Проєкт "процес місяця"

Discussion in 'Теревені' started by Ума, Apr 23, 2010.

1. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, трохи не в тему, але по темі :girl_wink:

Я думала, що на Вернісажі (нашому) вже всі форумлянки, які зараз вишивають зібрані і беруть участь в різних обговореннях. І ми своїми роботами, процесами і обговоренням підсаджуємо нових "інфікованих" на вишивальну голку :girl_blum:
    А тут читаю, що Ната вишиває щось і нам не показує!!! де процеси??? і ще хось недавно сказав, що щось вишиває і де то всьо є??

До чого то я все говорю? я знаю, що інколи немає часу вишивати, і тому як є вільна хвилина, то затрачати її на фоткання, заливання, дописування не хочецця. Тому пропоную з метою підняття бойового духу, заохочення не тільки до вишивання, але й демонстації відшитого зробити таку собі номінацію на голосування (не конкурс) "процес місяця" чи кварталу чи року. Кожен дописує, як і дописував, показує процеси, коментує різні ньюанси, а потім раз на місяць створюємо голосування по процесам. Відзначу, що за місяць їх має бути 3-4шт. Голосування не на тему - чий дизайн гарніший, а хто найкраще відображає увесь хід роботи.

Що скажете? можна тему коригувати і обговорювати

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо?

отут незрозуміло. 3-4 шт. різних процесів, чи 3-4 фото одного процесу, чи я в танку?

А взагалі ідея хороша :)

3. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо?

одного процесу :)

то не ти в танку, то я з танку дописую.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Відповідь: Проєкт "процес місяця"

Я за! Але я того пильнувати не хочу. :xaxa: Хто буде відповідальний за створення таких тем і голосування? ;)

5. Orman

Orman Модератор-бомба

гггггг, і тут всі почали ховати очі....

ладно .... як мені поясните, що до чого і дасте повноваження, то я "могу"

6. Liliyah Romanova

та он я конкурсів пильнувала й усе розвалилося... не хочу щоб і це така доля спіткала. :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

7. Ума

Ума Super Moderator

я тойвово, хочу вибачитися за то імпульсивне повідомлення. То прийшла в голову ідея, а часу на обдумання не було, дитина забирає весь час і ото так вийшло.. що ніц не пояснила, а головне, що сама забула, що я хотіла тим зробити!!!

я коли то думала, то не думала, що то треба пильнувати.. Просто на кінець місяця верінасжівці самі дають пропозиції по таких процесах, які їм сподобались..

я вже сама забула що я хотіла сказати, ех важко... якщо коротко пояснити, то це не конче процес чи допис має бути. Загальна ідея була, якось відмітити і заохотити дуже вдалі проекти. Щоб особа знала, що вона не даремно потратила час на написання/фотографування і т.п.
    Наприклад, Кася наша написала мега МК. На мою думку, дуже вдало передала почуття вишивальниць і з тим промовлянням попала в саме ябко!!! Можна заохотити дописувачів написати власні МК (будь-які! яких в нас ще нема - ідеальна ліва сторона, виготовлення біскорню/зігугу/всякої фігні)
    чи просто якось щомісяця обирати (не конче з призами) найкращу завершену роботу. Не всі ж на конкурс вишивати. От закінчився місяць і всі роботи завершені того місяця приймають участь.

то видно в мене дурь в голові від браку вишивання :sad:

8. Liliyah Romanova

Так, тоді я запхаю свої пару копійок.
    Я би пропонувала це робити так, як Касин принцип у конкурсах аватарок. 5 днів перед кінцем кожного місяця створюємо тему (хто з гурту згадає) й кожна рукодільниця пропонує 2-3 процеси та МК, що їй найбільше запам'яталися за останній місяць. Тоді в перший день наступного місяця підраховуємо голоси й ставимо голосувалку, за якою протягом 5-7 днів визначаємо найкращий процес чи МК.
    Рукодільниця, чий процес буде оголошено процесом місяця, ставить лінк у підпис під слова "найкращий процес травня" тощо.
    А можна попросити когось зробити невеличку картинку з написом "найкращий процес місяця" та "найкращий МК місяця" й лінк на фото процесу чи на МК кидати під цю картинку. Це також для підпису.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

о дякую велике за визнання моїх письменницьких талантів..і за "наша":o:o
    навеки ваша Кася:girl_haha:

а тепер по темі-ідею підтримую.так як Ліля описала
    п.с.-. я все таки за ідею анонімного виставляння конкурсних процесів...для підтримання духу

10. Ума

Ума Super Moderator

мова йде за інші процеси, не конкурсні :)

11. Liliyah Romanova

Касю, для конкурсних процесів буде окрема тема. Можливо, що в гурті навіть. Тут ідеться про висвітлення неконкурсних процесів, бо й справді багато рукодільниць ставлять фото готової роботи, а процес не фіксують.

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

та я зрозуміла. я думаю,що анонімне виставляння процесів конкурсних робіт оживить троха гілку і не буде так нудно.
    хоч ідея Уми файна-але мені здається буде замало процесів на номінацію

13. Liliyah Romanova

Не мусимо то щомісяця робити тоді.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

тоді згідна. давай Умця - зачинай гілку.

п.с. голосую за Умині маки. файні штурпачки коричневого кольору на півметровій тканині:girl_crazy:

п.п.с. шютка. казала Умця, же там вже навіть мак є. а не тілько патички.

15. Ума

Ума Super Moderator

ню, ню... мої штурпаки не виконали умови кастингу :girl_haha: но раз засвітилися... а тре було хоч три рази показати...

йду сфоткаю, що я там наколупала, а мо якраз - процес року буде :girl_crazy: бо то ще той довгобуд буде, то точно...

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Пропоную на процес червня номінувати Лілю за її подарунки: горнята, чумуйдани і біскорню. І звичайно ж за чудове декупажне оформлення. То як?

17. Liliyah Romanova

То, певно, йшлося про гольничку? :blush:
    Дуже дякую, Оленко! Так приємно починати день із позитивних слів про мене... :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ггг, а за гольничку я й забула :) . За неї теж номіную! (А про біскорню - ти ж виставляла одне фото процесу, і готове не забудь показати ;) ).

19. Liliyah Romanova

Ух ти, мене вже номінують за незавершені проєкти. :shy: Пришпильно!
    Ще нині дороблю подарунок для тата, саксофоніста. Треба паспарту нахімічити. Вчора знову на прибирання пробило й не встигла зробити паспарту. Так що можна буде також до списку додати...

20. irinkakosiv

irinkakosiv Member

Лілю, номінують якраз на завершені проєкти місяця.Тільки Ви цього місяця видали на гора стільки завершених робіт, та й ще й таких різноманітних ( і вишивка, і декупаж,...).
    Голосую за Лілю.:y: