Сморід у місті

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Зорянівонька, 4 Вересень 2011.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Люди добрі, як тут смердить!!! Я зранку стала, вже голова розколюється. Катастрофа! Поки зняла одяг з балкону думала взагалі капицьну.

Останнє редагування модератором: 4 Вересень 2011
  2. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

І до нас то дійшло(((. Я як прокинулася, то спершу подумала,що хату "загазував" хтось з моїх хлопів, навіть насварила. А вони нє віноватиє!!!! Мене вже верне від тих ароматів.

3. natorella

natorella Well-Known Member

вже до всіх добралось
    правильно. а то тільки ми кожен рік літом нюхаємо

4. тигрица

тигрица Well-Known Member

В нас вже тиждень смердить, вікна майже не відкриваємо :girl_sad:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

До нас ніби так не дуже заходило, але нині зранку я проснулась від того, що в хаті смердить нестерпно... Треба з хати десь забиратись.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Не думаю.
    А нас своє "джерело" під лісом...

7. AilataN

AilataN жива

Зранку , крізь сон, грішним ділом на мужа взлилась ( запах). Потім на пса почала думати, і тихо на нього злитись, бо він полюбляє з-під ліжка торпеду запустити. )) Добре, що себе не почала підозрювати.
    Потім дійшло. Вікна закрила, аромалампи запалені. Мда, такого ще не було. Оце раніше читала дописи про сморід в місті, але думала , що люди перебільшують, у нас підвонювало, але не настільки, щоб тут писати. А сьогодні, то жах!:8::bad:

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Сморід у місті

От добра душенька)))
    Читала, що збираааааають комісію, котра буде досліііііджувати причини смороду... Наскільки я зрозуміла, дооооовго будуть досліджувати... Про ліквідування причин разом зі смородом не йшлось.

9. dasha

dasha Well-Known Member

І в нас кожен вечір починає підвонювати. Ми з чоловіком спочатку один на одного грішили:girl_haha:, а потім додумались вікно закрити. Вже тиждень доводиться або душитись від жари, або від смороду. І коли то скінчиться?:girl_in_dreams:
    В нас бабка бабці казала, що то неправильно заклали труби, як дороги клали. То що будуть тепер перекладати, якщо то правда?

10. AilataN

AilataN жива

Будуть роздавати маски?)) Бо протигази дорого.
    Закінчення розгляду комісією справи про сморід в місті співпаде із зникненням смороду в місті. Себто коли декілька дощиків пройде. Але похвалитись буде чим.

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Може бути. Але за 3 роки, що я живу на Левандівці, чи не вперше я чую такі смроди, як від несправної каналізації.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

На Білогорщу прогуляйтеся пішки. Той сморід ще з 70-х знаю.

Коли горів торф у вересні 2002 р., і діти з хустками на носах йшли до школи, а влада посилала 1 пожежну машину "гасити", було страшніше. Для нас закінчилося катастрофою...

13. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

У вас у Львові так смердить, що я про це аж в Києві довідалася! :girl_impossible:

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Спільне Придбання? [​IMG]

15. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

та нє. знайома дзвонила-бідкалася... :girl_blush2:

16. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ой, дякую, але не хочу)))) Мені і під вікнами "непогано" смердить.
    А за торфи то капці, в моєму місті де я народилася, часто такі речі відбуваються. Ото жах насправді.

17. Insolence

Insolence Living The Dream

Ато, а потім ще довше грантові гроші клянчити

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Уже ж домовилися про закуп 3-х цистерн "Тройного одєколона". будуть у каналізацію вприскувати.

19. Анута

Анута Well-Known Member

тре каналізації чистити. Раніше то періодично робилось, а тепер на то нема коштів.

20. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В Експресі пишуть, що той сморід не просто собі "воняє", це токсини, які впливають на нервову систему і саме від них у львів"ян почастішали головні болі.