Ну, що, дівчата, розпочинаємо парад процесів наших робіт? Прошу всіх, хто вишивав на конкурс повихвалятися своїм процесиком (сподіваюся, що всі фотографували) я завтра свій викладу з коротким описом процесу
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Я здаюсь.коли починала вишивати цю роботу, не мала звички фотографувати процес( це було до ДП) а перед конкурсом як дошивала , оформляла - забула Вишивала Турботу( два ангелика) Іра, хто б казав!! сама взагалі перед конкурсом здалась! і тобі два!
Відповідь: Процеси конкурсних робіт мій процес. додаю фото як і маю на флешці. решта - вдома поставлю. отже, ПАНУСЯ: схема вишивки не є надзвичайно важкою, щодо повних хрестиків, але бек!!! такий , що мама мія. бек вишивається 4 темними та білим відтінками. дуже довго і складно. тому відшивала по листах, роботу розділили на 4 листки, і не переходила іншого, доки не закінчу усі елементи. є1 француз, як прикраса на капелюшку. Пір'їнки - майже повністю 3/4 хрестики.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Касю, той беж - то сила!!! варто з ним помордувати задля ТАКОГО ефекту!
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Певно БЕК так Ануто? шкода немає фоток з головою, бо шила в лікарні. там цікаві елементи на капелюшку
Відповідь: Процеси конкурсних робіт )))))))))))) то ж треба було таку опечатку поставити!!! де Ж, а де К )))))))))))))))))) бек, бек, саме він!
Відповідь: Процеси конкурсних робіт до речі, не знаю чи десь писала, це на 16 Аїді бежового кольору. є по контуру півхрестик. навколо усієї вишивки, теж різних відтінків. п.с. бачу моє плани з Л*анарте рушаться, то певно зачну пару до цієї Панусі.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт А в мене з процесом бідно. Як взялася за вишивання - ще трішки і зазнимкую, ну ще трішечки, а потім фотоапарат забрав чоловік, а потім знову занурилась в роботу... і в результаті перше фото процесу таке потім таке а ще такий фрагмент
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Касіну напевно всі впізналиии ангела з немовлям Algo вишивала, або я неправильно зрозуміла її допис...
Відповідь: Процеси конкурсних робіт не правильно. Алго вишивала ангелочків під назвою Турбота, а Ангел з немовлям це Хомчина робота. а у Касі взагалі-то дві роботи
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Ну нарешті можна довідатись авторів, ура! Але поки що так мало дівчат признаються... А чи можливо, щоб хто приймав роботи на конкурс (це, здається, робила Ума, так?), подав нам тут список, назва роботи і автор :o! Будь-ласка!
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Ну що ж, почну грузити вас фотами))) Наперід звиняйте за якість(( Отже, перші результати за півтора тижні. Крила вишиті блендом - звичайне муліне + металік - ууууу, як я хотіла з вами порадитись, то так важко шити, капець!!!! І дійсно (як потім я вже дізналась), коли таким блендом шити, не всюди золота нитка виглядає, але як на мене в даній роботі це плюс, бо крила вийшли такі пухнасті Білих ниток на всю картину пішло 6 чи 7 мотків (я поступово закуповувала, то вже й не вичислю точно))). Для 14 аіди рекомендується білим шити в 6!!! ниток, я спочатку пробувала на 16-ці в 4 - ви бачите що з того вийшло, а тоді аж в 3 - ну вже більш-менш. І ще спочатку ховала нитку на лицевій, щоб виворіт був гарний, але чим далі тим мені більше це не подобалось і почала ховати на звороті. Але пороти вже не стала, на фото видно кострубатість, хоча в загальному звичайно ніхто так придивлятись не буде, але ж я то знаю((( 09.08.2009 Ще через півтора тижні з'явились трояндочки, рукавчик весь крім білого та основа наступного шару плаття 21.08.09 Далі шлейфик від рукава 05.09.2009 І знову ця золотиста нитка та складки-складки-складки плаття))) Ось тут вже знову зашивала білим, але в 3 нитки. 15.09.2009 20.09.2009 Після невеликої перерви з'являється ще трішки троянд, більш чіткішими стають складочки, і нарешті одягаємо наше плаття на ангела))) 03.10.2009 12.10.2009 Зашиваю білим - саме нудне, бо великі частини одного кольору:8: І вимальовується подаруночок - немовлятко))) 03.11.2009 07.11.2009 І трошки ближче 07.11.2009 07.11.2009 Далі ще буде)))
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Дівчата, як то цікаво порозглядати процесики сидю балдю))))) А ось мої Котик - найважче було шити на тій аїді, бо шила вперше, а вона така тверда... ще такої не бачила - тверда, як картон - і така лишилась:
Відповідь: Процеси конкурсних робіт І годинник - всі так гадали, чий він, одна Imel відразу здогадалась, певно, тоді, коли я проговорилася в обговоренні теж було нелегко, бо вишивала з графіки і РМ наполовину, один раз помилилася і вишила цілий колір не тим відтінком, ох і напоролась тоді... але все ж: