Про редуплікацію підкаблучників

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем New Shrek, 31 Травень 2007.

1. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Так як відповідого розділу у нас на Форумі нема осмілився зайти в жіночий.Цю тему я трошки зачіпав ,але ніхто не реагував.Тому вирішив викликати вогонь на себе.Всі статеві партнерки мого сина,після встановлення стабільного контакту ,прагнули підім"яти його під себе.І то так тягнулось довго.Аж поки він не поставив себе ,як і належить кожному, не кривому,високому блондину.Зразу всі позникали.Висновок:поки він грав в ті ігри ,які навязали його статевим партнерам їх мами ,тато сволоч,він має здавати всю зарплату,я йому дам коли захочу,все було добре.Гормональний неспокій змушує юнаків приймати правила гри.В результаті ми отримуємо нове покоління підкаблучників.Гормони сильніші думки?

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Про редуплікацію підкаблучників

Вот тут-то причину искать и надо. Видимо, не дообъяснили в нужном возрасте о зверином оскале молодых жен и их мам, т.е. тёщь! :D

• Подобається Подобається x 2
  3. afterstep

afterstep Well-Known Member

я щось чи відстав від життя - чи не зрозумів постановку питання, чи надто вже фарби на дьогті замішані...

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Справжнiй жiнцi потрiбний справжнiй мужчина. А стерви i пiдкаблучники знаходять один одного якимось чином - так i живуть.

• Подобається Подобається x 8
  5. afterstep

і розмножуються! тим часом, доки "справжні" шукають одне одного...

6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

:D:D:D

Може "справжнiм" не завжди розходиться про розмноження. гарнi вiдносини, розумiння можливо є вагомiшi нiж просте продовження роду за будь яку цiну. Хоча я вiрю що "настоящiй палковнiк" ;) навiть стерву зможе приборкати, якщо в неї вже дуже закоханий.

7. afterstep

і тим часом, доки кіношники знімають наступну чудову рідкісну історію - населення зростає....
    Що тішить - к-сть китайців зростає значно швидше, ніж кількістьмоскалів.... Мається на увазі територія Росії...

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Питав один мій викладач колись: "Всі дівчата такі гарні та хороші... І звідки беруться жінки-стерви?"
    Довго на відповідь він не чекав: "То чоловіки їх такими і роблять."

• Подобається Подобається x 1
  9. afterstep

Лоза. "Весь мир стал серым, серым, серым, как тюремная стена.... Ведь рядом стерва, стерва, стерва - и она моя жена... Я не последний и не первый, кто несет свой тяжкий крест. Кто знает как выходят стервы(5) из хорошеньких невест?"

10. Danilo

Danilo Member

Анекдот.
    Помер від інфаркту чолов'яга та й потрапив до величезної зали з двома чергами до двох дверей. На одній табличка: "для підкаблучників". Стоїть величезна черга до апостола, він не кваплячись приймає.
    На іншій двері: "для справжніх МАЧО". Людей обмаль, лише декілька "холостяків".:)
    Підходить до тих "МАЧО", питає:-За ким я буду?
    - А у тебе ж обручка на руці.
    -Так, точно. Але ж мені дружина завжди наказувала чергу зайняти.:D :D :D

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

"... Я как ишак, пашу на трех работах..."

а вдома іноді звучало "Вы с котом - два бездельника!" (1990 р.)

12. Julia

Julia Active Member

Власне в його партнерок теж гормональний неспокій в певному віці. І чоловіки і жінки його переживають (ну і відповідно кожен по батьківському сценарію). Дехто в тому неспокої дітей народжує, і потім кається.

Але, мені здається, дуже добре той неспокій пережити. І негативний досвід дуже допомагає потім розпізнати того "справжнього" чи "справжню". Адже чим більш зріла людина, тим менше вона піддається впливу чиїхось каблуків, кулачків, істерик і т.д.

13. afterstep

не факт ;) з віком хочеться спокою - і іноді "легше дати, ніж пояснити, чому ти цього не хочеш" ;)

14. alia

alia Member

неймовірно! на яку тему не зайду,страшенно весело.(зі словами вашими погоджуюсь:))

15. Yljana

Yljana Guest

уважаемый New Shrek,мне не очень понятен смысл даной проблемы, ели ее можна таковой считать.
    мне не очень понятно про "тата-сволочь".
    у вашего сына было так много сексуальных партнерок?
    может ваш сын слегка мягкотелый и сам позволял загонять себя под каблук?
    почему вас так волнует это вопрос, ведь ваш сын,как я понимаю, уже не маленький мальчик и сам может разобраться что ему надо?ели он хочет быть подкаблучником то почему б и нет?это его выбор.почему вы должны лезть в дела сына?
    может вы ему слегка завидуете?он всетаки еще молодой, все впереди,а ваша молодость уже осталась позади...

16. afterstep

скорше інше - проблеми сина так чи інакше падають на голову тата... А син - не невістка, нафіг не пошлеш...

17. LIA

LIA Well-Known Member

НЕ ЗАЙМАЙТЕСЯ ВИХОВАННЯМ СВОЇХ ДІТЕЙ ОДНООСІБНО, ДОРУЧАЙТЕ ЦЕЙ ПРОЦЕС ЯКОМОГА БІЛЬШІЙ КІЛЬКОСТІ ЛЮДЕЙ ( ХОББІ, ГУРТКИ, ПОЗАШКІЛЬНЕ ЧИТАННЯ, СПІЛКУВАННЯ З РІЗНИМИ ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ) ЩО ЗАВГОДНО ТІЛЬКИ НЕ ЗРОБИ УРОКИ І ПІДИ ПОЇЖ, НУ І РЕШТАТ ПРО ТАТА - МУДАКА, ЗАРПЛАТУ, МАМУ ТАКУ СЯКУ І Т.Д. ЦЬОГО ДІТИ БАЧИТИ НЕ ПОВИННІ) ТОДІ І ОТРИМАЄТЕ ВИХОВАНИХ РІЗНОСТОРОННЬО ОСІБ, З ТОЛЕРАНТНИМ СТАВЛЕННЯМ ДО ДУМКИ ОТОЧУЮЧИХ І ШИРОКИМИ ІНТЕРЕСАМИ ДО ЖИТТЯ, І РАДИЛА Б МОЛОДИМ ПОДРУЖЖЯМ ЖИТИ ОКРЕМО ВІД БАТЬКІВ І СПІЛКУВАТИСЯ З НИМИ ЛИШЕ НА ВИХІДНІ ТАК В РЕЗУЛЬТАТІ ВСІМ БУДЕ КРАЩЕ.

• Подобається Подобається x 3
  18. afterstep

ой... можна в нижньому регістрі?
    тобто - якщо по суті навіть десь і згоден - але форма викладення викликає дискомфорт...

19. New Shrek

может... но молодым уже не хочу быть

20. New Shrek

ну провид комунізму завжди з нами ,я на суспільство ,як би то помягчеє,не виберу слова..... все що ви отуть описуєте протилежне моїм переконанням,а Ви отримуйте собі синтезовану дитину ,скоро можна буде в маркеті Вашому купити