Де купуєте одяг для годування? Маю з тим проблему, білизну знайшла, а от наверх немаю нічого. Звичайні мої футболки з вирізом незручні, бо маю досить великі груди, проблемно витягнути, особливо надворі. На гудзики нелюблю, маю тільки робочі сорочки. Де у Львові можна глянути одяг для годування, можна в ПП
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) ніде, я так і не знашла. Купувала звичайні плаття-топи "на запах". Бо тещо продають як одяг для годування або вельми сумнівної якості-складу, або ну таке вже жалісливе по фантазії-крою-кольору
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) З одягом для годування печаль...маю білизну і дві майки. Але мені не дуже зручно, бо під час годування молочко тече і потім маю плями.
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) І я не знайшла нормального, то або на запах чи бретельки, або футболку просто догори піднімаю...
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) тю, не погоджусь я все замовляла в неті, і всім задоволена мама-сяна, супермамія, мамам часом буває
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) Та, дійсно з одягом для годування проблемно) Все або дуже дороге, або страшне Я купувала сукні, блузки з гудзичками на грудях. Топи на бретелях, щоб можна було приспустити. Груди були 5-го розміру, і я активно годувала на вулиці. Використовувала шаль, щоб закриватися від допитливих поглядів мужчин
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) Підняти футболку то моє все! Малий ще дуже любить щось тримати в руці, то він собі добре хапається за мій одяг! Дещо маю на гудзиках, але загалом не заморочуюсь! Хіба би вже на зиму шукала щось пристосованіше! Єдине, більшість суконь прийшлось відкинути, але я собі з того проблеми не роблю!
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) Я бачила одяг для ГВ в магазині біля пологового, на Мечнікова. Там красиві і стильні речі були (принаймі були минулого року). Як називається магазин не згадаю нажаль.