Швидка позика від ПриватБанку

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 7 Січень 2011.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Бракує грошей до "зарплати"? Набридло купувати поштучно памперси? Постійно тисне баланс на телефонному рахунку? Порожнеча в гаманці заважає робити продуктові закупи?
    Я спосіб знаю!
    :)
    [​IMG] Кредитна карта карта від банку "Приват" дає легку можливість позичити на 30 днів без втрат*!
    * - Пільговий період повернення коштів становить 30 днів для кожної витрати, а нарахування становитимуть 0,01 % річних

Замовити/отримати картку Ви можете самостійно на сайті банку, а можете зробити мені невеличку приємність/бонус, скинувши у ПП свій номер телефону, за яким працівник банку прийме у Вас персональні дані для оформлення заявки, та проміжок часу, коли Вам краще розмовляти.

Останнє редагування: 7 Січень 2011
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Швидка позика від банку "Приват"

Дрібний штрих.

Що дасть Вам Visa від "Приват".

Банк - комерційна, а не благодійна установа. Звісно, діє для власного збагачення, але...
    Ви ж платите за інші послуги іншим комерційним установам..? Бо ВАМ це вигідно!
    І послуги банку теж бувають вигідними для споживача. [​IMG]
    Порахуйте!
    На скільки подорожчали за останній місяць продукти?
    А в банк (якщо вчасно!) Ви повернете "ціну минулого місяця". [​IMG]
    Нагадаю, що при своєчасному поповненні рахунку Ви втратите лише 0,01% річних.

Ви ж у любому випадку купуєте і віддаєте ці ж гроші. Питання лише способу оплати і ціни.

На додаток, працює система "Бонус+". Розрахуйтеся кредиткою в учасника програми і отримайте суттєвий бонус. Наприклад, Салон "Брокард" на вул. Стрийська надає 10% бонусу... [​IMG]. На даний момент у переліку учасників лише в м. Львів є 554 партнери!

Для багатьох людей жити в борг вигідно!
    Пропоную подумати і порахувати.

Видача картки не коштуватиме Вам ніц. Оформлення в банку виносить 10-15 хв. Відділень банку у Львові багато.
    Користування карткою може заощадити Ваші кошти і спростити життя. [​IMG]

Весела рекляма :

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Швидка позика від банку "Приват"

Думаю, не зайвим буде описати свою історію користування.
    Маю картки декількох банків, але на них користаєш власними грішми...
    Пропозицію отримати картку реалізував ... рік тому. Точно не пам'ятаю, бо вже замінював картку.
    Паспорт, ідентифікаційний код.
    Кредитний ліміт встановлювали з моїх слів:

Активація СМС майже моментальна.

Підключив картку до Приват 24 і отримав повну візуалізацію розрахунків (де, коли, кіко, який бонус)
    Проплачував деякі рахунки через Нет: провайдери, домени, квартплата.
    Пару місяців поважно потребував готівки, то знімав 950, повертав за місяць ~1000.
    Іноді використовую в Фото-Нова та будівельних "гіперах".
    Регулярно оплачую кредиткою у "Барвінку", "Вопаку" і "ДЦ".
    Кредитний ліміт збільшували, коли активно використовував. Стандартна формула: "оплати товар на 100 грн. - ліміт збільшиться на 200".
    Зараз кредитний ліміт 2 000 грн. Але поза 1000 намагаюся не вискакувати. Поповнення займає 5 хв.
    Проблем-обрахунків не помітив.
    Підтримка працює дуже чемно, скарги (на партнерів) опрацьовують оперативно.

Мій висновок: картка Visa Універсальна від "Привату" - зручний інструмент для заощадження видатків в умовах певного дефіциту.

ЗІ: суттєва проблема - маленький холодильник, вічно забитий...

4. levandivka

levandivka З яйцями...

5. sani

sani New Member

Відповідь: Швидка позика від ПриватБанку

Якщо платити комунальні платежі через Приват24 то до кожного рахунку + 1 грн

Хоча в банку казали що за комуналку комісії не беруть :sad:

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Маю нагоду зробити уточнення.
    При оплаті комунальних послуг кредитними коштами, комісія - 3%
    Своїми - 1%

7. sani

sani New Member

щойно з чату, або мінімум 2 грн в касі банку. А через приват24 + 1 грн :)

8. Korona

Korona New Member

9. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

О, я маю таку симпатичну кредиточку з трускавкою. Файна штука. Помічна :)

10. sani

sani New Member

а ще класно можна дивитись скільки за світло нагоріло, а то ідеш в банк платити і думай скільки би то з собою грошей взяти, бо невідомо скільки напалили... а тут глянув невиходячи з дому :)

тестую приват24 :)

11. levandivka

levandivka З яйцями...

В П24 якими коштами? За кредитні - 3% (мож +1 грн.)

Це тяжко назвати назвати працею.
    http://www.youtube.com/watch?v=m8IyeZgBN4Y

Останнє редагування: 19 Січень 2011
  12. Megan

Megan Well-Known Member

Ага, а якщо платити в Ощадбанку чи ПриватБанку і вистояти в черзі півдня, то я згідна і більше комісії заплатити...
    Можу теж нахвалити кредитку, бо в неділю за її допомогою стала власницею нової пральної машинки, а так прийшлося би до з/п прати руками. Тому якщо користуватися правильно, то є дуже помічна штука.

13. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мені подруга в Приватбанку оплачує послуги через пенсійну картку, то без комісії виходить.

