Що чоловіки перебільшують а жінки применшують...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 24 Вересень 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

... це кількість статевих партнерів.

До таких висновків прийшли статистики. Не відповідають числа.

Переконана, є серед нас багато таких, що здатні відразу назвати кількість своїх партнерів, не роздумуючи довго. Я ж, уявіть, знаю багато таких, що довго рахують в пам"яті, і їм не вистачає пальців на руках і ногах. А потім ще пригадують додатково.

Що є нормою для вас? Де закінчується "мало" і починається "забагато"?

• Подобається Подобається x 6
  2. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Що чоловіки перебільшують а жінки применшують...

Для чого чоловікам прибріхувати статистам? :)
    І нашо Вам цифри? Бум жаліти хворих на німфоманію?:)

Хтось у такому зізнається на форумі?

• Подобається Подобається x 9
  3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

"Все мы бабы стервы, ляляляляля,каждый кто не первый тот у нас второй!

• Подобається Подобається x 4
  4. Curly Ju

Curly Ju Well-Known Member

Не знаю де мало і де багато...Але признаюся, що мій чоловік в мене перший, ну як і я в нього.
    Хоча щодо багато...Є така штука модна-секс без обов"язку, тут, вже і з ким довелося-то вже, вибачте, перебор.

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

Та для того ж, для чого брешуть і друзям коло пива. "От який я борець".

Я в нікого не прошу власні статистичні дані. Шкода, якщо Ви так зрозуміли (або ж я неправильно висловилась).

Взагалі мене наштовхнуло на написання цієї теми роздуми дівчинки-підлітка про те, як необхідно вступити в подружнє життя з досвідом. От і цікаво - в кого яка думка на рахунок кількості партнерів для здобуття "досвіду".

Боро, Ви вважаєте, що безладні статеві стосунки (пояснені необхідністю здобування "досвіду" чи ні) - це наслідок німфоманії?

• Подобається Подобається x 2
  6. Ameli

Ameli Well-Known Member

На мою думку це молоді юнаки таки прибріхують про свій "великий досвід".

А взагалі думаю кількість партнерів не має значення, основне це почуття. Коли ти закохана то і секс приємний.

7. Волошка

Волошка Well-Known Member

Досвід в чому? В тому, як поводитися в ліжку? Такий досвід приходить швидко, коли маєш біля себе кохану людину. Для сімейних стосунків важливий інший досвід - досвід сприймати людей такими, якими вони є, досвід пробачати, досвід в підтримці.
    Правда, буває, що люди прибріхують про кількість партнерів. У кого їх було небагато - перебільшує, а у кого забагато - применшує. Єдина відмінність між чоловіками і жінками в цьому питанні - чоловіки применшувати не будуть. Чому? Така у них природа - дати життя, запліднити.
    Для чого все це? Думаю, причин багато - від "бути крутішим в очах оточуючих" до "а так, щоб було про що поговорити".

8. Curly Ju

Curly Ju Well-Known Member

Ги-ги, як спіймалася... :))) Ну а дівчинці вступати в шлюбне життя і шукати когось для досвіду треба , чи як? Ну і питання "А навіщо?". Хіба з тим за кого заміж виходить...

9. bora

bora Well-Known Member

Нє, бо насправді - це рідкісна болячка:)
    Просто цікаво чи побачимо тут того, хто захоче відверто отутки зізнатися в тому, що їх було от стіко надцять, як Ви пишете. І прямо таки виставити своє життя на так званий "товарісчєский суд". :)

10. Un.Known

У 17 кожна любов остання. :)

І заміж тут не спішать. ))))

Повторю

Приклад.

Моя кума вийшла заміж з "кохання з першого погляду". У 19. Чоловік був першим і є останнім. Живуть вже 15 років. Я вважаю - щасливо. Перебороли багато проблем у сім"ї спільними зусиллями і молитвами. Але вона вважає, що дуже багато проблем у сім"ю принесла вона, не маючи жодного досвіду у спілкуванні (як в сенсі людського спілкування, так і в плані сексу) з чоловіками.

