Колись мені дуже сподобалось, як у фільмі "Амелі" вона характеризує всіх за речима, які подобаються чи не подобаються - не глобальне щось, а буденне, про що часом і не дуже замислюєшся Наприклад, вона там каже, що їй подобається кидати камінці у воду Якщо ще такої теми немає (вроді переглянула весь список), то кожен може тут спробувати себе так охарактеризувати . Ось, до прикладу, мої кілька пунктів: люблю: - коли вгорі, на балконному дашку намерзають бурульки - йти додому і дивитись знадвору, як у нас світяться вікна - коли в чоловіка влітку вигорають брови не люблю: - коли помада вилазить за контур губ - коли сухими руками шурхотіти по накрохмленому простирадлі - торкатись до шкіри когось чужого в маршрутці
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Супер фільм) аж захотілось його переглянути Отже, я люблю: - пити вранці каву, - не спати, коли залишаюсь сама вдома вночі, - йти ввечері по дорозі і дивитись на місяць маю ту звичку з дитинства, коли мама і тато вели мене за руки - "задкувати", не знаю як то правильно описати, для мене - це коли йдеш спиною... - робити маленькі сюрпризи - відчувати прес - коли мурашки пробігають по шкірі - вертатись пізно додому з гостей - гладити свою кішку, коли вона спить як я за нею скучаю, мама постійно пропонує прислати мені її - співати під Крихітку, коли мене ніхто не чує - їхати чи йти ввечері і дивитись на чужі вікна і фантазувати про тих людей, що вони роблять, як живуть. не люблю: - чекати, коли поспішаю - коли чужа людина підходить надто близько і заглядає у вічі... - коли час йде дуже повільно і надто швидко - коли википає горох
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Ой... прикольна забавка... я от задумалась: "А що ж я люблю по-справжньому?..." Так-от, люблю: -коли перед святом Миколая випадає сніг, я відразу згадую слова бабусі і мами, що то для того, щоб Миколай зміг на санях приїхати ну і звісно, щоб був сніжок на Різво -танцювати-скакати вдома під якусь музичку :dance2::dance2::dance2: -робити мужу кулінарні сюрпризи (і потім слухати, шо я "кулінарна багіня" ) -коли доцік показує всілякі гримаски і голосно регоче -помріяти з мужем... ммм... нелюблю: -коли нігтиком по стіні чи по шклі шкрябають, бррр.... -коли топиться сніг, слякоть, фу! -коли сьорбають та чавкають... -котів, якісь вони мені єхидні тварини... це так, узагальнений список... ))
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Люблю: -дарувати маленькі сувенірчики друзям, зроблені власноруч -дивитись в очі -переписувати ліричні вірші в свій блокнотик -дивитись на зоряне небо -їздити в поїзді -хвилюватись перед побаченням, важливою подією -пити апельсиновий сік -проводити екскурсії по Львову для приїжджих друзів -проснутись зранку і дивитись кіно -їхати в маршрутці, маишині, дивитись у вікно і мріяти -робити маски для волосся та обличчя -співати та танцювати, коли нікого немає вдома -коли мурашки по шкірі -як радіє песик, коли я прихожу додому -смітись до сліз -пчихати від сонця -інколи сама посидіти в кав*рні за чашекою кави -читати ввечері цікаву книгу, поки не почну засипати -знайомитись з цікавими людьми -гуляти під літнім дощем -дивитись на реакцію друзів та рідних, коли вони бачать мене після довгої розлуки -отримувати смс ....певно закінчу, тому що список може вийди дуже довгим Не люблю: -коли волосся липне до намальованих губ, -торкатись до чужи в маршрутці -чекати -прокидати дуже рано -коли топиться сніг і болото на вулиці -коли хтось плаче -коли одні люди обговорюють інших -хвилюватись перед екзаменами, співбесідами -розлити на себе гарячий чай чи каву -коли сьорбають та чавкають
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Люблю наступати на замерзлі калюжі. Не люблю їхати з кимось у ліфті.
