1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

в нас тут на форумі є в кількох темах оголошення про прощі, пропоную. створити окрему тему, в якій можна буде ознайомитись з оголошеннями про прощі, прочитати враження і т.д.
    розпочну я

Меджугорський день молитви у Зарваниці 2-3 жовтня 2009 р.
    п)ятниця, субота

програма.

п)ятниця , 2 жовтня
    21.00-03.00 Нічне чування
    молитва Хресної дороги, молитва Вервиці, поклоніння Пресвятим Дарам, можливість сповіді...

субота, 3 жовтня

8.00 молитва Вервиці (радісні таїнства)
    8.30-10.30 лекції, свідчення
    10.30- молитва Вервиці (страсні таїнства)
    11.30 Свята Літургія
    13.00-15.00 перерва
    15.00 молитва до Божого МИлосердя
    15.30 лекції, свідчення
    18.30 молитва Вервиці (славні таїнства)
    19.00-20.00 поклоніння Пресвятим дарам

детальніша інформація за тел. 8097 248 53 20

• Подобається Подобається x 8
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: ПРОЩІ

Думаю, що цей анонс і сюди теж можна поставити:

• Подобається Подобається x 4
  3. ГаЛоЧкА

XVII Молодіжна піша проща зі Львова до Унева мандруватиме 14–16 травня. Товариство Українських Студентів Католиків «Обнова» ласкаво закликає до участі у молитовній ході до Святоуспенської Унівської Лаври, яка розпочнеться Святою Літургією 14 травня о 7 год. в Храмі Св. Архистратига Михаїла.

тут є маршрут руху прощі http://www.laityugcc.org.ua/tl_files...Pilgrimage.pdf

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

4. Hanny

Hanny Active Member

Монастир Студитів запрошує усіх бажаючих взяти участь у паломництві до Ватикану та Вічного міста Риму що відбудеться 6 червня 2010 року.
    Під час прощі будемо молитися біля гробів Івана Павла II, свв. Апостолів Петра і Павла, св. Йосафата Кунцевича, св. Франциска та св. Клари. Місця відвідин: Польща - Ченстохова, Краків, Ватикан, Італія - Рим, Венеція, Асиж, Австрія – Відень.
    За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном:
    (032) 247-05-01, (032) 247-05-02, 067 67-63-107

5. ГаЛоЧкА

знайшла програму, з вашого дозволу кину сюди...
    Місця відвідин: Польща - Ченстохова, Краків, Ватикан, Італія - Рим, Венеція, Асиж, Австрія – Відень.

1 день: виїзд зі Львова вранці, перехід через польський кордон, відвідини Кракова, нічліг у готелі в Ченстохові.

2 день: сніданок у готелі, відвідини Санктуаріум у Ченстохові, молитва перед чудотворним образом Ченстоховської Матері Божої, переїзд через Чехію та Австрію до Італії, нічний переїзд до Венеції.

3 день: відвідини Венеції: Базиліка і Площа св. Марка, міст Ріальто, переїзд на нічліг у готелі біля Риму.

4 день: сніданок, відвідини Ватикану, Собор св. Петра, відвідини гробу Слуги Божого Івана Павла II, час для купівлі сувенірів, Рим античний: Фортеця св. Ангела, Площа Навона, Фонтан ді Треві, Колізей зовні, Іспанські Сходи, Пантеон, вечеря та нічліг у готелі біля Риму.

5 день: сніданок, відвідини Української церкви св. Софії, участь у генеральній аудієнції з Папою Римським (при можливості), Базиліка св. Павла, Базиліка св. Івана на Лятерані, Базиліка Матері Божої Більшої, вечеря і нічліг в готелі біля Асижу (Assisi).

6 день: сніданок у готелі, переїзд до Асижу, відвідини середньовічного міста св. Франциска: Базиліка св. Франциска, Базиліка св. Клари, Костел св. Дем'яна, нічний переїзд до Відня.

7 день: відвідини Відня (харчування за власний рахунок) та виїзд до Львова.

8 день: приїзд до Львова вранці.

6. kira lv

kira lv Member

В зв"язку з тим, що розпочався Великий піст, думаю багато людей хотіли б відвідати святі місця, а найбільше пройти Хресну Дорогу. Тут є все про Страдецьку Хресну Дорогу, для тих, хто б мав бажання туди потрапити http://stradch.com/golovna.html

7. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Запрошую усіх бажаючих до Зарваниці. :girl_bye:
    Молодіжна та Всеукраїнська проща в Зарваниці відбудуться одночасно — 16-17 липня. У паломництві візьме участь Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.
    Субота 16 липня

