Регулюємо вагу за системою "Три кулаки"

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем guculyanka, 14 Січень 2012.

1. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я вже кілька днів пробую харчуватись по цій системі, і чим дальше, тим більше вона мені подобається.
    Грамотна і ефективна, допомагає знизити чи підтримувати, чи набрати вагу. Є варіант для вегетаріанців.
    Коротко суть:
    ви харчуєтесь 5 разів на день, тому ніякого відчуття голоду
    один прийом їди дорівнює об*єму 3 ваших кулаків (а не чоловіка, чи мами...).

Їда поділена на 4 категорії. для більшої картинки клікнути тут
    Схема розписана на 7 днів; ось так виглядає схема для зниження ваги для більшої картинки клікнути тут

Тут детальний опис системи.
    Також, для кращого розуміння, можна безкоштовно скачати книжку на сторінці, поданій вище, зліва посередині.
    Приєднуйтесь, компанією буде веселіше!:girl_yes:

2. Parazitka

Parazitka New Member

Відповідь: Регулюємо вагу по системі "Три кулаки".

Я з вами)))
    Дуже сподобалась дієта))) І саме головне, вона основана на здоровому харчуванні)))Будемо розгружатися після свят)))
    Дякую що розказали про цю дієту))А то до сьогоднішнього дня, навіть не знала про неї...

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і мене страшенно зацікавило!!:girl_curtsey:я якраз вже певний час перебуваю в пошуках підходящої дієти!
    але що там з сіллю та цукром? жодної інформації не знайшла...

4. Parazitka

Parazitka New Member

Ну думаю як і в звичайних дієтах, основаних на здоровому харчуванні, просто вживати їх в менших кількостях.
    Хоча мені трошки не подобається те, що зранку по середам, п"ятницям і неділям потрібно з"їсти м"ясо. Як на мене це заскладно для організму спросооня, затолкати м"ясо. А решта як на мене дуже добре меню))

5. guculyanka

В книжці 40 стор Олег рекомендує не пересолювати їду але й не рекомендує повністю безсольову дієту.
    Щодо цукру - я не пам*ятаю, бо чай/каву вже з 10 років п*ю без цукру.

Не обов*язково м*ясо. :) Вживайте любі продукти з категорії білків.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Parazitka, olerusya, ура! :)
    Корото напишу про своє хар-ня.
    Вчора в мене був низькокалорійний день. Зранку сир + 2 порції тушених грибів. В обід 2 варені яйця + тушена капуста. Вечеря сир + 2 порції тушених овочів (крупно порізані морква, пастернак, гриби, цибуля). Поміж основними прийомами їди два перекуси по 2 яблука і 1 апельсинка.
    Сьогодні зигзагплюс. Зранку рис + капуста сира квашена з оливковою олією і цибулькою + сир. В обід червоний борщ :). На вечерю щука запечена в духовці + крупно порізані морква, пастернак, картопля; велика скибка білого хліба зі сметаною і медом.

Мені зручно планувати харчування звечора.
    На завтра буде щука + салат з бурячка + гречка.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а скільки часу Ви вже на цій дієті? бо я почну аж після Йордану
    і що справді за 1 прийом зїдаєте аж три кулаки:girl_curtsey:?
    цікаво, за скільки приблизно часу будуть помітні результати...?

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

ще маю питання: а як вживати м"ясо, просто відварене? бо в мене переважно телятина, а вона досить твердувата.

7. Parazitka

Parazitka New Member

а як на рахунок останього прийому їди???

МММммм...щучка))))ням ням)))Як я її люблю))))

можна варити, можна в духовці,або на пару...це все зі здорового харчування...також можна гриль, але не часто)))

8. guculyanka

Я з середи 11.01.12 почала.
    Ага, 3 кулаки з*їдаю. Переживала, що буде мало, я багато їм, але це якраз моя порція.
    Результати будем відслідковувати, мені самій цікаво. :)
    10.01 вага була 60 кг, а 13.01 - 59 кг.
    Зазвичай важуся в понеділок або вівторок. Завтра-післязавтра подивимось.
    До речі, автор радить, якщо на схемі для схуднення ви втрачаєте більше 1 кг в тиждень, то перейти на схему, яка для підтримки ваги.
    Я з 20.10.11. до 13.01.12 знизила вагу на 7 кг (з 66 до 59 кг).
    Зараз маю ціль до березня-квітня ще 7 кг відправити.

