проблема з орієнтацією на форумі (оффтопи)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем eLuna, 15 Грудень 2010.

1. eLuna

eLuna New Member

Підкажіть де у Львові можна познайомитись з лезбіянками? Але не для задоволення сексуальних потреб, а спробувати себе у відносинах.

2. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: проблема з орієнтацією

круто, а я подумала, що тема про проблеми з орієнтацією в просторі. Ось у мене є таке явище, яке часто називають "топографічний кретинізм". Якщо є потреба дістатись вулиці, якої я не знаю, то обов"язково друкую собі карту, по-іншому - заблуджусь обов"язково.
    Про збирання грибів у лісів - взагалі мовчу, саму мене не можна відпускати.
    може підкажете, як мені допомогти?:girl_nea::girl_crazy:

3. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

хм, а я інколи й з картою можу не в ту сторону піти:girl_crazy:
    типу "патєрялася я"

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Оксанка, в мене така ж проблема як і у Вас із вулицями. Але тут зовсім не та проблема буде обговорюватись ;) Тобто ми з Вами знов не туда зайшли ;)

5. Orman

Orman Модератор-бомба

леСбіянками - вчіть матчасть.

твоя тема краща. В мене трохи є, але ніби без загострень.

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

і я інтересуюсь в автора один допис, 0 дякую і карма 25. Що то всі в карму почали поради писати :girl_crazy:

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у мене проблем з орієнтацією нема, ані з сексуальною ані в просторі. По сонцю орієнтуємось. :girl_crazy:

Але тема класна... ото вже когось плющить капітально. Спробувати себе у відносинах? Може їм треба було в нецілунки нижче пояса - солюшн, знайти лесбі подругу.

7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ооо, Марусю, я по сонцю пробувала, і не раз. З мого досвіду - так загубитись найлегше. По-перше - воно рухається (сонце), особливо на тих же грибах (мабуть тому, що там час швидше летить),
    по-друге - коли воно прямо наді мною, то воно зі всіх сторін наді мною (незалежно від того, до сходу чи до заходу я стою передом).
    Нєєєєєє, по сонцю точно не підходить.

8. Donner

Donner Member

Ех, якби не був одруженим, то зголосився б лесбіянцем. А шо? Для файної кубіти ніц не шкода:)

9. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Познайомтеся, для початку, з окремою темою. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=42235

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Я знаю, що позиція християнства саме така. Тоді виходить, що під час вагітності зачитнати дітей нема потреби, ітак вже все зроблено. Значить 9 місяців чоловік і жінка без статевих стосунків + 1 або 2 міс після пологів, якщо не більше, тоді кілька місяців якщо жінка годує грудьми - можна, тоді вона знов вагітна, знов нема потреби, і так по колу.. Потрібно бути справді сильною людиною і все усвідомлювати, щоб повністю дотримуватись Господніх законів.

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а про природний метод планування сім"ї не чули? саме церква рекомендує цей метод, як альтернативу контрацепції.

Біблія не говорить, що секс без наступної вагітності гріх, лиш те, що СА повинен бути повний. не плутайте поняття.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Тренуватися, підтримувати форму... [​IMG]

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

ну.. чоловікові моєї коліжанки священник говорив, що перешкоджати Богові будь-яким способом давати нам діток - зле. Не користуватись контрацепцією взагалі! І природними способами теж. Це був священник греко-католицької церкви, не пятидесятників чи інших гілок християнства, які наголошують відкрито на забороні будь-якої контрацепції.

нам з такими розмовами, мабуть, в іншу гілку треба..

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

16. levandivka

levandivka З яйцями...

А перед викладанням у тему - прочитати заголовок (і троха форуму)
    ...щоб модератори з кадилом не влаштовували ПСА

Просю у відповідні гілки! :banned: Самостійно!