Щось мені в голову прийшло погуглити на цю тему, і виявляється з грудного молока можна стільки всього приготувати! Я сама ще Маркові на свому молоці робила кашки, картопляне пюре. А виявляється можна робити масло, сир і навіть морозиво!. Масло роблять так - в чисту баночку налити молочка і трясти до тих пір поки не отримаєте масло!!!
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока То напевно стільки годин трусити треба Та й на масло треба ого-го скільки націдити...
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока Ще пропонують робити морозиво - грудне молоко в блендері збити з якимись фруктами і кусочками льоду. Кажуть підходить яблочко, груші і банани. В мене від Марка в морозилці літри 3 лишилося, то тримала до останнього таке добро було шкода викинути. А Михасикового в резерві в морозилці коло 1 літри постійно є.
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока Ого,дівчата, ну Ви даєте...Я б до такого не додумалась. Поки тільки безмолочні кашки Бебі розводила своїм молочком, і то, як на мене вони виходять засолодкі...
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока Ну це якось, неприродньо, як на мене... та й непотрібно. Додати до овочевого пюре чи кашки на початку прикорму - це ще можна, а щоб таке..!:eek::eek:
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока вияляється у Франції навіть в ресторані подають страви з грудного молока..
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока а як ви молоко зціджуєте, вручну чи молоковідсосом? а то для приготування страв (масла, сиру), мабуть, багацько його треба
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока нє,ну я всьо розумію,але то вже якесь ізвращенство,феееееее
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока а моя коліжанка лінувалася відціджувати (щоб затвердінь не було) - то чоловік "допомагав" - в результаті вилікував свій гастрит, і виразку а ви кажете
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока да мій також пив, і казав що солодке, але він це робив не в якості "прийому їжі" а за зовсім інших обставин
Відповідь: Рецепти страв з грудного молока Ну чоловік - свій ( а не в ресторані клієнт ), а по-друге - чоловік то п'є так би мовити, відразу з "тари".