11.00 – 18.00 – реєстрація учасників прощі при в’їзді в Зарваницю;
    12.00 – зустріч в м. Зборові біля козацької могили Патріарха Святослава, єпископів з-за кордону, гостей.
    14.00 – 15.00 – обід;
    15.00 – 16.00 – зустріч з молоддю (каплиця біля парафіяльної церкви);
    16.00 – зустріч зі ЗМІ;
    16.00 – вервиця на площі біля Собору;
    16.00-18.00 – концерт духовної пісні «Відлуння» (каплиця біля парафіяльної церкви);
    19.00 – Вечірня (каплиця біля парафіяльної церкви);
    20.00 – Архиєрейська свята Літургія (каплиця біля парафіяльної церкви);
    22.00 – похід зі свічками до чудотворного місця;
    23.00 – Молебень до Богородиці;
    00.00 – посвячення води;
    00.30 – Хресна дорога;
    00.30 – початок духовного концерту (Співоче поле);
    00.30 – нічні чування (Собор, підземна церква, парафіяльна церква).

Неділя, 17 липня

07.00 – Утреня (Собор);
    08.00 – похід владик і священиків від Собору до подіуму на чудотворному місці, привітання владик;
    08.30 – Архиєрейська Свята Літургія, освячення води та релігійної атрибутики;
    11.30 – Свята Літургія (каплиця біля парафіяльної церкви);
    12.00 – Свята Літургія (Собор);
    14.00 – Свята Літургія (Собор);

8. mirishka

mirishka Well-Known Member

Можливо хтось має розклад прощі в Уневі на 27-28 серпня, щось не можу знайти в інтернеті.

9. glasses

glasses Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (3)

Теж там була колись. Це чудове місце і недалеко від Львова. Там робляться дива, там зцілюються від раку 4 стадій. Там дуже добрий отець. Тож раджу також не по бабках, а по святих місцях. Саме головне - це щира молитва. "Просіть і дасться Вам".
    Вірте, моліться, все обов"Язково буде добре!

10. Margot

Margot Well-Known Member

А ще рекомендую поїхати в Страдч на хресну дорогу.Ну, дуже помічна проща! Після неї на душі так легко-легко! І з"являється в тобі якась потужна сила і віра. Багато людей зцілилось від важких недуг - онкології, безпліддя, там священник нам наводив приклади. Служби Божі там, рік назад,були по суботам з 10 години і так дальше, а потім проходять хресну дорогу, яка має відпуст Єрусалимської хресної дороги

11. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Стараюсь їздити, скажу, що після кількох раз переосмислюєш життя настільки, що важко пояснити і з"являється справді міцна віра і відчуття великої опіки.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Дякую щиро! Головне надіятись і вірити!

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Це розширеніший аналіз ніж спермограмма, там визначаються інші показники, Де у Львові роблять не знаю, знаю, що в Тернополі найдешевше в Україні його роблять ( 710 грн.)

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

то трохи не по темі, тому закриваю

13. glasses

glasses Member

14. Margot

Margot Well-Known Member

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Прощі

Перший раз збираюсь на пішу прощу до Унева. Підкажіть, будь-ласка, як то все відбувається і що треба з собою мати, і чи не важко, чи можна було б взяти з собою малого. Дякую!

16. KardaMonka

KardaMonka Member

Не знаю, чи доцільно переписувати, бо тут знайдете ґрунтовну відповідь:
    http://dyvensvit.org/blogs/7834.html

17. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

я б ще добавила у сумку з собою щось легкого погризти - льодяники, печиво. Лейкопластир, кепку(хустка не рятує обличчя від сонця) і "суперстельки"
    І те що в Уневі може бути холодно - це нічого не сказати. В Уневі завжди вночі дуже холодно і сиро! Синтепонова куртка і шерстяні речі вам стануть в нагоді, бо вночі, зазвичай, багато цікавого відбувається, і холод не дає заснути :xaxa:
    Загалом малого можна брати (старшого, наскільки розумію).Травнева проща чуть важча за серпневу, але діти йдуть. Навіть вагітні ходять :girl_yes2:.

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дякую за поради!!!

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я маю варикоз, то брала еластичні бинти, допомагало, бо ноги не так стомлювалися. Правда я йшла пішки 3 дні до Зарваниці, то було важко. Але коли приходиш вже до кінця, то попри втому і біль всього тіла - відчуття неймовірні + під час дороги залишаєш всю психологічну втому і негативний баласт :girl_yes: З взуття брала звичайні розтоптані резинові шльопанці було найзручніше. Гарної Вам прощі !!!

20. strochka

strochka Member

Дуже вичерпно прокоментували радила б якщо плануєте йти з дитиною, то записуйтесь в перші групи(з ними дітям легше і цікавіше йти) і ще пантинол, але якщо не матимете, то попросіть щоб гукнули по рупорі строчку то я вам принесу)))
    Щодо вагітних, то я собі згадала своє аніматорство на 2міс) все пройшло надзвичайно!

Надіслано від мого LG-P713, використовуючи Tapatalk