Психологiчний вiк чоловiка,коханого

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Lika20, 21 Грудень 2008.

1. Lika20

Lika20 Active Member

Йому вже 30 з лишнiм,а веде себе як пiдлiток!!!Iнодi менi здаеться,що йому потрiбна нянька,а не друга половинка:no:

• Подобається Подобається x 11
  2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Відповідь: Психологiчний вiк чоловiка,коханого

Нормальне явище... то більшість чоловіків шукають собі не стільки жінку, скільки проекцію своєї мами... Тут тре бути хитрою, мудрою і терплячою.

• Подобається Подобається x 6
  3. bora

bora Well-Known Member

Чоловікам більше 12 не буває...:confused:

• Подобається Подобається x 22
  4. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Гиии в мене більшість знайомих чоловіків постійно повторюють шо вони діти. Так шо не беріть собі дурного в голову :xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну мому напевне десь так 27. Нема що на нього жалітись. Те що він хоче аби я коло нього понянькалась час від часу - це правда, але з дитячості він виріс. Має свої недоліки але дякувати Богу вже не такий дитячий як був перші роки нашого шлюбу і як я з ним познайомилась. То був просто аврал.

• Подобається Подобається x 5
  6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не повірите, але мій деколи такий самий:confused:

• Подобається Подобається x 3
  7. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:):):)Ну, деколи я кажу, що у мене троє дітей - старшенькій - буде 14, середній - сім місяців, а найменшенькому сороковка через рік. Але буває і навпаки, такий дорослий стає часом, що вже я пантрую, щоб мене в куток не поставив!:ninja:

• Подобається Подобається x 14
  8. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А в мене чоловік каже шо в нього двоє дітей... наш синочок і я... Так шо в мене він вважає шо йому чуть не 50р. бо завжди повторює шо я ше нічого не бачила і нічого не знаю і взагалі я ше дитина... Дитячого в мого чоловіка точно нічого немає, зате є в мені...

9. Люша

Люша Well-Known Member

о це про мого, ми однолітки, але відчуття що мінімум 10 рокув різниці - такий дорослий, що іноді нудно. Але купа переваг - дуже піклується, і мені подобається залишатися коло нього "безпорадною дитиною", по секрету я тим дуже часто користується, зато він як фазан надувається від гордощів за себе дорослого, розумного, всеуміючого:):):)

• Подобається Подобається x 13
  10. Lika20

Lika20 Active Member

....:8:вiд комп"ютерих iгор не вiддтянеш....:tanksmile:

11. Яська Березнева

ЯК Я ВАС РОЗУМІЮ!.. Це ж угораздило мене вийти заміж за комп"ютерника:tanksmile::tanksmile::tanksmile:

• Подобається Подобається x 5
  12. ірен

ірен Well-Known Member

Ще й ногами по підлозі товче і кричить до комп"ютера:"Давай,давай,біжи":suicide:

• Подобається Подобається x 8
  13. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Я вважаю що жінкам в яких чоловіки грають в комп. ігри терба ставити памятники... Як то мене бісить.... та я ладна розбити той комп і його.... НІ я звичайно не маю нічого проти якщо він пограє собі годинку... але ото цілий вечір і пів ночі... ну вже ні, то сильніше за мене... В мене як хворіє то дозволяє собі так здуріти.... охххх... навіть згадувати про то не можу. Я для себе вирішила шо з таким зомбі я б жити не змогла.... А як ви себе стримуєте?? Як живете з цим????

14. klen

klen Well-Known Member

в мене раніше чоловік міг так день і ніч грати, але як щось треба зробити то кидав гру і робив. А весь вільний час бавився. Мене то не турбувало, власне я і сама грала:o якщо якась гра зачіпала мене. І чоловік мені на то ніц неказав. Могли бутерброди за компомами їсти бо готувати ліньки.
    А тепер у нас є наше маленьке чудо. І я вже рік як бавлюся тільки пірамідками і ляльками:D І дуже з того тішуся. На компьютерні ігри не тягне. І чоловік також вже не бавиться практично. Інколи як якусь цікаву гру знайде то може по ночах бавитися, але вечори то повністю присвячені Насті лялькам і пірамідкам:radist: Так що для всього свій час. І чоловікам також буває більше 12 просто інколи це трапляється в 30 або і в 40 :D

• Подобається Подобається x 9
  15. Яська Березнева

Ще й як попросиш його щось, то каже: мене зараз мають вбити, я мушу відстрілятися:aggressive::aggressive::aggressive:

А до 6-7-ї ранку не хочете? Я вже з нього приколююся: як будеш лягати спати, то розбуди мене:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  16. Яська Березнева

А до 6-7-ї ранку не хочете? Я вже з нього приколююся: як будеш лягати спати, то розбуди мене:crazy:

17. Deidra

Deidra Well-Known Member

Гм, гм... працюю в айті, та і суджений такий же..) Багато читала на ті теми колись... Якщо у людини є клепка в голові - то не має бути проблемою: важливо чоловіка не пиляти..) Можна спробувати з ним разом пограти, а можна його чимось приємним спокусити, аби від комп*ютера відволікти.. Я б сама не хотіла іграшку кидати, якби мене кликали посуд мити..)))) А якщо то все не підходить, то варто і собі знайти захоплення, яке б приносило задоволення і було лише для вас (танці, мови - що кому).

18. Businka

Businka Well-Known Member

Дiагноз - мамин син!
    Це не вилiковуэться нi вiком, нi одруженням.
    Симптоми: на лицi - нi зморщечки (вiдсутнiсть емоцiй i переживань), невмiння приймати самостiйнi рiшення i далi по списку.
    Нянька теж не потрiбна, а половинка - .... а що це таке?:suicide:

19. Businka

Businka Well-Known Member

та ладно)))))
    це цiкаво! сама сиджу за тим. Накрутила чоловiка на плейстейшн 3.
    не вiдipватись!
    Попробуйте, Вам сподобаэться!
    Я до чого... Клин клином вишибають

P.S. я не айтiшнiк

Останнє редагування: 21 Січень 2009
  20. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

+1 У мене теж компютерщик....Я думала то тільки мій такий затятий, але виявляється всі айтішники однакові. Але мені одне важко зрозуміти: невже не набридає: на роботі компютери, дома комп, невже не хочеться людині відволіктися? Він може всі вихідні просидіти за компом, і не стільки за іграми, а просто в неті, чи інсталюючи-переінстальовуючи якісь програми, клацаючи мишкою...Коли я йому ставлю таке запитання, він каже, що на роботі-то одне, а дома це як хобі............. Направду важко жити з компютерщиком.Це можна порівняти з дружиною моряка.....:suicide: