Я.. тойво.. :shy: Знову беру участь у фотоконкурсі.. :shy: З цією роботою під назвою "Трояндова нота": Організатор: якісь там польські краплі до носа. Тема: "Влови запах" Термін: з 26.10.2009 до 28.12.2009. Нагороди: 1 місце - дзеркальний фотоапарат Nikon D90 18-105 VR Kit, 2 місце - дзеркальний фотоапарат Nikon D5000 18-55 VR Kit, 3 місце - фотоапарат-мильничка Nikon Coolpix S630, 4-13 місця - електронна рамка Kodak EasyShare P720. Переможців визначає жюрі зі 100 найкращих по інтернет-рейтингу фотографій. Якщо хтось має бажання підтримати мою роботу, а точніше роботу не тільки мене як фотографа, але і Асі як модельки і Ані, яка робила макіяж на тій фотосесії, можна голосувати за фотку тут - http://www.afrin.wp.pl/zdjecie/id,3505.html Щоб проголосувати, треба натиснути на рожеву кнопку "glosuj" під фотографією. Голосувати можна щодня. Буду дуже вдячна за підтримку! Моя ціль: попасти в першу сотню інтернет-рейтингу і сподіватись на нагороду. Навіщо? Якщо виграю дзеркалку, то продам. Зараз збираю гроші на обладнання для фотостудії. Для цього вирішила взяти участь в кількох фотоконкурсах. Якщо виграю мильничку, то буде для чоловіка, бо в нього нема фотоапарату і часто нудиться, коли ходить зі мною кудись щось фоткати.. Якщо ж буде рамка, то і за неї подякую, давно про таку мрію :shy: Не хотіла просити про допомогу, бо ви і так вже багато для мене зробили.. Думала, що фотка сама по собі вийде в сотню кращих. І спочатку вірила в це, бо за фотку проголосувало кілька знайомих і вона мала середні бали: 8,8,8 (там оцінюється ідея, професіоналізм та якість). Але протягом наступних днів очевидно конкуренти наставили одиничок і рейтинг тепер 1,1,1 Це також показує, що в них якісь помилки з обрахунком середньої оцінки, бо багато фоток мають 0,0,0. Тому треба набрати максимально можливо багато балів, щоб пробитись.. Так що якщо хтось нудиться на карантині, або просто фотка сподобається, будьласочка, проголосуйте Буду вдячна!
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Проголосувала. І дай вам Боже виграти цей конкурс, як попередній з білочкою!
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! За таку гарну фоту гріх не проголосувати. Як не забуду, то буду по можливості додавати голосів.
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Це просто нажати кнопочку і голос вже враховано?
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! проголосувала і як не буду забувати то щодня голосуватиму А фото дійсно гарно і аж відчувається аромат троянд Успіху.
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Фотка СУПЕР!!! Як часто можна додавати голоси? Наразі +1 від мене.
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! фотка сподобалась, проголосувала постараюсь кожний день голосувати ХАЙ ЩАСТИТЬ!
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Я не дуже розбираюся в постановці, професіоналізмі та якості, але фотка мені сподобалася. Тому проголосувала. І надалі постараюсь не забувати віддавати свій голос щодня.
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Фото дуже гарне! + мій голос. Бажаю успіху.
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! А мені ще ця в око впала: Tytuł: Mmm! Pachnie!!!
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! +1 Мені взагалі дуже подобаються Ваші фото, які Ви показуєте у "Власних фотографіях"
Відповідь: Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Іринко, я вже давно стала шанувальницею ваших фоторобіт, тому з радістю за вас проголосую! може модератори будуть ласкаві винести посилання на голосування в перший допис теми?