Думаю не я одна в черговий раз купуючи якусь цяцю сподіваюся на диво і ось черговий шампунь чи крем спихається мамі або подружці- чергове розчарування, дипрессія))))) (((. Тому сподіваюсь комусь буде корисний мій відгук….Дівчата давайте ділитися новинками, покупками , лишати свої відгуки про них і оцінювати по 10 бальній шкалі. Про себе: Волосся- довге, кудряве, фарбуюся., тому сухе і ламке; Шкіра – нормальна комбінована, інколи обсипає на КД, 26 р., 60 кг.))) PS: не бийте сильно, бо то мій перший відгук PSS: прошу вибачення за якість фото… Частина 1(парфуми): 1. «Still» by JLO Що пише: «Still рассчитан на женщин старше 25 лет и призван показать её с новой, более женственной и гламурной стороны.» Моя думка: сухий, серйозний, ненав’язливий, денний Плюси: стійкий Мінуси: в мене не оригінальний флакон,тому… Оцінка: 7/10 Чи куплю ще раз: ні 2. Vanilla Fields, Coty Що пише: Вінтажний аромат, 1994р.в. Ваніль, кокос, боби тонка…. Моя думка: Це дитяча мрія, понюхала в журналі Космо і все…закохалась. Відкриваю, нюхаю з пляшечки, закриваю… Плюси: дуже стійкий, м’який і жіночний…солоденький Мінуси: не на літо… Оцінка: 9/10 Чи куплю ще раз: якщо знайду, так 3. Kenzo Leau Par (400грн/100) Що пише: Озоновий, легкий неординарний аромат Моя думка: Це 100% мій парфум, 5й флакон…ще зі школи,що тут скажеш Плюси: запах не має близьких аналогів в своїй ціновій категорії, аромат не набридає Мінуси: не стійкий(( до 4 годин Оцінка: 10/10 Чи куплю ще раз: так 4. I love love? Moschino (300грн/100) Що пише: веселий, грайливий для молодої особи. Цитрусовий Моя думка: сучасний, оригінальний, спочатку дуже концентрований…подобається Плюси: дуже дуже стійкий…демократична ціна Мінуси: не більше 2х пшиків, а то караул, хоча це напевно скоріше плюс) Оцінка: 9/10 Чи куплю ще раз: так 5. AVON naturals гранат- спрій для тіла (20грн/125) Що пише: зволожує і наповнює енергією Моя думка: зволоження я не помітила, містить спирт, запах приємний ягідний, «зволожую» постіль Плюси: запах приємний, ціна смішна Мінуси: запах не стійкий, ейвон не люблю Оцінка: 7/10 Чи куплю ще раз: ні 6. AVON naturals кавун- спрій для тіла (25грн/100) Що пише: зволожує і наповнює енергією Моя думка: запах ням-ням, все то саме, що попередній Плюси: запах приємний, ціна смішна Мінуси: запах не стійкий, ейвон не люблю Оцінка: 8/10 Чи куплю ще раз: так 7. Sankai Platinum (50грн/100) Що пише: нічого, бо це підробка Моя думка: це дешевий варіант кензо, пшикаю на постіль і в білизняну шафу Плюси: запах дуже подібний, ціна смішна Мінуси: запах не стійкий Оцінка: 9/10 Чи куплю ще раз: так ---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ---------- Частина 2 (обличчя): 8. AVON ANEW для контуру очей (50грн/15) Що пише: для шкіри 35+, зволожує, розгладжує, містить гуалуронову кислоту Моя думка: найкращий гель для очей що я колись мала…без запаху, супер зволоження, навіть синці пропадають Плюси: економний(15 мл.-2 роки шоденно) і під макіяж супер Мінуси: - Оцінка: 10/10 Чи куплю ще раз: так 9. Collistar Magic Drops – авто загар для обличча (240грн/30) Що пише: не має інструкції нашою мовою, підтягуючий , зволожуючий…колір проявляється через годину Моя думка: начиталась схвальних відгуків, побігла шукати…ніде немає його, кажуть зняли з виробництва, ще є залишки в Брокарді. Купила… І чому я його раніше не знала. На все обличчя і шию – 5-6 крапель, консистенція подібна до сиропу, розподіляється легко, колір дуже природній, без жовтизни….