Всім привіт, я новенька на цьому форумі,:shy: захоплююсь різними видами творчості, вишивкою в тому числі, але я б хотіла дізнатись чи є десь у Львові якісь гуртки (не для дітей), може проводять майстер-класи наприклад по виготовленню листівок ручної роботи, або квіллінгу, або виготовленню ляльок, Буду вдячна за інформацію, тому що в Києві і в Одесі море різних майстер-класів...у них є спеціалізовані магазини...а у Львові важкувато з тим((girl_cray:
Відповідь: Листівки ручної роботи? є багато цікавого на різних рукодільних сайтах... Я теж недавно вишивкою захопилася, якраз шукала те саме. Знаю, продаються заготовки під вишивані листівки, є в неті навіть уроки, як їх робити.
Відповідь: Листівки ручної роботи? дякую)) до речі я вже навіть скачала книжечку по квіллінгу...але так важко почати одній))) хотіла би навіть якісь приватні уроки взяти! а ще керамічні вироби...коротше кажучи цікавить все - листівки ручної роботи, квіллінг, скрапбукінг, керамічні та ляльки мотанки! HELP PLSSSSSSS АБО ДАВАЙТЕ ОБ"ЄДНУЄМОСЬ В ЯКИЙСЬ КЛюБ ПО ІНТЕРЕСАХ...З ЧАСОМ МОЖЕ ЯКУСЬ МАЙСТЕРНБ ВІДКРИЄМО))))))))
Відповідь: Листівки ручної роботи? ааааа...я тільки почала вивчати...поки ще нічого не маю викласти...перші бліни комом)))) хоча вже накупляла всяких намистинок, бантиків, стрічечок...вже навіть скелетуванням листків зайнялась...вчусь поки що)))) хочу щоб тут люди ділились і своїм досвідом!
Відповідь: Листівки ручної роботи? Я теж планую листівочку зробити своєму сонечкові. Розкажіть - є якісь "підводні камені", н які треба звернути увагу? Що в мене може не вийти з першого разу?
Відповідь: Листівки ручної роботи? Дівчата! Я з вами в клюбі!!! Листівочки були на ЛФ, тільки пошукайте! Я пробувала свої сили у декупажі (то можна побачити у гілочці з такою ж назвою)
Відповідь: Листівки ручної роботи? А лінк дайте? а то всюди чую про той ЛФ, а що то таке - ніхто не каже партизани
Відповідь: Рукодільні клуби у Львові Організовую МК з полімерної глини.... мо ще малий, але в майбутньом клуб? Запрошую усіх бажаючих
Відповідь: Рукодільні клуби у Львові Ми організовуємо зустріч у Львові дівчат-скраперів, що роблять листівки та альбоми. Деталі тут http://freetany.blogspot.com/2011/03/4.html. Запрошуємо.