиично дивилася у них на воду (а це і відбблиск, і хвилька дрібна, і постійна концентрація зорової уваги) - очі не болять.
Захищаємо очі від сонця Уже практично літо, а дехто (тобто я) не має пари файних сонцезахисних окулярів. Можливо, хтось порадить де можна придбати такі? Особливо цікавлять окуляри для людей з чути виши очима і для тих, хто носить лінзи. А взагалі яким моделям ви гадаєте перевагу? Чи можливо маєте якісь хотілки? У мене наприклад є мрія про пару сонцезахисних окулярів від Tom Ford, а у вас?:smile: чи такого виду окуляри для вас не є предметом першої необхідності?
Відповідь: Сонцезахисні окуляри А хто підскаже як відмежувати оригінальні від підробки? які основні критерії? бо дуже шкода платити за щось неякісне...а дешеві брати - собі дорожче, не та річ, на якій заощаджувати..
Відповідь: Сонцезахисні окуляри я купую сонцезахисні окуляри в оптиках, який саме бренд вас цікавить? бо кожен з них має свої особливості відмежування оригіналу від підробки
Відповідь: Сонцезахисні окуляри добре, що є людина яка на тому розуміється, але знаєте, неразі ще не вирішилась з маркою, взагалі окуляри не пасують, тому потрібно довго приміряти..на те щоб загадувати якої марки мемає і надії))) тому поки придивляюсь і міряю...але ще без результату)
Відповідь: Сонцезахисні окуляри Минулого літа купляла окуляри Полароїд в оптиці на Шуварі. Дали міні-паспорт до них. Консультант там толкова і приємна - купу всього переміряли і вона дійсно радила, а не стояла збоку.
Відповідь: Сонцезахисні окуляри зайшла в найближчу оптику, переміряла всі окуляри, які теоретично мені б підійшли і купила) фірми Arizona надоїло гуляти з малим і жмуритися))) тепер буду приглядати і довго вибирати якісь ще суперфайні, а не на кожен день