змивається на 4, 5 день…Всім раджу дівчата – це просто пісня!! Плюси: одні плюси, запах солодкуватий, шоколадний якийсь Мінуси: дорогувато, але хватить дуже надовгоооо. Оцінка: 11/10 Чи куплю ще раз: так 10. Черний Жемчуг крем еликсир 26-35р. (28грн/50) Що пише: Містить гуалуронову кислоту, вітамін Е, без барвників, спиртів. Для всіх типів шкіри. UVA\UVB Моя думка: маю слабкість до баночок з дозатором,купила бо новинка, і тому що стукнуло 26, думаю- ПОРА. Для моєї комбі шкіри підійшов ідеально, не лишає плівки, швидко вбирається, шкіра персик…супер під макіяж. Креми чорний жемчуг «сухуватіші» ніж пишуть Не люблю цю фірму, але цей крем дуже вдалий. Плюси: запах приємний, ціна демократична, зручний дозатор Мінуси: не бачу Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 11. Bioderma міцелярка для чутливої шкіри. (160грн/250) Що пише: містить міцели жирних кислот, очищує шкіру зберігаючи ліпідний шар Моя думка: я з тих, хто змиває косметику уми валкою і водою, не люблю змивати косметику тоніками і молочками, терти нещасні очі, видирати вії. Купила змість тоніка. Ну сказати що це супер засіб не можу. Косметику навіть водостійку змиває на раз, без запаху. Не сушить, трошки стягує шкіру. Як на мене- то для людей з алергією чи екземою підійде… для моєї нормальної не чутливої шкіри- ніяк Плюси: змиває бруд начисто, добре брати в дорогу, не подразнює очі Мінуси: дорогувато, великий розхід, гірка на смак Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 12. Сlinique moisture surge – зволожуюча сироватка для обличчя (170грн/30) Що пише: склад зтерся((( некомедогенно, без запаху і протестовано на алергію. Моя думка: су перський зволожує дійсно на цілий день…був в мене з системи 3, жовтенький- алергія висипала, перший раз в житті. А цей файненький, нагадує Хеппі Дерм Лореаль Плюси: самі плюси Мінуси: пропав з продажу, ціна дорогувата Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 13. Грін Мама «формула Тайги» Алоє + Лимон(35грн/100) Що пише: містить чисте алоєвера пюре, зволожує, висвітлює шкіру Моя думка: колись користувалась постійно, хороший під макіяж, зволожує, освіжає,охолоджує. Плюси: ціна демократична, склад більш-менш натуральний Мінуси: лишає блискучу плівку, специфічний запах, відбілює мою і без того бліду шкіру Оцінка:6/10 Чи куплю ще раз: ні 14. Біокон емульсія для проблемної шкіри(26грн/75) Що пише: матує, містить іони срібла, що дезінфікують, і цинк, що підсушує. Моя думка: користуюсь зараз, задоволена, легко вбирається. Це перший крем після якого жирний биск не проявився до 6 години вечора!!! Йду з в вбиральню поправити мейк…а нічого не поплило)))) шкіра на дотик приємна, доглянута, можна на ніч Плюси: ціна смішна, цю фірму люблю. Мінуси: не бачу Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 15. VICHI Normaderm (пробничок) Що пише: вбиває прищі наповал Моя думка: прищів не маю, про ефект важко сказати. Матує добре, але не на довго. Дуже дуже нагадує Garnier з цинком і саліциловою кислотою, синенька туба, що купляла в школі, навіть запах подібний Плюси: запах приємний Мінуси: мені ніякий Оцінка:6/10 Чи куплю ще раз: ні 16. Пантенол Крем 20% (40грн/100) Що пише: Містить пантенол, загоює ранки, лікує опіки… Моя думка: мій мастхев від всього, спасав не раз…. Мама ним маже все підряд….рада як слон))) Плюси: самі плюси) Мінуси: не можна користуватись постійно, ефект пропаде Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 17. Nivea крем для рук інтенсивний(28грн/100) Що пише: містить комплекс масел, кальцій, вітаміни Моя думка: кращій за Бархатні ручки , але гірший за Florena. Не лишає жирної плівки. Швидко і повністю вбирається Плюси: дійсно поживний, віддала мамі, щаслива Мінуси: еее….хотілося б ще класний запах Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: ні ---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- Частина 3: Укладка волосся. 18. Pantine спрей без змивання, інтенсивне відновлення(32грн/200) Що пише: містить пантенол, комплекс поживних масел, вітаміни…. Моя думка: взагалі ніякий…полегшує розчісування хіба що, не пом’якшує, знімає статику. Плюси: не відчула Мінуси: невдалий продукт,як на мене Оцінка:3/10 Чи куплю ще раз: ні 19. Gliss kur (35грн/300) Що пише: відновлює посічене волосся з мікромаслами. Моя думка: в мене кудряве волосся як в рекламі з ножицями, бризкаю на вологе волосся, жмякаю руками…і все зачіска готова, не пушить, робить слухняним і як не дивно зберігає об’єм. Запах на любителя, але напевно найприємніший з усіх засобів цієї