Рейтинг містичних фільмів (серіалів)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем bora, 9 Січень 2012.

?

Які містичні стрічки Ви порадили б переглянути?

1. Сутінки

25 голосів
    45,5%
  2. Щоденники Вампіра

19 голосів
    34,5%
  3. Moonlight

6 голосів
    10,9%
  4. Поклик крові (Загублена)

2 голосів
    3,6%
  5. Червона шапочка

0 голосів
    0,0%
  6. Ван Хельсинг

11 голосів
    20,0%
  7. Інший світ

6 голосів
    10,9%
  8. Kindred: The Embraced

1 голосів
    1,8%
  9. Інтерв'ю з вампіром

17 голосів
    30,9%
  10. Дракула (1992 р.)

5 голосів
    9,1%
  11. Баффі - переможниця вампірів

7 голосів
    12,7%
  12. Спліт: тайна крові (рос.)

1 голосів
    1,8%
  13. Blood Ties

1 голосів
    1,8%
  14. Грімм

3 голосів
    5,5%
  15. Ворота

0 голосів
    0,0%
  16. Таємне коло

0 голосів
    0,0%
  17. Іствік

1 голосів
    1,8%
  18. Хейвен

0 голосів
    0,0%
  19. Одного разу

0 голосів
    0,0%
  20. Спасти Грейс

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. bora

bora Well-Known Member

На форумі вже не одна гілка повністю присвячена подібним кінострічкам. Шанувальників все більше (припускаю тому, що персонажі в таких трансформувались у набагато людяніших). Давайте створимо їх рейтинг? Я от випадково натрапила на "Справжню кров" і "Королеву проклятих" і дуже шкодую, що не було кому відговорити. Бо це не звиклі дитячі "Сутінки", і навіть не жахи, а якийсь непристойний абсурд.
    Напротивагу їм "Moonlight" - цікавий романтичний серіальчик, який особисто мені сподобався більше "Щоденника вампіра" (може тому, що він доросліший).
    Давайте ділитись враженнями. І пропонуйте переглянуті Вами стрічки у рейтинг.

Останнє редагування: 10 Січень 2012
  2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Рейтинг вампірських саг

"Moonlight" чудовий... Шкода що не дознімали і закрили :sad:
    А ще є "Kindred: The Embraced", однак дуже далекий від першоджерела ))

3. bora

bora Well-Known Member

Дуже шкода. Але може в з"язку з теперішньою популярністю повернуться до нього? Море позитивних відгуків у неті.

4. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Навряд чи - я у вконтактівській групі читала. що декорації розібрали і закрили все повністю. Там же є трошки спойлерів з того, що мало бути далі по сюжету - можу знайти і Вам прислати в пп, якщо цікаво.

5. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

я больше склоняюсь к классике - "Интервью с вампиром","Дракула"(Копполы).
    моё мнение,вампиры не должны быть няшками гламурными...вампиры - это боль,страх,кровь,тьма...не надо подавать это в романтик-стайл...
    еще нравится фильм "Вампиры" США 1998г...и жду фильм "Авраам Линкольн: Охотник на вампиров" режиссёр Бекмамбетов...

6. lawyer

lawyer Member

мені от взагалі фільми про вампірів не до вподоби. але "Сутінки" я полюбила великою любов'ю:). книжки перечитала, фільми передивилась, тепер тільки чекаю, щоб побачити другу частину "Сутінки Сага: Світанок". такщо раджу всім, хто ще не дивився (якщо такі є):girl_wink:!!!

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Є. Я з Сутінків подивилась тільки першу частину. І більше бажання не маю дивитись. Прочитала назву теми і відразу згадала про Баффі. А від щоденників вампіра мене аж трусить, сестра дивилась, коли я ще жила у Львові. Приїжджаю, а вона далі їх дивиться...

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і мені таке більше подобається. А чому нема у списку фільму Інтерв'ю з вампіром, суперовий фільм!!

