Відповідь: секс втрьох... ви хочете тут знайти партнерку? :xaxa: а сексом в трьох ви теж в тенетах інтернету будете займатися? а досвід то краще на відповідних форумах і сайтах пошукати. ох там того досвіду :xaxa: і в картинках, і в письмовому варіанті
Відповідь: секс втрьох... все можливо.. просто запитую. і сексом в трьох точно не в неті займатимусь, якщо вже так зацікавило.
Відповідь: секс втрьох... але для вибору партнерки у вас повинні стояти якісь критерії, вимоги. щоб було простіше може перечислите, а раптом хтось підійде
Відповідь: секс втрьох... а от мені цікаво, то вам одного не хватає, чи просто для екзотики? бо як для екзотики, то є такий варіант, одна вже експериментувала
Відповідь: секс втрьох... ну я ж кажу, що для екзотики :xaxa: то я відстрахую а от мені цікаво, я так розумію, що зараз йдеться про вона+вона+він і от як в плані захисту то все буде виглядати???
Відповідь: секс втрьох... особисто дівчинка для мене а не для нього... він може її цілувати, пестити але самого акту проникання не буде!
Відповідь: секс втрьох... а як на мене, то в таких відносинах це тільки секс, там немає почуттів ні до М, ні до Ж. бо якщо кохати людину, то навряд чи погодишся з кимось її поділити а щодо досвіду, то в кожного по різному. і ще одна моя думка, що нема чим зайнятися, от і шукають люди пригод