фірми. Подобається. Плюси: ціна демократична, зручний дозатор Мінуси: нав’єязливий запах Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 20. Gliss kur (35грн/300) Що пише: відновлює пошкоджене волосся, з маслом шипшини. Моя думка: ефект як в попереднього, плюс смачний ягідний запах. Плюси: ціна демократична, зручний дозатор, приємний запах. Мій маст хев. Порадив мій колорист, дуже задоволена. З кудрями не так просто домовитись. Плюси: ціна демократична, зручний дозатор Мінуси: - Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз:так 21. Sunsilk пінка для формування локонів (22грн/200) Що пише: формує гарні кудрі, приборкує ефект одуванчика Моя думка: наношу на вологе волосся, за винятком кінчиків….далі по техніці- жмякаю і вуаля. Запах ням-ням, легко вичісується Плюси: зручно, не зклеює Мінуси: гірке на смак) Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 22. Sunsilk спрей освіжає зачіску (26грн/200) Що пише: на сухе і вологе нанести, причесати і готово Моя думка: схожий по консистенції на дуже-дуже розбавлений гель для волосся, запах просто супер, ням-ням. Користуюсь коли не встигаю голову помити. Не зклеює. Мені подобається, чоловіки питають від кого то так фруктами пахне…))) Плюси: швидко освіжає, взула і забула Мінуси: - Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 23. Реп’яхова олія (7грн/200) Що пише: проти випадіння волосся, нанести на корені Моя думка: черговий маст хев. Стараюсь наносити перед миттям хоча б на 15хв. Волосся випадає менше, виглядає здоровішим, запах нейтральний, мої кудряжки стають веселими. Інколи додаю туди імбир і ефірні олійки… Плюси: старий провірений і дієвий Мінуси : треба возитись, масло підмиває фарбу, а в блондинок-темніє волосся Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 24. AVON (не пам’єятаю точну назву) силіконова сироватка для посічених кінчиків(42грн/200) Що пише: зклеює посічені кінчики, запобігає січення волосся при укладці Моя думка: відомий всім засіб, купила бо з дозатором, економний, наноситься на кінчики і до середини волосся. Запах стійкий приємний. Обтяжує волосся, і притягує бруд. Чи запаює кінчики – непомітила….Чоловік ним змазує катушки вудочок. Плюси: запах Мінуси : не люблю силікон))) ні в якому вігляді))) Оцінка:5/10 Чи куплю ще раз: ні 25. Alloton спрей проти випадіння волосся (46грн/200) Що пише: проти випадіння волосся, нанести на корені 2 рази на день, містить цілу купу трав’яних екстрактів. Моя думка: Коли почало лізти волосся, я почала бити на сполох, пила таблетки, вітаміни, мазала реп’єяховою олією, пшикала тим спреєм…коротше волосся лізти перестало, але який саме засіб поміг сказати стало важко… Плюси: натуральний склад, зручне нанесення, трав’яний запах Мінуси : швидко закінчується, хватає на 7 днів пляшечка, тому дорогувато Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: ні 26. Реп’яхова сироватка-спрей проти випадіння волосся (32грн/200) Що пише: то саме що попередній, проти випадіння волосся, нанести на корені 2 рази на день, містить цілу купу трав’яних екстрактів. Моя думка: зручний і дієвий, напевно!?попередня історія Плюси: натуральний склад, зручне нанесення Мінуси : швидко закінчується, пахне травою і ще чимось, спиртовий Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: ні
Відповідь: Відгуки про косметику на мою думку це надто особисте, і відгуки мало чим можуть допомогти. от в мене раз була страшенна алергія на шампунь, від якого в мами абсолютно нічого поганого не було.
