Проект "Весільні битви"

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Lelijka, 14 Грудень 2011.

1. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Не знаю, чи ця тема десь дублюється, якщо так тоді виправляйте!

А так я хотіла б подискутувати з бажаючими про проект "Весільні битви". Просто дивлячись його кожний раз в вівторок, робиться так смішно, що герої показують на камеру, от до прикладу вчорашній випуск....для чого було іти на проект?????

2. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Проект "Весільні битви"

і мені неясно:)
    цей проект почала дивитися, бо тема весілля актуальна для мене зараз. але, на жаль, нічо мудрого з нього не можу почерпнути. якісь дивні пари, що вчорашня, що минулотижнева (в тих, що вже дитина є), дивні мами, які замість того, щоб тішитися за дітей і допомагати їм, вічно сваряться, відсутність татів наречених і.т.д.... коротше кажучи, цей проект не викликає бажання дивитися його ще і ще і не приносить задоволення від перегляду.

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я щось також не дуже розумію цевсе, вчорашній випуск ще не дивилась. Запам"ятався випуск де виграла мама нареченого і робила їм весілля в стилі декількох казок, сам задум був б і не поганий якби вона мала чіткий сценарій а не дійсно міняла що години плани, і якось так незрозуміло, одна хоче то, інше ще щось, в кінці сваряться і в наречених цей день мав би бути найщасливішим, а так думаю ще більше нервів тріпає.

4. marycherry

marycherry Member

В мене складається враження, що всі йдуть на такого роду проекти тільки за гроші. І чим епатажніше учасники себе там ведуть, тим їм більше платять. А ріелеті-шоу "Твою маму" - це взагалі "бєлєберда" повна. Нав'язують нам вульгаризм з сусідної країни, в ви дівіться і деградуйте. Ше раз переконуюсь, що тепер телебачення це страшне зло.