Про одяг для годування грудьми

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем ola-lyola, 18 Липень 2014.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Де купуєте одяг для годування? Маю з тим проблему, білизну знайшла, а от наверх немаю нічого. Звичайні мої футболки з вирізом незручні, бо маю досить великі груди, проблемно витягнути, особливо надворі. На гудзики нелюблю, маю тільки робочі сорочки. Де у Львові можна глянути одяг для годування, можна в ПП

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2)

ніде, я так і не знашла. Купувала звичайні плаття-топи "на запах". Бо тещо продають як одяг для годування або вельми сумнівної якості-складу, або ну таке вже жалісливе по фантазії-крою-кольору

3. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

З одягом для годування печаль...маю білизну і дві майки. Але мені не дуже зручно, бо під час годування молочко тече і потім маю плями.

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я не знайшла нормального, то або на запах чи бретельки, або футболку просто догори піднімаю...

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

тю, не погоджусь
    я все замовляла в неті, і всім задоволена

6. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

7. mipa

mipa Well-Known Member

Та, дійсно з одягом для годування проблемно) Все або дуже дороге, або страшне:girl_crazy: Я купувала сукні, блузки з гудзичками на грудях. Топи на бретелях, щоб можна було приспустити. Груди були 5-го розміру, і я активно годувала на вулиці. Використовувала шаль, щоб закриватися від допитливих поглядів мужчин:girl_cool:

8. oksumoron

oksumoron Active Member

Підняти футболку то моє все! Малий ще дуже любить щось тримати в руці, то він собі добре хапається за мій одяг!
    Дещо маю на гудзиках, але загалом не заморочуюсь! Хіба би вже на зиму шукала щось пристосованіше!
    Єдине, більшість суконь прийшлось відкинути, але я собі з того проблеми не роблю!

9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Я бачила одяг для ГВ в магазині біля пологового, на Мечнікова. Там красиві і стильні речі були (принаймі були минулого року). Як називається магазин не згадаю нажаль.