Хочу поділитися позитивним досвідом співпраці з компанією "РГС Україна". Потрібно було терміново створити 3D модель деталі для металообробки — звернувся до них за рекомендацією знайомих. Замовлення прийняли швидко, поставили кілька уточнюючих запитань, і вже за два дні я отримав повністю готову модель у форматі, сумісному з нашим ЧПУ обладнанням. Вразило, що навіть за мінімумом вихідної інформації (у мене був лише кресунок і кілька фото), вони змогли зробити точну, технічно правильну модель. Додатково запропонували кольорову візуалізацію — якість друку справді на рівні, все чітко та професійно виглядає. Окремо хочу відзначити технічну підтримку — фахівці пояснили, як краще адаптувати модель до конкретного типу верстату, які формати краще обрати для збереження геометрії. Це показує, що вони не просто «малюють», а реально розуміють виробничий процес. Ціни адекватні, все прозоро і без прихованих доплат. Для тих, хто шукає надійного партнера з 3D моделювання на замовлення — точно рекомендую RGS-Ukraine. Більше інформації та приклади робіт можна знайти на їхньому сайті: https://rgs-ukraine.com.ua/ua/p2358841952-razrabotka-modelej.html