Що потрібно встигнути до вагітності?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем shkodnica, 3 Серпень 2012.

1. shkodnica

shkodnica New Member

Чи є у Вас речі, які ви хотіли би зробити до того, як у вас зьявилися (спланувалися) дітки...наприклад стрибати з парашутом,чи навчитися водити авто....а тепер жалієте, що не встигли цього зробити до вагітності?
    :d25:

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Що потрібно встигнути до вагітності?

Хм, виглядає, що речі, які не встигли зробити до вагітності, не встигнемо зробити тепер ніколи... як перед кінцем світу...
    Нє, ви не подумайте, що я перекручую, але хіба вагітність - то хрест на всьому?
    ІМХО, вагітність, народження дитини - це не лише початок нового життя, це і продовження Вашого, особистого.. Тому все, що хочеться, можна зробити і після того, як дитинка вже буде.. :connie_pull-pigtail Чи я помиляюсь?
    Водіння авто, вивчення мов, навички які можна отримати на певній посаді/ситуації - все це можна здобути навіть і під час В... ІМХО..

3. WildWind

WildWind Member

Мій чоловік щодня шкодує, що не заставив мене здати на водія до вагітності, бо тепер мене потрібно всюди возити, продукти і т.д., якби я мала права водія, було б все значно легше. А під час вагітності вчитись водінню вже запізно було, бо спершу була робота і завелике навантаження, потім я через тонус кинула роботу раніше ніж термін декрету, а зараз вже не встигну мабуть. Після появи дитини її елементарно не буде на кого лишити щоб вчитись водінню, оскільки бабусі досить далеко. Так що отак.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ото задумалась...
    Неа, немає нічого такого.
    Що б я не казала, всерівно життя (особисто моє) до і після народження Романа (не вагітності, а саме народження) відрізняється дуже. Але на думку не спадає ні одна річ, яку б я хотіла мати/вміти але не встигла/не зробила і шкодую. Мені абсолютно вистачає всіх вражень, подій і навиків що отримались до, отримуються зараз вже разом з моїми хлопаками, і я впевнена що в моєї сім"ї і особисто в мене багаааацько ще попереду.

5. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Цікава тема !
    Задумалась про себе - думаю в мене проблеми ніякої немає , що не втигла , ще зроблю !
    Звичайно , поки доця маленька , важко щось спланувати і втілити задумане , але все ще попереду !
    Народження дитини навіть підштовхнуло мене до того , щоб зробити дещо з того , що не встигла до вагітності !
    До-речі , з заміжжям і вагітністю в мене з"явилось більше можливостей і матеріальних і фізичних !
    Щодо водіння машини- до народження дитини я була категорично проти того, щоб водити машину , а тепер - тільки за (це б вирішило багато моїх проблем ), оскільки ми живем за містом )

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

а, згадала, що потрібно встигнути... отримати вищу освіту ну і бажано вийти заміж. ггг

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

от якби мені то питання задали 4,5 роки тому, коли я була вагітна Дмитром... думаю, тоді я багато чого б відповіла. Але зараз настільки змінились пріоритети, погляд на життя - на сьогодні я ні про що не шкодую. Все ще встигну, мені лише 24.
    а в мене в рази збільшився потенціал - і фізичний і розумовий. якби я в школі так вчилась, як останні 2 курси (з маленьким Дмитриком), то мала б золоту медаль. Але не шкодую, що її не маю :)

раніше я так боялась водити, що плакала від однієї думки про те, щоби сісти за кермо. Зате з перших днів вагітності Сергійчиком напосілась на чоловіка, щоби заспонсорував мені навчання. Здала на права у 27тижнів, їздила за кермом до 40 тижнів, і дотепер кайфую просто коли є можливість поїздити :)

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

ІМХО, необовязково :)

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

виспатись ;)

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в нашій сім"ї була одна умова - дочекатись, коли добудується будинок, в якому ми купили квартиру. ну ніяк не хотіла я приходити з малятком в чужу зйомну хату. але час припав на кризу, будівництво і здача будинку досить затримувались, а в мене настав такий момент, що хочу вже і зараз :). і - вуаля, за другою спробою вагітність стала реальністю, а мрія про переселення - дійсністю. ми переїхали в нове житло в 7 вагітних місяців і мій непереборний інстинкт гніздування мав де розгулятись :).

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

От це все підтримую + пожити в своє задоволення.

11. Corena

до речі, зараз маю можливість виспатись, як ніколи в житті - двічі на день по пару годин і цілу ніч :), та щось не спиться :girl_cool:

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

поясніть мені, що означає ця фраза, так часто доводиться її чути, але не збагну.
    ми жили без дитинки 5 років у шлюбі, зараз рік з дитинкою, задоволення не зменшилось, хіба збільшилось :connie_pull-pigtail

12. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

На Олімпіаді в Лондоні виступала жінка на 8 місяці вагітності.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:.Щоправда,змагалась вона у стрільбі чи то з лука , чи з пістолета..

13. Відповідь: Що потрібно встигнути до вагітності?

Як на мене, то потрібно встигнути всякі екстремальні речі (стрибок з парашутом, рафтінг і т.д.), бо з народженням дитини віповідальність за своє здоров'я і життя зростає.
    Здобути освіту - бажано, але не критично. Хоч я народила сина в 26 років, вже маючи вищу освіту, я стала більш організована і почала набагато більше всього встигати.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Усе залежить від того, чи дитину сприймати як дар і благословення, чи як тягар.

15. Corena

з тої точки бачення зрозуміло.
    але коли вказується конкретно
    , то складається враження, що іншу частину життя прийдеться жити для чужого задоволення, чи як? :xaxa:

16. Liliyah Romanova

Саме так. Тому дитина тоді тягар, а народжують, бо "вже пора".

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Важко пояснити, кожен це розуміє по різному і задоволення у всіх різне.

Для мене моя дитина дар Божий, але погодьтесь, що поява дитини дуже багато змінює в житті. І так як було раніше вже не буде, тому потрібно насолодитись тим що було до дитинки і взяти все сповна від життя, а потім свідомо народити дитинку і вже насолоджуватись новим не менш цікавим етапом свого життя.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Воно просто інакше, і люди лякають інших, що он того собі не зможеш позволити, іншого. Одним словом, вчора було класно коли ми з чоловіком милувались своїми рудиками які вмостились на дивані і дивились мультик. Якраз ціла орава заполонила диван.

Я вважаю, що до вагітності треба навчитись говорити з чоловіком. Хоча, то ніколи не пізно. Просто коли є дитинка, то воно трошки більше часу забирає для себе і менше залишає саме для вас обох. Як є бажання, то можна всього досягти.

19. Улянка

Улянка Well-Known Member

Згодна з цим. До вагітності дуже хотіла стрибнути з парашутом, а тепер так боюсь висоти, що білизну на балконі з страхом вивішую. Загострились інстинкти самозбереження.

20. Liliyah Romanova

Чесно, не знаю, що то означає. Все - це що? Наркота, алкоголь, секс?
    Те, що я мала до народження дітей, я мала і маю й після. Он 10-ту річницю без проблем відсвяткували в ресторані разом з дітьми. Просто багато залежить ще від пріоритетів та самооцінки, мабуть.
    Якщо від життя береться ВСЕ до народження дитини, то після що буде, суцільна нудося?
    То щось так, як жінки, що під час ГВ живуть на самій гречці, при тому невідомо чого. :nea: