Дівчата , будь-лаааска, ну піДКажіть хто повинен дати дорогу червона або біла машина перехрестя вулиць Личаківська та Пасічної
Відповідь: Ситуація на перехресті От дивлюсь я на те перехрестя на Гуглмап, і щось воно мені з схемою абсолютно не збігається. По ідеї, білий мав би дати дорогу. На схемі так виглядає, що він повертає на червоне ?
Відповідь: Ситуація на перехресті а знаку "дай дорогу" там не має при виїзді ? бо я щось не можу зорієнтуватись в гуглмапі
Відповідь: Ситуація на перехресті Я той район не знаю, але от якщо дивитись суто на схему, то часто на практиці для тих, хто виїжджає, як біла машина, стоїть знак "дай дорогу". Ну але чомусь на гуглмап те перехрестя інакше виглядає, ніж на схемі, може дані вже застарілі.
Відповідь: Ситуація на перехресті Оскільки в червоної перешкода справа, то вона має пропустити. Але їзжу аналогічним перехрестям щодня (поворот з Чупринки до Медика), то для "гіпотетичної" білої машини там стоїть знак "Уступити дорогу". Якшо такого знаку нема, то однозначно пропустити має червоний.
Відповідь: Ситуація на перехресті Так, дуже подібні перехрестя. На ньому біла пропускає. Якщо ж знаку немає, то я б в любому випадку (як і червона і біла машина) застосувала б правило "ДДД", тобто б пропустила. Собі дорожче вийде.
Відповідь: Ситуація на перехресті ема такого правила"ддд", а якщо жоден не поступиться? Щось не домалювали на цьому малюнку( 100 раз там їздила, а зараз не пригадаю що там з знаками), уступи дорогу в білої нема.
Відповідь: Ситуація на перехресті На цьому відео на перших секундах видно трикутник для тих хто повертає. Так що біла машина мала пропустити.
Відповідь: Ситуація на перехресті На гуглмапе застаріли схемі,а я намалювала реально сьогоднішню ситуацію. Мені здається, що треба застосувати правила для регульованого перехрестку світлофором, тобто червону машину треба пропустити.
Відповідь: Ситуація на перехресті Ну от тим більше - якшо знак є, то тут все однозначно. Єдине шо мене особисто часто трафляє на наших дорогах, шо коли є знак поступитися дорогою, в інших учасників нема знаку "головна дорога". Відповідно водій червоної може подумати шо в нього перешкода справа, а водій білої, що в нього знак і шо тоді? Замкнене коло.