Дівчатка, трохи не в тему, але теж мало не плачу з пошуком квартири для коліжанкиі усіма юридичноими і фінансовими нюансами...але потребую вашої допомоги, тому і тут пишу...чи дійсний паспорт у громадянина України, що був виданий у жовтні 2006 року, а 25 років виповнювалось в січні 2007 року (тобто фото вдруге не вклеювалось)...ХЕЛП!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Відкрита велика жилєтка то добре,що я в того чуда горохового ще запитала, чи має нове фото, а то б приперлася...покупатєль-..ренов....
Відповідь: Відкрита велика жилєтка а що - неможливо в нього вклеїти те друге фото? ця процедура недовга
Відповідь: Відкрита велика жилєтка то відносно недовго...людина живе в Празі, прописана в Долині ,а квартиру хоче у Львові купляти....
Відповідь: Відкрита велика жилєтка Вклеювала фото минулого місяця, віторок здала, в четверг забрала, дуже швидко.
Відповідь: Відкрита велика жилєтка тоді єдина ваша проблема - вияснити, чи можна це фото вклеїти не за місцем прописки, а, наприклад, у тому ж таки льові. хоча виглядає, що малоймовірно зате погодьтеся, що в екскурсії в Долину теж багато плюсів можна знайти
Відповідь: Відкрита велика жилєтка Уляночко, думаю в Долині то зробити буде неважко маючи невеликий презентик для працівника ОВІРу, мені треба було терміново, то зробилось за дві години, за докризових 10 у.о., а наші пані львівські ще такі гонорові Правда мусите спочатку там все по-телефону взнати, як і коли та установа працює, а подорож приємна, влітку там дуууже красиво, Любчик би був в захваті
Відповідь: Відкрита велика жилєтка Не в ОВІР (то для закордонного), а в паспортний стіл. Хоча по районах це практично одна структура, просто різні кабінети. Вони і справді можуть не кожен день працювати. Точніше працюють кожний день, а відвідувачів не кожний приймають. Для вклеювання фотки там треба якісь мита-послуги заплатити в банк(небагато). Коли я робила, то там було ще 20 грн за термінове вклеювання і оформлення. Правда, коли хтось із відвідувачів поскандалив (кобіти сказали то заплатити, а потім півдня сиділи теревені розводили, а людина сиділа там і чекала), то замінили ту фразу просто на плату за оформлення. Загалом мені без подяк зробили за 1,5 год. Було б скоріше, але не було начальника паспортного, який підписується і ставить штамп. Так що ви перше здайте документи і запитайте, коли буде. А тоді вже будете бачити чи треба дякувати і в яких розмірах. (я б більше 50 грн не давала). А природа і справді там гарна. Зробите собі екскурсію невелику.
Відповідь: Відкрита велика жилєтка Уляночка, влеювати точно треба за місцем прописки. я таке робила. короче , в мене зайняла багато часу, тиждень десь. то залежить чи є районий паспорт стіл в тій Долині. треба мито сплатити в ощадбанк, і ще ті столи не кожний день працюють.
Відповідь: Відкрита велика жилєтка Вклеюють лише за місцем прописки. Правда, прийдеться заплатити штраф. + Підозрюю, що в Долині можна буде спокійно за день зробити. Правда, тре заздалегідь дізнатися, коли працює паспортний стіл, щоб клямку не цілувати.
Відповідь: Відкрита велика жилєтка Уляночко, в Долині певно легше дійсно зробити, ніж тут у нас я робила за місцем прописки у Львові, прострочила ду-у-у-же багато часу, не платила ні штрафу, ні мита за вклєєння фото, зробили без нічого за тиждень часу