Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Vialka, 16 Січень 2011.

1. Vialka

Vialka New Member

Гуляли з чоловіком на Персенківці сьогодні, і посеред дороги побачили двох малесеньких цуценят... Скавульчать, за ногами одразу почали бігати, такі милі.. Ну я одразу давай думати, може десь від двору відбились, походили попитали в людей - ніхто не знає чиї цуцики, звідки взялись, один дядько сказав що ми вже не перші хто питає чиї то, інший сазав шо ніби бачив їх тут з мамою, і вони від неї відстали (але типу не переживайте вона за нимим повернеться). Я розплакалась, мені їх так шкода стало,одразу захотілось їх забрати (але куди? до малечі нашої ще 2 цуцики?). Ми взагалі плануємо завести собаку, але трохи згодом, і певної породи..
    Словом в голові одразу купа думок.. Ніби і забрати не мож, але залишати якось... Ми ледве пішли від них, але повернулись із їжею, та зробили їм халабудку з ящиків, клейонки, і старого шмаття. Зараз підем ще годувати..
    Цікаво чи підбирали Ви колись тварин на вулиці? що Ви до них відчуваєте?

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Що Ви відчуваєте проходячи повз бездомних тварин?

Шкода, забракло думки, що ті ж собаки Вас і погризуть згодом. Виростуть - не зрадієте, "гуляючи по Парсенківці".

3. kokoska

kokoska New Member

Відповідь: Що Ви відчуваєте проходячи повз бездомних тварин?

У мене від таких тваринок крається серце :sad:
    ви молодці, що не залишилися байдужими до цих цуциків. Особисто я ніколи не підбирала тварин, але моя тьотя одного разу взяла бездомного котика до себе, причому в неї на той час вже було їх троє., так от цей бездомний котик виявився на щось хворий і заразив всіх інших котів :sad: через місяць той кіт помер, двох вдалося врятувати, а найстарший (15 р.) її котик так і не вижив...от така сумна історія. Тому раджу зводити тваринку до ветеринара перед тим як підбирати її.

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Думаю, шановні модератори дозволять посилання на притулок для тварин "Милосердя"
    Направду, якщо є бажання врятувати тваринку, то краще туди завезти, більше шансів що виживуть, і що не станеться того:...

Бо оті зграї бездомних собак, що гасають вулицями, у мене жодної довіри не викликають, навпаки, на дерево влізти хочеться від них :girl_devil:

5. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Цікаво, хто назву теми підправив, гг ))

6. Orman

Orman Модератор-бомба

найкраще, що можете зробити для бездомних тварин - це стерилізувати їх. Можна в притулок відвезти, не забудьте їм корму і ковдр, або одягу старого привезти на підстилки - в них з цим напряжонка. Ще тварин стерилізує ЛКП "Старий лев", але вони їх потім відпускають на вулицю.

Стерилізовані тварини по-перше не плодяться і це вже добре, по-друге не є такі агресивні.

Ну це все якщо дійсно нема можливості забрати з вулиці. Ми теж хотіли собаку іншої породи (і взагалі породи :)), але тепер любимио те що маємо.

та знамо хто. А що Левандівко пропонуєте? На мило?

Останнє редагування: 16 Січень 2011
  7. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Моє ставлення до тварин таке, що таких великих зграй бездомних тварин не повинно бути на вулицях міста. Страшно ходити, коли позаду тебе, або поруч валить 5-6 величезних собацюр.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продивляюся каталоги тварин....:sad: Сумно...Особливо від такого-
    Задумалася,чи не взяти ще кицю собі.Але не знаю,як моя буде реагувати...Як би то знати наперед...

9. Orman

Orman Модератор-бомба

Вітторіє, ми брали кота, маючи вдома кицьку. При першій зустрічі побилися. Це був перший і останній раз. Зараз не відчувають один до одного особливої любові, скоріше цікавість.

10. Vittoriya

у вас кицька була стерилізована?а кіт кастрований?

11. Orman

Orman Модератор-бомба

12. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

У мене також крається серце від песиків і котиків на вулиці, але я розкажу вам іншу історію) Це сталося два роки назад 31 грудня. Ішла я вдень по вулиці. Дивлюся песик чорненький бігає, десь мені по коліна ( на вівчарку схожий, але звичайно, не породистий). Ну я і іду собі без лишньої думки, підходжу блище, а той песик почав на мене гавкати, мені вже стало страшно (бо я чесно-кажучи трошки боюся псів). Людей навколо мене немає, втікати також нема куди: з однієї сторони паркан з другої будинок, я попятилася назад, а він гавкає і підступає блище. Мені вже дійсно страшно стало, думаю втікати, але куди побіжиш, як побіжиш то за тобою побіжить, і кажуть від собак втікати неможна, треба поводитися спокійно. Тут дивлюся збоку бавляться три цуцика, от тоді я зрозуміла, що то не песик , а сучка , яка захищає свої песинях, хоча я їх і не чіпала, і навіть не бачила. Правда все закінчилося трохи "пічально", Сучка все-таки мене вкусила за ногу. Добре, що була зима і була в штанах і колготах, то до крові не прогризла, але синяк і царапину добру лишила... так що початок святкування Новго року в мене почався сльозами:sad:

13. Vittoriya

Ого!А надворі гуляють?

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

за моїми спостереженнями бездомних тварин,особливо зграй собак, зараз значно менше,ніж тих же 5 років тому.
    дуже їх шкода. а страху немає,бо переконалась,що собака нападає тоді,коли відчуває страх і невпевненість людини.

16. Sitara

Sitara Active Member

Мене років 10 тому, як на мою думку ні з того, ні з сього вкусила в лице знайома, добре знайома, не бездомна собака, прокусивши мені повіку, добре, що, як пізніше сказали лікарі це був "ювелірний" укус і я залишись і з оком та ще й розріз попав на згин повіки і нічого не видно. З того часу я ніколи не буду довіряти собакам, тому що маю тепер на них панічний страх, і коли бачу бездомних собак, а особливо ще й зграю, то серце завмирає, і стараюсь якнайшвидше від них віддалитись.

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Мені до лямпочки, що відчуває тоді собака і чому нападає.
    Повбивав би (с)
    Домашнім тваринам не місце на вулиці.

18. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну то вперед, пане Левандівко, що Вас стримує? ;)

19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Острах. Особливо після того, як якийсь час тому бездомні собаки у Києві до смерті загризли молодого телеоператора УТ-1...

20. Vittoriya

от власне.А хто тому винен?Людей тих треба би добре побити за те,що роблять такі речі...