9. bora

bora Well-Known Member

Всі думки слушні, просто в кожного свій смак.;)
    Для мене вампіри - казкові герої, і тому не сприймаю їх серйозно, тож варіант романтичних байок - це моє, а жахи, за їх участі якісь не натуральні (особисте суб"єктивне сприйняття). Жахи - це за участю людей))). От як "Феррі. Загублена" - щоразу новий фантастичний (таки казковий) герой, навіть Баба Яга була. Якби не ліжкові сцени і не заплутана орієнтація головної героїні - чекала б мультику на їх основі. :)
    Але додам і жахи звісно. Класика все ж таки.

А які з перелічених Ви ще бачили? Тут якраз спочатку списку кілька зовсім не кровожерливих стрічок.

Останнє редагування: 10 Січень 2012
  10. Музик

Музик Мартуська

і я прихильниця класики - "Інтерв'ю з вампіром" і "Дракула" - то моя любов. а останній рік ще подобається "Баффі - переможниця вампірів" (той, що фільм, а не серіал) - кльова пародія на фільми жахів 1990-х років.
    і ще подобається "Інший світ" - толком на пам'ятаю про що він, але костюми, плаття там просто суперфантастичнокрасиві (здається так мають виглядати справжні вампіри, ггг)

11. Orman

Orman Модератор-бомба

А чого "Баффі - переможниця вампірів" нема? Я так цей серіал любила шо ну! Сутінки ліпчіші, звичайно, але спогади юності - це святе :)

12. Heureuse

Heureuse вірю...

"Сутінки"- моя любов давно і надовго...
    на другому місці- "Баффі"..файна була казочка. і Костиль там такий класний :girl_smile:
    зараз дивлюсь "Щоденники вампіра"- досить цікаво, але не вражає..хіба що красунчик Деймон :girl_smile:
    ще з перечислених бачила "Ван Хельсинг"- непогано, але не вразив.
    отаке :girl_wink:

13. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

А хто бачив серію Саус Парку про вампірів? Коли абстрагуватися від нецензурщини і бути "в темі" Сутінків - пупа можна порвати )))

14. airy_cat

airy_cat New Member

А я савсем не романтичный) "Настоящую кровь" смотрела всю (правда после книги), Киндрет - вобще супер сериал, нежно любила в детстве.
    Дракула и Интервью - любимейшие фильмы.
    Другой мир - первая серия норм, следующая слегка уныло.
    Сумерки - первую часть нормально смотрела, вторую с хохотом. До третьей не добралась, но скорее всего будет аналогично второй)
    Дневники - последний сезон вобще смотреть не могу)))
    Короче я поклонник либо Бреда Питта, либо динамичных драк и местами треша))

15. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

16. lawyer

lawyer Member

кілька разів дивилась "Щоденники вампіра" і "Баффі-переможниця вампірів"

17. bora

bora Well-Known Member

Це трохи інший формат серіалів. Та якщо подивитись на весь перелік, то вони всі різні, хоч бери і групуй - по романтичності (Місячне сяйво, Сутінки), казковості з різними монстриками (поклик крові), епічності й фантастичної похмурості (інший світ, ван хельсинг, червона шапка), не надто страшного екшену (щоденники, баффі), класичному мрачнячку (дракула, інтерв"ю з вампіром), кровожерливості з еротикою (справжня кров). якось так:)

18. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

а "БК" - это два в одном :girl_crazy:

а есть ведь еще и "От заката до рассвета"...но это больше в тему треша)))

19. terezka

terezka котяка-вишивака

мені подобається Баффі, дивилась ще Blood Ties (гарненький серіальчик, але закінчився раніше, закрили його), Moonlight - дуже сподобався, шкода, що його теж закрили
    о, а до Сутінок ще не добралась, може колись і подивлюсь

20. bora

bora Well-Known Member

Знайшла ще серіал Спліт. Виявляється він є ізраїльського виробництва і російського. Останній здався мені цікавішим. Взагалі в ньому більше уваги приділено таємним орденам, хоч і показують їх якось спрощено. Малувато містицизму. А от любовна лінія їм вдалася.:)

От зауважую, що кілька разів повторюється детективна лінія. Міліція та детективи розслідують злочини чудовиськ у Місячному сяйві, Узах крові, Грімм та Поклику крові. Певно треба було писати - любителям детективів.:)

Останнє редагування: 30 Січень 2012