Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 25 Листопад 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ну що нова тема?

Зацікавили мене відповіді дівчат на це питання, у гілці " ЧОМУ...?".

Чи дійсно ЩОСЬ змінюється.??якщо не брати до уваги наприклад, суто сімейні обставини.

ЯК на мене, таки змінюється.
    1. зупиняється відчуття часу, направду стає фіолетово, чи 25 чи 27.
    2. характер міняється з часом , нє? щезає така категоричність.
    3. окрім того, міняється спосіб життя. Зауважила, що не цікавлять мене, наприклад нічні посиденьки у клубі, віддам перевагу вечері в хорошому ресторані.
    Але головне, ЩО змінилося у мене - це те, що я зауважила - що ЗМЕНШИЛОСЯ суттєво коло друзів. вони самі якось відпадають. нових набути вже важко, але перевірені старі друзі залишаються, але їх одиниці. а колись здавалося, що їх море.

як у вас? які зміни?

п.с. зберу думки - напишу ще.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Ги...
    Згадав анекдот про чоловіків.
    Втрапили після катастрофи на острів 21, 35, 65 (-річні).
    Зранку очухалися на березі, бачать, у 100 метрах на сусідньому острові витанцьовують амазонки .
    21: я пливу туди.
    35: тю, самі сюди припливуть
    65: і звідси добре видно.

Звичайно, з віком міняється сприйняття світу, гормональний фон і кількість друзів. Інакше й бути не може.

Останнє редагування: 25 Листопад 2009
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я колись дуже чекала 25 років.Дуже мені хотілось дізнатись що такого є в тих -25-,що всі потім їх згадують.Ну і недаремно чекала бо саме в 25 в мене родився синок.Але аж так кардинально..напевно нічого й незмінилось.Просто на деякі речі дивишся більш виважено, але це скорше залежить від характеру людину ,бо є люди і в 20 серйозні а є і 40-баламути.
    Друзі...ну з роками і певними життєвими обставинами вони поділились самі собою на друзів і просто хороших знайомих.
    А так:мені здається кожен вік неповторний є свої переваги і в 20 і в30 і 40 тощо.Просто інколи люди не вміють цінувати принади саме свого віку,а весь час озираються назад.Ніколи не приховую свого віку...насолоджуюсь кожним роком..бо кожен рік-це безцінний життєвий досвід:)

4. Нюта

Нюта Well-Known Member

В мене починають з"являтися морщинки.

Останнє редагування модератором: 25 Листопад 2009
  5. nattsol

nattsol Well-Known Member

Чесно кажучи, все змінюється якось поступово. Коли мені виповнилось 25, це була просто цифра, не більше. Я якось навіть не задумуюся над тим, чи я старію, чи ні. Хоча, звісно ж, приємно, коли люди не вірять, що мені вже 26; ще й на додачу я виглядаю молодшою за чоловікову сестру, якій лише 17 (але то вже зловживання косметикою з її боку).

Характер? Він у мене сформувався ще десь років в 16, відтоді я хіба що стала рішучішою. Друзі? Вони якось все життя то наближаються, то раптом віддаляються і з ними пропадає будь-який контакт... На жаль... Спосіб життя? Я все життя була доволі "домашньою", хоча якщо виходила на вулицю, мене неможливо було загнати додому :girl_haha: Зараз так само: то весь вільний час сиджу вдома з в"язанням, то ідемо з чоловіком з самого ранку і до пізнього вечора гуляти Львовом; або раптом кудись незаплановано їдемо.

Загалом живу з розумінням того, що життя щодня лише починається :girl_smile:

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

Дівчатка, ви не мусите писати в ракурсі, який я задала.
    пишіть також ЩО для вас особисто змінилося.

7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

оце правда, і в мене так само, а саме гірше, що моя най-най подружка виїхала за кордон і там вийшла заміж і я залишилась без найкращої подруги. Є ще 1-2, які близько, але це вже не те.

8. olena

olena New Member

Як на мене,то змінюється світосприйняття.Особисто я набагато спокійніше стала сприймати ті речі,від яких ще у 25 зносило" стріху",намагаюсь по-філософськи підходити до любої ситуації.Друзі(справжні друзі) у мене залишились ті,з якими ми дружимо уже багато-багато років,а знайомих нових у мене з'явилось багато.З віком справді починаєш розрізняти хто твій справжній друг,а хто і не друг,і не ворог,а так...Оскільки з часом виникають більш "доросліші" проблеми,то і шляхи їх вирішення теж ускладнюються і тут досвід набутий з роками буде величезним плюсом.І ще скажу таке,що багато залежить від того на скільки ти сам себе почуваєш,і навіть маючи роки за плечами ти можеш залишатись молодим у душі.

9. ksjy

ksjy Well-Known Member

для мене нічого особливого не змінилось! хіба стала якась поміркованіша і спокійніша, але це, напевне, після народження дитини. хоча, в голові ті ж самі "метелики"(вони мені зовсім не заважають). комплексу з приводу віку немаю, не чекаю з "легким содроганием" кожного дня народження, вважаю, що з кожним роком я стаю все кращою і кращою, у всіх відношеннях.