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" люблю : йти на роботу однією дорогою, а вертатись іншою кататись на візку в супермаркеті коли подушка холодна тримати чоловіка за руку натискати мизинцями клавіші на клавіатурі розкидати одяг по кімнаті коли чоловік знімає з мене шкарпетки відчувати як зявляються нізвідки думки про нічим не повязані речі в момент коли от-от засну плести собі косички коли про щось думаю не люблю: коли до мене торкаються чужі, особливо спітнілими руками пробувати страви в процесі приготування
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" -люблю каву з медом і корицею -люблю як балакає мій папужка і як він смішно схиляє голівку набік, якщо когось уважно слухає -люблю як пахне асфальт після дощу влітку -люблю як моя похресниця годує мене соломкою і мандаринками -люблю шкіру після СПА -вечір після якогось свята коли всі гості розійшлись -люблю як радіють діти -шампанське з полуницями -запах стерилізатора в лікарні -хурделицю за вікном -запах булочок в пекарні -ламати вафлі -лимонний фреш -розпродажі на яких купа класних речей мого розміру -балакати з таксистами -запах воску від свічок НЕ люблю -запізнюватись -вінегрет -нечупар -пліткарів -лінивих людей -запах ванілі -похмуру погоду -не люблю бити байдики -не люблю коли промокли ноги -вареників -сильного запаху парфумів -коли до мене підходять надто близько незнайомі люди навіть у черзі -спітнілих долонь -запаху поту -тупих запитань
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Файна темка! Люблю: каву еспрессо з кока-колою; їдучи сама в машині слухати важкий рок і ніхто не каже "як то ти таке слухаєш?"; залишатись після роботи, бо одній працювати легше і ефективніше; часами бути вдома сама і присвячувати цей час не генеральному, а "глобальному" прибиранню"; чоловіка в робочій формі; отримувати нові кухонні гаджети і ними користуватись; час від часу переставляти меблі в хаті; часами не мати грошей - це стимулює! запасатись (це я про провізію, як хом*як, хоча часом купую два однакових гольфи чи дві пари однакових джинсів, щоб як зносяться мати заміну); довго спати, але дуууже пізно лягати (тоді весь час- мій); коли телевізорний пульт працює; Бачу, що я майже повна протилежність Kofein, бо з її "люблю" люблю лише гуляти під дощем і пчихати від сонця, а НЕ люблю: коли співробітники обговорюють життя інших; не люблю прибирати, коли хтось є вдома; нетактовних людей; коли ходять взутими по хаті; сихівські квартири-шухлядки; бійцівських собак; рудих і сивих людей; крихти хліба на столі; коли мене при мені хвалять; бути дорослою...
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Люблю: - Подорожі - Бути сама - Експериментально куховарити - Мистецтво - Запах свіжоскошеної трави - Різдвяний піснеспів "Все нам сьогодні радістю наповнилося" - Тематичні кав"ярні - Миргородську та Поляну квасову - Пізнавати культуру інших народів - Необдумано все скуповувати - Чудове обслуговування - Бути чесною - Спати круглорічно з відкритим вікном - Книгу "Наївно. Супер" в українському перекладі - Доброзичливе спілкування - Пеппі Довгопанчоху - Приймати рішення швидко - Елегантність - Коли люди мене приємно вражають - Рівні дороги та тротуари - Холодну хрумку постіль - Бабцин дім - Антикваріат - Безкорисливо допомагати людям - Вирішувати проблеми конструктивною бесідою - Собори - Родинний затишок - Вдосконалювати - Шоколадний колір волосся - Коли мене возять машиною - Простоту та довершеність жіночого образу - Коли всі щасливі Не люблю: - Хамство та присікання - Свої недоліки - Теплу негазовану воду - Витрачати час на комп"ютер, телефон чи телевізор - Сірість наших міст - Втому - Переварені макарони - Невизначеність - Спілкування з недалекими людьми - Сварок, неспокою, ненависті - Відсутність смаку - Брак виховання та толерантності - Примус - Яскраво-рожевий, салатовий колір - Громадський брудний транспорт - Розчарування - Відчуття сорому за співвітчизників за кордоном - Запаху дешевих цигарок або алкоголю - Сумок не зі шкіри, одягу не з натуральних тканин, прикрас не з благородних металів, загалом всього штучного і несправжнього. - Кпин - Жорстокості - Турбот
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Люблю: - каву з чимось солоденьким - літо , тепле , не жарке - плюхатись у воді - подорожувати - люблю свої фаленопсиси і дендробіум - збирати гриби - пекти тортики - йой, чуть не забула, мужа ЛЮБЛЮ і доцю Не люблю: - коли мала ниє без причини, забилам би - дощ - збирати ягоди - працювати на городі - мити вікна і посуд
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" Люблю: *сидячи на пічці у бабці в селі пити каву з молоком; *попльоткувати )) *новорічні свята; *вдягати ялинку; *готувати щось нове; *читати зранку газету; *засніжені гори; *плавати по-буйках; *стріляти бульбашками у кульочку; Не люблю: *роздягати ялинку); *паритись у сауні (бані) *приймати ванну; *кровянку; *як хтось шуршить піноластом; *слухати критику у свою сторону; *брехні
Відповідь: Речі, які люблю...за мотивами "Амелі" що я люблю: - коли заходиш з морозного двору, а в хаті пахне солодка випічка; - коли донечка крізь сон гладить мене своїми рученьками; - як пахне мій чоловік; - теплу літню ніч на природі; - прогулянки пізнім вечором по стареньких і тихих вуличках навколо площі Ринок; - дивитись через вікно коли сильна гроза; - танцювати під гарну музику; - коли не витиратись полотенцем після ванни, щоб вода висохла сама. що не люблю: - коли на руках засихає мокра земля; - синтетичний одяг; - їсти/пити з пластикового посуду; - телефонні дзвінки після 9 вечора; - мед і молоко брррр; - братись за поручні, а вони ще теплі від чужих рук. ще згадала, страшно не люблю скомкану пом"яту постіль і коли дурнувата пісня настільки в"їсться в голову, що не можеш через неї заснути.