Хто що найде цікавого, діліться з іншими. Натрапила на кілька аватарок, які би хотіла Ліоні запропонувати. Я колись обіцяла. Нині побачила кілька, що могли би підійти.
Відповідь: Пропоную аватарку... не можу не поділитися для Сатира Для Бориса Для Світланки-Зірниці (ти ж асоціювала себе з мавпочкою, пам"ятаєш? ) Лілю, а то вам далі буде......
Відповідь: Пропоную аватарку... гм... а хіба бувають анімовані аватарки, що не перевищували даний розмір?... Я собі так думала, що автоматично дозволять збільшити розмір...
Відповідь: Пропоную аватарку... А ось ця не сподобалася? Я нині щось вам ще пошукаю, якщо ні. Ліоно, дуже рада, що вам підійшло.
Відповідь: Пропоную аватарку... ось така анімована киця...(8Мб) І ше пару підкину... А ці такі прикольненькі, шкода шо завеликі....
Відповідь: Пропоную аватарку... Лілі аватарка дуже схожа і на Лілю, і на ту пані, яка пє каву вгорі форуму - одне лице
Відповідь: Пропоную аватарку... На моїй аватарці малюночки із ось цього сайту - http://www.annejulie-art.com/ Звідки малюночок у верхньому кутку, не маю поняття. До речі, може ще комусь щось до душі припаде.