Що Ви можете сказати про дорослу поліклініку на Сихові?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ss123456789, 21 Серпень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ss123456789

ss123456789 миється в бані

Мене цікавить чи в дорослій поліклініці на Сихові є нормальні гінекологи, і їх фамілії.

Оскільки я знаю випадок помилкового діагнозу та неправильного лікування.

2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Що Ви можете сказати про дорослу поліклініку на Сихові?

я такий випадок знаю не один і сама являюся одним з тих випадків. Лікар це одна з тих професій, що не мають права на помилку, бо їхня помилка може коштувати людині життя. В мому випадку помилка лікаря за умови, що я б послухала, коштувала життя моїй дитині.
    Чи є там нормальні? З самих "нормальних" якщо так можна сказати то Закалюжна О.А. і мужик там приймає (забула нумер кабінету) ото наче вони нормальні (хоча подекуди також помиляються)

• Подобається Подобається x 2
  3. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: Що Ви можете сказати про дорослу поліклініку на Сихові?

На рахунок: "лікар не має права на помилку"- лікар шо,не людина? Друге питання,що хороший лікар самовіддано рятує життя людей,і допомагає,і помилок в нього мало, але Є!!! І друге питання: а в інших професіях помилка не коштує життя людини? Наприклад, вихователька в дит.садку- недогледіла,шо може статись? А водій автобусу-аварії? А будівельник- коли балкони падають:girl_devil:. А яку ви знаєте професію,у якій помилка не може вартувати життя людини???

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.