Продовження теми. Початок тут **************************************************************** Та це зрозуміло, але помріяти можна. Новий бойфренд Дженіфер Карпентер Сет Аветт чимось схожий на неї( тільки з бородою):
Пробувала дивитись силу-силенну серіалів. Все-фу! Дивлюсь лише: 1. РодІна 2. Міст 3.Фарго Але цього так мало,
То про що? Чоловік мене домордовує з тими серіалами. Реально нема що дивитися. На назву Фарго є багато різних посилань . То може це? Рейтинг доволі високий, а відгуки якість не дуже. Хоумленд дивиться, бо на безриб"ї і рак - риба. Каже, що "ніякий".
А я просто тащусь від Хоумленду але я зараз на останньому сезоні. Фарго-так, це воно. Але це перший сезон, зараз вже другий виходить по серії в тиждень. Дууууже специфічний серіал, треба глянути 2-3 серії, щоб зрозуміти, чи він "ваш". Міст-вбивства, маньяки, поліція. Дивитись лише датську версію!
мені було цікаво поки був Броуді, потім ще було пару моментів більш-менш я зараз без поняття що там дивитись, до чого воно все йде? а чоловікові і далі цікаво))) і підколює мене, що я єдина лишилася, яка вірить що Броуді якось вижив і ще зявиться)))
Ооо, я про Броуді вже давно забула))) і ні на що не сподіваюсь, я би і не хотіла, щоб він повернувся... І мені навпаки цікаві ті сезони, де його немає, просто в 100 раз цікавіші, особливо тоді, коли буди вибухи, коло посольства і зараз ті розборки з зрадниками. Ух!
Я спочатку не дуже хотіла його дивитися, чоловік переконав. Звичайно там багато кривавих сцен ( можна закривати очі як їх показують), але своєрідний гумор, цікаві персонажі, хороші актори (Білі Боб Торнтон і Мартін Фріман наприклад), закручений детективно-кримінальний сюжет - варті того, щоб Фарго переглянути. І ще вічні зима зі снігами в серіалі класна, бо в нас то на сніжну зиму не в реальності сильно то надивишся А ще для мене було відкриттям, що там ще знімався син Тома Хенкса ( в 1-му сезоні). А другий сезон тільки почали дивитися, з акторів кого знаю там Кірстен Данст.
Мені другий навіть більше подобається, ніж перший. Взагалі, серіал однозначно вартий уваги, погоджуюсь
цей мені сподобався більше за РодІну люблю скандинавську грусть-пічяль,плюс нема хепі-ендів - це ваще красота! і я щось бачу,що псіханута головна героїня - то якийсь трєнд?
Дякую, дякую - давно хотіла подивитись який хороший детектив, Фарго захопив з першої серії. Міст 2 сезони (Датську версію) дивилась ще рік тому, не поганий серіал, але Фарго більше сподобався.
ще можете глянути, якщо не бачили "Справжні детективи" (True Detective). Там вже є 2 сезони, але вони між собою не зв'язані, зовсім інші історії. Хоча, якщо чесно, перший сезон я дивилася не дуже уважно, місцями було нуднувато і затягнуто, тому він не сильно сподобався. А вже другий сезон більше оцінила. Це драма, триллер і кримінал одночасно. Хороших, позитивних подій мало, але не всі ж серіали мають бути радісними Теж безліч відомих акторів (з 1-го сезону Метью МакКонахі і Вуді Харльсон , для Метью взагалі минулого року був вдалий рік на хороші ролі, навіть Оскар встиг отримати, а в 2-гому сезоні Вінс Вон, Рейчел МакАдамс, Колін Фарел - теж всі як на підбір). Що з смішного (як для мене) - багато матюкалися герої, в оригіналі може серйозно все було, але при перекладі ті часті матюки викликали сміх)
На 100% погоджуюся! Бачила цей серіал, просто шедевр! Він створює трохи моторошну атмосферу, але сюжет цікавий, не пересічний. У нас з Вами однакові смаки, здається. Можу Вам порекомендувати "Преступления прошлого" - це Британський серіал ще 2011 року, але натрапила на нього лише зараз, дивлюсь паралельно з Фарго.
дякую, запишу його до списку не завжди є можливість дивитися всі серіали, які хочу одночасно, то складаю списки, які треба скачати і подивитися, щоб потім не забути думаю, що таки заважкий буде для дитини. все таки жорстокості багато і такого чого поки дивитися не треба. пам'ятаю в дитинстві "Твін Пікс" не дивилася, зате вже зараз переглянула і читала книжки. в інтернеті все можна знайти, тому поки що дивіться "Справжніх детективів" без дитини, потім в майбутньому як дитина буде доросла може подивитися сама
Мої батьки теж дивились "Твін Пікс", а мені не дозволяли. Переглянула років в 17-ть і зрозуміла, чому дорослі не дозволяли
а я взагалі десь пару років тому тіки Твін Пікс дивилася, вже як десь 26 було, вже можна було ще й чоловік привіз серію книжок (не тільки щоденник Лори Палмер, а й щоденники Купера). Теж в дитинстві мені щоденник Лори не дали читати. Точніше я почала (була в гостях в родичів літом), але потім старші двоюрідні сестри вирішили, що я ще замала для таких книжок і забрали. Пам'ятаю дали тоді мені натомість читати якийсь жіночий роман.
Дивимся з чоловіком серіал "Слуга народу" від 95го Кварталу, ой момаочки, який то веселий серіал, дивимось по серії рано під каву - заряд позитиву на цілий день! Рекомендую