Зараз на ринку є досить багато різноманітних ікомп'ютерних забавок, спрямованих на розвиток дітей. Однак вибрати дійсно цікаву та якісну іграшку не так то вже й просто. Давайте будем у цій гілці ділитись своїм досвідом. Так у нас є "Букварик Котигорошка" - навчальна гра спрямована на вивчення букв, складання їх у склади і т.д. По 10 бальній шкалі поставила б їй 6-7. Місцями погане звучання. Виробник зекономив на вигляді головних героїв, у них лише рот рухається. Як на мене - не надто цікава, але моя мала час від часу просить її включити.
Відповідь: Розвиваючі комп'ютерні ігри А я колись ходила до сусідки бавитися у суперову гру ЕРУДИТ. Потім у неї шось сталося з компом (теперя діагнозую що то була смерть вінта) і гра канула у небуття. Забавка дуже цікава. Там давалися певні букви і тра було з них слова складати. Чим довше та скаладніше слово, тим більше балів. Гра розрахована на гру з компом, або декілька гравців. Хоч я вже стара, але обрила весь нет за тою грою так хочеться ностільгічно згадати дєцтво. А нема тої гри у неті (або я не гугль і не можу найти) Дівчата мо хто чув, видів, має. ПОДІЛІТЬСЯ, Недолік гри слова РОШІЙШЬКОМОВНІ