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені 25. Появилося бажання більше встигнути, жити активніше. Маю надію, що цікаве життя ще попереду. Чоловіка і дитину маю, житло майже є. Тепер час подорожувати, ходити в кіно, на концерти... Чим надіюсть через рік активно займемось (до того тре закінчити ремонт, купити машинку і віддати борги:)). Наразі старості не боюся!!!

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в 25 нічого не змінилося. До того вела активне життя ,багато працювала і в 25 бажання не змінилися.Можливо,лише почала ( але тільки почала) задумуватися про дитинку ( та й те тому,що чоловік,який старший за мене ,дуже цього хотів).
    А коли стало "немного за 30" ,дещо змінилося - "нет надежды выйти замуж за принца" ( ::girl_haha:-в мене чоловік є)
    1. я знову повернулася до активного ( хоча,звичайно вже не такого як до появи дитинки) життя після декрету.
    2.Мудрості стало трішки більше ( скоріше,просто додався ще якийсь життєвий досвід).
    3. А бажань і цілей- не поменшало!

А от що зміниться,коли буде +35,розповім за 2 "з хвостиком" рочки.

12. olena

olena New Member

Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного

Мені от теж за 30 перевалило та я своє життя без джинсів,футболочок,обтягуючих топів не уявляю,навпаки маю декілька довгих спідниць.то чомусь зовсім до них душа не лежить.Як на мене то Daisy права,не важливо скільки тобі років,важливо на скільки ти себе відчуваєш.

13. Златка

Златка Well-Known Member

Я не відчула зміни саме "25", бо то був рік очікуваної і бажаної вагітності, тому емоції були спрямовані зовсім на інше :girl_in_love: Таким кардинальним переломним етапом був рік закінчення вузу - в той рік дійсно багато що помінялось, багато людей відійшли в минуле, було надзвичайно багато змін...

Скоро мені 27. Здається, вік мене почав зобов"язувати :girl_cool: Багато-хто каже, що максималізм властивий підлітковому віку. Але з роками він в мене геть не пропав, теж хочеться багато чого вже і негайно, відчуваються сили гори перевернути і добитись того, чого прагну... Я намагають бути більш організованою, бо стрімкий рух життя до того стимулює... Але так часто мені бракує часу і є відчуття, що я не встигаю за тим плином часу, що 24 години на добу мені мало :girl_sad: ... особливо, коли дивишся на донечку і згадуєш, що ніби тільки вчора вона родилась, а уже скоро буде рочок.

Чого бракує зараз? Це відчуття отої студенської безтурботності :girl_flirt: Оце з роками, на жаль, відійшло теж в минуле

14. Skrynya

Skrynya Member

Це точно! В листопаді мені виповнилось 26. Якось перед цим знаменним Днем я їхала в маршрутці. Почула таку розмову двох жінок. Одна: - "В тебе День народження, будеш святкувати?" На що друга відповіла: - "Та яке там святкувати, мені вже буде 26 -- я вже СТАРА КОБИЛА!"
    Я вийшла і дуже розстроїлась. А потім подумала, що якщо хтось вважає себе "старою кобилою", то це не залежить від віку! Це просто нещасна людина і робить вона себе нещасною САМА! А що до мене, то я думаю, що кожен рік -- це збільшення можливостей. Зараз, я маю те, про що мріяла коли була молодшою -- Дитину, чоловіка, а вийду з декрету то матиму ще й чудову роботу, отак! Дівчата любіть СЕБЕ!:girl_spruce_up:

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

як начиталася, згадала допис Анути - пора за пенсійним посвідченням.:girl_haha::girl_haha:

п.с. думаю дівчата, пора організовувати Клуб мені за 30:girl_haha:.

то є жарт. ви подивіться на наших +30. УСІ як на підбір КРАСУНІ.

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

в 25 я ще про таке якось не задумувалася. від 20 до 30 мені завжди було десь 20 з чимось.
    після 30 - ще не дуже встигла зрозуміти, але всі знайомі і коліжанки, яким в той рік виповнювалося 30 тільки й гуділи про свої депресії. думаю, це просто їх особиста проблема, а не проблема віку.
    я з кожним роком зовсім не старішаю, я стаю на рік досвідченіша.
    на разі мене лякає цифра 40 (але до неї ще далеко). різниця в сприйнятті для мене тільки в тому, що тепер мені не "десь між 30 і 40", а чітко 31:girl_haha:

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Це точно! В 22 я себе почувала старшою ніж зараз!!! Все дуже залежить від ставлення до себе і обставин.

18. сніжна

Згадалося таке: коли я познайомилася з сімейними парами-друзями мого тоді ще "бойфренда", мені було 18,5 років. Дружинам же його друзів- по 28-29 років. Вони мені здавалися такими поважними панянками,а я себе відчувала такою "шмакодявкою" поряд з ними.Але з того часу минулося 14 років. Ми надалі дружимо усіма сім ями. І тим дружинам уже 40, а то і більше. І знаєте- зараз зовсім немає того відчуття різниці у 9 чи більше років. Розважаємося не менше ( а то і більше).Часами думаю,а як то буде,коли мені буде 40? Але дивлячись на них,розумію:буде по іншому,але буде-супер!

19. levandivka

levandivka З яйцями...

"Планета Секондхенд"? [​IMG]

На дискотеку підемо... ;)

20. сніжна

А то ! В "Клуб кому за..."?