Соляні лампи. За і проти

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Made in USSR, 27 Листопад 2011.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Синок по спадку отримав від мене паршиве горло. Ще зими не було, а ми вже 2 рази відангінили. І це при тому. що завжди пильную за ним. От і надумала купити соляну лампу, кажуть добре діє як профілактика захворювань дихальних шляхів. Цікаво, чи хтось користується таким девайсом і які враження. і ще цікаво може хтось ходив в соляно-йодову кімнату. Чи варто взагалі і як відбувається ота процедура.

2. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Соляні лампи. За і проти

Лампу маємо(з гімалайської рожевої солі), але щось перестали нею користуватися, бо результату я не бачила. Довший час намагалася повірити, що подіє. :) Лампа важкезна. Трохи в тому плані травматично-небезпечна.

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

У нас є. Але купували просто як лампу, а її дія, якщо вона є, сприймалася як приємний бонус:) Дуже подобається її світло:ніжне, не разюче. Важка - так, але разом з тим можна поставити у безпечніше місце, будь - яке, оскільки не нагрівається. Це також добре і тому, що синок постійно до неї добирається, проте можна не хвилюватися, що попече ручки.
    Щодо лікувального ефекту не можу сказати нічого. Сама маю дуже проблемне горло, цього року ангіна була лише раз, поки що. Не знаю, чи можна це пов'язувати з лампою.

4. Juliasia

Juliasia Member

Ми часто хворіємо, планую походити з дитиною в соляну кімнату - може хтось поділиться досвідом-враженнями? Якщо вірити інформації з інтернету, то це дуже корисно і нуль побічних ефектів. Але чи справді кімната дає такий же результат як справжні шахти?

5. Klava

Klava Member

Маю лампу із солотвинської солі Але чесно кажучи наразі вмикала кілька разів усього і більше як інтер"єрну штуку. А так - планую взимку в дитячій вмикати - перевірити може і справді помічне під час епідемій. Дівчата, ви може минулого року перевіряли вже дієвість?

6. Анута

Анута Well-Known Member

перед тим вам треба порадитись із добрим лікарем.

Мене пульмонолог відмовила від того. Сказала, що спровокую загострення і воно нам не підходить.

7. Solomi

Solomi New Member

мені продавець -фармацевт розповідав, що лише з цієї солі (сірої і негарної) лампи приносять лікувальний результат

бо інші рекламовані рожеві, чи іноземного вир-ва випаровують ще якусь гидоту в повітря, забула що саме

8. terezka

terezka котяка-вишивака

за кордоном ці лампи використовуються багато років, сертифіковані і т.д., вони мабуть не вкурсі?
    а лікувальний результат буде лише тоді, коли соляну лампу тримати практично постійно ввімкненою (доки там людина знаходиться), і коли та лампа не одна, а їх багато

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а де можна купити ті лампи? бачила в магазинах з інтер*єрними штуками, але то певно не дуже дієве. цікавить саме лампа з солотвинської солі. ну і приблизна ціна.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

не знаю, чи вам то допоможе, але нам сестра купляла в Трускавці, якщо не помиляюсь, то 150 грн коштувала літом

11. magic

magic Well-Known Member

можете подивитися на Кідстаффі - там є великий вибір (різні розміри, види, кольори), але в основному з Артемсолі. сама купила там цього року - бо теж завжди маю з малим проблеми з носом та горлом.. от і побачу чи буде якесь покращення з цією лампою. я її вмикаю перед сном малого (за півгодини) і горить увесь час поки малий спить вдень і так само ввечорі. її можна лишати на усю ніч, вона має м"яке світло і може використовуватися замість нічника, але ми на ніч вимикаємо.

12. natl

natl Загублений

ми купили лампу, бо в малого був постійний насмарк(алергічний)....насмарк пропав, але якраз і киця наша здохла.То не знаю шо помогло: чи лампа, чи смерть кицьки :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Galin Max

Galin Max Member

я ходила з малим в соляну кімнату на Орлика - ніц не дало, тільки гроші і час стратила.
    А кілька років тому їздила в Брюховичі - то там відчувався результат, спочатку навіть тим, що коли виходила звідти було тяжко дихати, тобто повітря в тій кімнаті і на вулиці таки відрізнялося. Ну і сезонну алергію легше перенесла

14. Відповідь: Соляні лампи. За і проти

За!Мали двох алергіків-помогла!Купив у Солотвино-величезну десь 13-15 кг за 400-450 грн
    Ну це все звісно у комплексі з натуральним милом,викиданням паласів і килимів і тд...

15. Mika Nika

Mika Nika New Member

Не знаю чи нам допомогла ця лампа ми таку з Солотвино привезли,вмикали на 2 години перед сном 2 рази,повітря з неї в кімнаті трошки важке стає,маєм кота від соленої лампи не здох,кому треба пишіть в приват можу продати свою так ,як стоїть без діла може комусь поможе,наша лампа протиалергічна

16. AlonkaJaremko

AlonkaJaremko New Member

Читала що біля цієї лампи потрібно ставити стакан води, коли вона вимкнена то впитує воду, після включення вона краще і ефективніше працює!

17. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Треба спробувати:thumbup:
    Ми на ніч вмикаєм замість нічника.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2