Рукодільні клуби у Львові

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Kusia, 27 Вересень 2009.

1. Kusia

Kusia Member

Всім привіт, я новенька на цьому форумі,:shy: захоплююсь різними видами творчості, вишивкою в тому числі, але я б хотіла дізнатись чи є десь у Львові якісь гуртки (не для дітей), може проводять майстер-класи наприклад по виготовленню листівок ручної роботи, або квіллінгу, або виготовленню ляльок, Буду вдячна за інформацію, тому що в Києві і в Одесі море різних майстер-класів...у них є спеціалізовані магазини...а у Львові важкувато з тим((:)girl_cray:

• Подобається Подобається x 5
  2. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Листівки ручної роботи?

є багато цікавого на різних рукодільних сайтах... Я теж недавно вишивкою захопилася, якраз шукала те саме. Знаю, продаються заготовки під вишивані листівки, є в неті навіть уроки, як їх робити.

3. Kusia

Kusia Member

дякую)):girl_curtsey: до речі я вже навіть скачала книжечку по квіллінгу...але так важко почати одній))) хотіла би навіть якісь приватні уроки взяти!
    а ще керамічні вироби...коротше кажучи цікавить все - листівки ручної роботи, квіллінг, скрапбукінг, керамічні та ляльки мотанки! HELP PLSSSSSSS АБО ДАВАЙТЕ ОБ"ЄДНУЄМОСЬ В ЯКИЙСЬ КЛюБ ПО ІНТЕРЕСАХ...З ЧАСОМ МОЖЕ ЯКУСЬ МАЙСТЕРНБ ВІДКРИЄМО)))))))) :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 6
  4. La esposa

La esposa Moderator

А маєте вже щось зробленого? викладайте фото :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Kusia

Kusia Member

ааааа...я тільки почала вивчати...поки ще нічого не маю викласти...перші бліни комом)))):girl_crazy:
    хоча вже накупляла всяких намистинок, бантиків, стрічечок...вже навіть скелетуванням листків зайнялась...вчусь поки що))))
    хочу щоб тут люди ділились і своїм досвідом!

• Подобається Подобається x 2
  6. La esposa

La esposa Moderator

Я теж планую листівочку зробити своєму сонечкові. Розкажіть - є якісь "підводні камені", н які треба звернути увагу? Що в мене може не вийти з першого разу?

7. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Дівчата! Я з вами в клюбі!!!
    Листівочки були на ЛФ, тільки пошукайте! Я пробувала свої сили у декупажі (то можна побачити у гілочці з такою ж назвою)

8. La esposa

La esposa Moderator

А лінк дайте? а то всюди чую про той ЛФ, а що то таке - ніхто не каже :) партизани :)

9. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Знаходите в Гуглі - Львівський форум,і шукаєте вже там цю темку.

• Подобається Подобається x 2
  10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Рукодільні клуби у Львові

Організовую МК з полімерної глини.... мо ще малий, але в майбутньом клуб? Запрошую усіх бажаючих :)

12. Freetany

Freetany Member

Відповідь: Рукодільні клуби у Львові

Ми організовуємо зустріч у Львові дівчат-скраперів, що роблять листівки та альбоми.
    Деталі тут http://freetany.blogspot.com/2011/03/4.html.
    Запрошуємо.