Не варта зтотожнювати життя конкретної людини з її думкою.

Останнє редагування: 24 Вересень 2009
  11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мене більше цікавить якість, а не кількість:girl_in_dreams:
    Але і заміж без попереднього сексу з обранцем, або з поганим сексом теж би не йшла:girl_cool:

Ага, це дівоча точка зору, а юношам переважно далеко плювати на всякі закоханості...."м"яса, м"яса давай"
    Гірка правда.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 7
  12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Оце справжнісінька правда, а я раніше не розуміла про що в цій пісні йдеться.Всі мої подруги, в яких кількість партнерів була більшою чим 2, говорили своїм коханним, що ти в мене другий, а перший раз був по великому коханні, ми вже мали одружуватися і т. д. А досвіду в ліжку дійсно більше набираєшся якщо з тобою один єдиний, тоді не боїшся експерементувати, та й довіра відкриває стільки можливостей для покращення сексуальних відносин.

А щодо чоловіків...........на днях чоловік розказує, що в нього на роботі почали працювати нові жінки і водій запитує в нього:"Що ці к....и, тут роблять?Їх ж увесь район перетягав і я в тому числі."
    Мало того, що людину ніхто не запитує про його подвиги, він вважає за обовязок облити брудом нову працівницю, щоб в інших людей склалася наперед негативна думка про цю людину.

• Подобається Подобається x 11
  13. Un.Known

Оцього певне не зрозумію ніколи...

Самообман якийсь (того, хто запитує таке).

14. Burberry

Burberry Well-Known Member

Недавно випадково підслухала розмову сусідки з лікарняної палати. Ця жінка- вчительк заміж вийшла в 40 років і зізналася, що в неї за життя було 137 кавалєрів:girl_cool:. Цифра точна. Тільки от в мене язик не повернувся запитати, чи вона зі всіма спала, бо ж розмова то була підслухана:girl_crazy:

15. Un.Known

То або брехня, або збочення.

Бо то треба хіба записувати (а не є збочення вести отаку власну статистику?)

16. bora

bora Well-Known Member

А, ну тоді це перегукується з гілкою про стосунки до одруження. Мало чи багато навряд чи коректно говорити в такому контексті, адже і партнери бувають різного досвіду. Щоб не говорити тут щось на кшталт, що два дуже досвідчених вартують десяти недосвідчених:)
    В неті є навіть дуже фахові консультації сексопатолога по темі Відсутність досвіду.
    Думаю з таким розвитком інформаційних технологій якраз таки "проб" малоб поменьшати, бо закритих тем вже нема.

Приміром:

17. Un.Known

:)

Боро, я чомусь впевнена, що переважна більшість таки піде шляхом практики. )))

18. Mokka

Mokka Well-Known Member

ха, я знаю одного такого, який при запитанні про кількість його колишніх статевих партнерів робить круглі очі і каже: "хіба можна їх всіх пам'ятати?":girl_crazy:

Не розумію, чому зізнання про кількість статевих партнерів повинне тут кимось засуджуватись... ми ж тут всі (майже :)) дорослі люди, не по 17 рочків вроді маємо...

19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

ха, ви знаєте тільки одного такого.... я багато... при тому навіть вважаю що для чоловіків то не так страшно, страшніше б було таке чути від жінки...
    а досвід справді потрібен, от тільки б не переборщити... тільки з тими людьми які дійсно можуть чогось навчити, розкрити якісь відчуття... хоча в нас та галузь, ще мало розвинена ніхто не хоче вчитися, читати, думають то природньо, а насправді то все не так просто...
    хоча я чоловікові зізналася чесно, назвала точне число... отака я дура..

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Да ладно, я така сама:girl_haha:
    Більше того, йому чомусь подобається таке слухати...збоченець напевно:girl_crazy:

Хто тут провокатор я не знаю:girl_crazy::girl_crazy: але до нас прийшли друзі і ми сидимо і як вар"яти рахуєм і згадуєм.:D