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

Останній - це ви про хліб зі сметаною і медом?
    По схемі в мене був день зигзагплюс.
    Там є фіолетовий квадратик - вільна програма - їж що хочеш.
    Я вже давно чекала того моменту. :)

А щука так, дуже смачна.
    Чоловік закупив 15 кг щуки, 20 кг товстолоба і біля 10 кг свинини.
    То все пофасували і в морозілку.
    Мені тепер так зручно.
    Витягнула порцію, замаринувала на ніч, зранку в духовку - через годину готово!

9. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

guculyanka у вас отличные результаты!
    я к вам присоединюсь,так как бессовестно отожралась за праздники.
    а как дела у вас со спортом?

хочу добавить,что впервые услышала о этой системе питания,нравится,что всё меню уже написано на всю неделю,разнообразное,полезное...я придерживаюсь 5-ти разового питания,только в празники была слоновья загрузка далеко не полезной пищей...думала возвращаться к опостылевшей курогрудке и брокколи,но не тут то было...буду теперь пробовать 3 кулака))

Останнє редагування: 15 Січень 2012
  10. Parazitka

Parazitka New Member

Ні ні...я про години...тобто чи останній прийом до 6 год, чи можна і пізніше???
    ОоОо... роблю так же само, витянула з морозилки приготувала і з"їла)))

У вас такі хороші результати)))Просто супер)))Я сама на здоровому харчуванні за три місяці скинула 8 кг, і то часто свята, зриви...ну і звичайно солоденьке))))а за свята, як свиноматка розкормилась, набрала 2 кіло...і тепер писок не закривається, а хоче тільки жувати і жувати)) Надіюсь від сьогодні заклеїти рот скотчем і менше жерти)))

11. guculyanka

Дякую!
    Супер! :)
    Власне, попередній етап в мене складався з фіз. тренування і виключення всяких печив/булочок.
    Я пройшла тренування з Джиліан Майклз "Похудей за 30 дней".
    Вчора почала її іншу програму - Ripped in 30 with Jillian Michaels - ускладнений варіант тої, що я пройшла.

Ви можете їсти так, як вам комфортно. Олег каже так:
    1) кушайте как Вам удобно - не стоит есть прямо перед сном, чтобы пищеварение не мешало спать, последний прием пищи за 1,5-2 часа, а в остальном как угодно.
    2) в диете просто пример рациона, идея диеты в том, чтобы не ограничиваться жесткими рамками и всегда иметь выбор. к тому же я не фанат протеиновых порошков:)
    3) фрукты-ягоды можно любые, по тому же принципу. только старайтесь разнообразить их прием.

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

До речі, сьогодні вага мені показала 58 кг!
    Уррраа! :radist: Це виходить - 2 кг за неповний тиждень.
    Трохи забагато...
    Думаю, що це через поєднання "3 кулаки" і тренування.

12. Parazitka

Parazitka New Member

О дякую)))

Ухти)))Ви просто молодець)))Асе таки спецілісти праві, що краще помалу рухатись до своєї цілі, ніж різко, а потім з набором лишніх кіло)))

До речі, ця дієта дійсно дуже хороша)))І нормальне харчування, і обмежень мало. Тим більше на такій дієті можна вилікувати шлунок, бо їда здорова, і в малій кількості. Я давно чула, що людина за 1 прийом їди повинна з"їдати не більше 200-300 гр їди.
    І ще. Для номального обміну речовин, і здоров"я, ви повинні з"їдати в день від 1200-1500 калорій. Це не велика цифра, бо я читала, що недобір калорій викликає хвороби. Можете почитати про це в неті.