14. sani

sani New Member

ну що ж потестив...
    зручна система, але Українська:sad:, а що це означає?
    це означає що дурять!
    Там велика каша зі своїх(власних) і їхніх(кредитних) грошей :wacko:
    При тому що кредитних грошей я нерухав, мені їх нетреба

Зводив сьогодні баланс і помітив що на 10грн не сходиться і як не дивно не в мою сторону :sad: почав копати....

1. Зауважив, що не всі суми зняті з картки відображаються у виписці
    Питаюсь в чаті про приват24:
    2. Коли в один день і поповняєш і оплачуєш в магазинах, якась каша в остатку твориться. Сума зняття і оплати відображається правильно, але остаток якийсь непередбачуваний(несходиться, якийсь випадковий набір цифр) Потім у наступних операціях вже ОК...
    скріншот помилок висланий в супорт - кажуть будуть рішати.

3. І деж пропали 10 грн?
    у виписці є така графа як "остаток"
    так от до трьх останніх проплат там відображався остаток моїх(власних) грошей.
    А в сьогоднішніх проплатах відображається остаток моїх + кредитних гроші і от власне в той момент кудись ділось 10 грн...

в чаті:

на тому і розпрощались...

Мій висновок: банк дурить клієнтів кашою зі своїх і кредитних грошей.
    бере 10грн в "кредит" причому безпроцентний потім може віддасть, а може не віддасть, або якщо непомітиш ви великому русі грошей...

це просто в мене цьогодні був час і надхнення посидіти з калькулятором...

Висновок, не тримайте свої гроші на картках, незручно і невигідно, і ще як завжди надурять... :sad:

я завжди як отримував гроші на картку завжди їх знімав. А то вирішив потестити(по європейськи, як там люди без кешу живуть). Оплатити квартплату невигідно, в супермаркеті на касі займає більше часу, а якщо треба щось купити там де нема терміналу, біжи в банкомат і за своїж гроші плати % довго, тяжко... Іду знімати свої гроші з тої картки.

А як картка для переводу грошей прекрасно, перевірив через приват24, бігом побіг зняти(щоб знову щось не пропало) і на місяць забув про них!

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

своїми, кредитні нерухаю

15. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Приват24 -класна штука! Але банк постійно дурить -втюхали мені МиттєвуЕлектрон, якою не можу заплатити ніде:girl_devil::girl_devil:, -пояснили , що тіко іменною можна, аце 150грн на оформлення, хоча в тарифах пише що можна безготівково платити. Другий момент -мої дані, а саме електронна пошта та моб.телефон, які були вказані в анкеті -атакуються спамом!!! По-третє, в час 2008року відділення банку на Кос-Анатольського, 1 на екрані показували фото людей, які взяли кредит і завинили - оце банківська таємниця!!! По -четвертому, коли продаєте чи купуєте валюту Вас фотографують ,от навіть розміняти 500грн коштує 5грн. Нав"язують кредитну картку -мусіла доступно пояснити кол-центру, щоб фінансисти кредити оминають....Тільки на бізнес виправданий кредит, тіко!

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Прошу не оффтопити. В цій темі пропонується картка:
    А нею можна і вигідно платити кредитними коштами.
    За картку Visa Універсальна платити не треба! Навпаки, банк позичає Вам гроші на 30 днів на оплату товарів у магазинах практично без комісії!

ЗІ: втюхують свої послуги у багатьох місцях. Але ця послуга є вигідною для багатьох людей.

17. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Я попереджаю, бо я з банками зуби з"їла і не одному помагала кредит шукати, тому маю досвід так писати. Задумка в банку хороша, але політика банка щодо клієнтів бажає кращого.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Це дорога в нікуди, Америка кризу почала через надмір кредитних карт для споживчих кредитів

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Для оплати в USD зняв 10 USD:

ЗІ: не здивуюся, якщо виявиться, що у 2005 році Вам втюхали під відділенням шклянку тухлих сємок.
    Але...
    Прошу не оффтопити. :)

Мені, користувачеві карти Visa Універсальна, це дорога до заощадження.
    А нам, Україні, надмір карток не загрожує.

Немає тут жодної політики!
    Повернув вчасно (до 30 днів) кошти - маєш чистий спокій.

ТАКу Вас мова про оплату власною пенсією (власними коштами).
    А я розповідаю про випадок, коли бракує власних і доводиться позичати.

ТАК і є!
    1000-2000 грн. - квота, яку за 30 днів реально повернути, або й не надто накладно, якщо затримаєш платіж.

ЗІ: а при оплаті кредиткою Ельдорадо дають ще й 10% бонус (до кінця січня)
    От і порахуйте, чи Вам вигідно коректне користання картою Visa Універсальна

Останнє редагування: 19 Січень 2011
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Повторюю ще раз.
    Дуже прошу уважно прочитати 2 перші дописи, і не оффтопити.
    Картка Visa Універсальна пропонується мною у цій темі як засіб швидкої позички.
    Пенсійні, зарплатні і решта послуг ПриватБанку цієї гілки не стосуються.

Я б радив робити це у власній таблиці МС Ексель. Формулу прописав - лише цифри-дати з чеків списуй, матимеш повну правильну розкладку видатків.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

І мій теж. Маю картку від Привату. Користуюсь довго. Ніяких проблем. І багато моїх знайомих користуються. Тут якась така дискусія...

Останнє редагування: 20 Січень 2011