За вчорашній день я скинула 2 кіло!!ОООО...сама здивувалась. Нарешті скинула то шо набрала за свята))) Хоча їла 5 разів в день по даній дієті)))
    Ура!!!

А на рахунок тренувань, то вчора лінилась і тільки робила "вакуум" от і все)))

13. juli26

juli26 Active Member

То ті квадратики то є кільсть їжі як три кулаки напр.2 кулаки сирих овочів і 1 кул півпорції білкової їжі(розгрузочний день)
    То певно собі ті таблички би здалося видрукувати,бо щось важко зорієнтуватися що за чим і з чим їсти.Ви готуєте собі окремо чи як?В які години їсте?Чи може повторюватися одна й та сама н-д білкова їжа в день.
    Коли тоді займатися фіз.вправами краще?

14. guculyanka

Відповідь: Регулюємо вагу за системою "Три кулаки"

Так, 1 квадратик = 1 порція/кулак.
    Я собі видрукувала схему і списки продуктів. Дуже зручно.
    Готую для всієї сім*ї. Але я собі, наприклад, не додаю сметани чи масла.
    Сніданок зазвичай 9-10 год, обід ~14 год, вечеря ~19 год.
    Фрукти не можу з*їсти аж на 3 кулаки, то розтягую в часі; їм по одному.
    Олег Терн радить урізноманітнювати.
    В мене виходить 2 рази одні білки і 1 раз інші.
    Фізичні вправи робіть коли вам зручно.
    З того, що я для себе визначила - ні в якому разі не тренуватись на голодний шлунок.
    Я зазвичай тренуюсь після обіду, коли сина присплю або перед нічним сном, коли дітей повкладаю, бо з ними нічого не можливо зробити. :)

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

Parazitka , 3 кулаки - це не мало, хіба у вас маленькі кулаки. :)
    2 кг за день - круто.

Автор радить переходити на схему підтримки ваги, якщо втрачається більше, ніж 1 кг в тиждень.

15. juli26

juli26 Active Member

А чого відкладати аж після свят;) - спробую вже завтра розгрузочний(Z-) день,чогось не найшла нічого за каву - можна,не можна?

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Дівчата,ті що вже пробували так харчуватися,чи не могли б ви сюди на початках цікавої темки писати як ви харчуєтесь щодня,який раціон.

16. guculyanka

Чай/каву можна, тільки за цукор не знаю, треба книжку читати.
    Напевно, нас тільки двоє і ви третя. :)
    В мене на сніданок (теж, розгрузочний день) планується запечене м*ясо з овочами (морква, пастернак, картоплина, цибуля), в обід 1 варене яйце + тушена капуста, на вечерю м*ясо з капустою - ще точно не знаю.

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я до вас приєднаюсь наступного тижня. :girl_spruce_up:

18. zetta

zetta Well-Known Member

i я до вас, можна?

19. Parazitka

Parazitka New Member

Ну за каву тоже не знаю, але зранку без неї ніяк. П"ю її без цукрю, трошки добавляю молока або вершків(10% жиру). Снідаю 1 вареним яйцем і салатом з капусти (вчора білокачанної, сьогодні з пекінської з помідорами)заправляю лимоном і олією, ну і кава. Вчора з"їла на сніданок ще 1 маленький кусочок чорного хліба, сьогодні вже не їла.
    На обід вчора їла варену індичку і пила бульон. Не вечеряла, бо злопала кусок пляцка, і це вже було більше норми калорій на день.
    Сьогодні буду їсти овочі на пару з рибкою, і кефір)))
    На вечерю ще не придумала, може салат.
    та то ті два кіло, то все шо наїла непочильним трудом на свята)))вони просто злетіли, і добре)))Дальше по вазі все буде як в книжці -1 кг в тиждень, як і завжди)))

20. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ого! 3 кулаки за раз - це багато. Ще й 5 разів на день. Цікаво, як так схуднути можливо...... Треба книжку почитати, дійсно цікаво.