Відповідь: Відгуки про косметику Частина 4: Миття волосся. 27. ))))Zoo Vip шампунь з колагеном для гриви і хвоста))) (80грн/500) Що пише: для догляду за гривою і хвостом, наносити на гриву, попередньо розбавивши з водою 1:10))) Гіпоалергенний. Моя думка: ну це напевне найвідоміший шампунь, я теж начиталася відгуків – пішла в зооаптеку і купила. Довго наді мною ржала матуся, мій муж сказав»забери то з ванної щоб люди не бачили», і перші 2 дня звертався до мене не інакше як Ракель)))). Я все переборола, краса вимагає жертв і принижень. Отже помила ним, і кондиціонер взяла свій якийсь….висушила…І о чудо - грива волосся на голові, важке і густе….Як на мене то цей ненормальний об’єм більш буде пасувати дівчині з прямим жирним волоссям, на моє кудряве – це просто вибух. Вимиває волосся до скрипу, без кондиціонеру- не розчесати, запах радянського шампуня , нейтральний. Сподобався, але не підійшов Плюси: якщо не боятись реакції оточуючих, можна користуватись, хватить надовго Мінуси : без кондиціонера застрягає гребінь, треба возитись розводити Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 28. Pantine «слияние с природой» (36грн/400) Що пише: відновлює пошкоджене волосся, з екстрактом кассії і пантенолом Моя думка: я з тої меншості, яким підходить Пантін, для сухого волосся кращого за пантинолові зволожувачі важко знайти. Запах на відміну від інших серій – супер приємний, свіжий, це вже 4 банка. Пробую багато всього, і все обно повертаюсь до нього. Дівчата з кудряшками – візьміть на замітку. Плюси: самі плюси Мінуси : не найшла, все влаштовує Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 29. Pantine «слияние с природой» МАСКА (42грн/?300) Що пише: відновлює пошкоджене волосся, з екстрактом кассії і пантенолом Моя думка: Купила, щоб була серія. Дуже поживна маска, навіть для мене, волосся супервідновлене , користуюсь після складних зачісок з лаками-пінками. Прилизує волосся до голови(((гасить об’єм Плюси: запах і дія хороші Мінуси : мені хватає бальзама Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: ні 30. Крем-маска ШОВКОВА(45грн/400) Що пише: прискорює ріст волосся за рахунок вітамінів С,PP, покращує дихання шкіри голови. Нанести, потримати , змити. Моя думка: Це теж знаменитий продукт, подружка відхватила 2 банки в якогось перукаря, одну подарувала мені. Користувалась влітку, відростити волосся не маю мети, тому за ефектом дуже не стежила. До моменту чергової покраски коренів, замість 1см. Відросло 2,4см. Була здивована якщо чесно. Перестала користуватись, бо тоді потрібно частіше фарбуватись, а я не хочу волосся травмувати. Написано для всіх типів, я би написала для нормального і жирного. Запах нейтральний. Плюси: ефект є видимий Мінуси : моє сухе волосся недоживляє Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так, коли буду ростити 31. Pantine «слияние с природой» Сироватка незмивна (28грн/200) Що пише: відновлює пошкоджене волосся, з екстрактом кассії і пантенолом Моя думка: мій беззаперечний мастхев. Вже 3 банка. З дозатором)))) Плюси: запах і дія хороші, кудрі не пушаться, волосся як не дивно довше чисте. Мінуси : - Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 32. Pantine «слияние с природой» шампунь (28грн/400) Що пише: відновлює пошкоджене волосся, з екстрактом кассії і пантенолом Моя думка: Рідко можна сказати про видимий виражений ефект від шампуня, (окрім того конячого))). Хороший, добре промиває, приємний запах. Норма Плюси: волосся довше чисте. Мінуси : просто шампунь Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: так 33. DOVE шампунь «контроль над потерей волос»(33грн/250) Що пише: відновлює пошкоджене волосся, містить зволожуюче молочко… Моя думка: подарував татко, прийшлось митись. Достойний зволожуючий шампунь, приємний! запах. Думаю купити щось з бальзамів Плюси: добре промиває, волосся м’яке легко розчісується Мінуси : запах дуже інтенсивний, перебиває туалетну воду Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: незнаю 34. ELSEVE шампунь повне відновлення 5 (33грн/250) Що пише: відновлює за всіма ознаками, з керамідами і прокератином Моя думка: купила, на заміну попередньому. Запах солодкий квітковий. Мила 2 рази, відклала…дуже поживний, аж занадто. Для тих хто миє голову щодня. Я мию – раз на 3дні, тому мені не підійшов. Плюси: добре промиває, волосся м’яке легко розчісується Мінуси : запах не сподобався, але то на любителя, волосся потребує частого миття Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 35. С:ENKO Chisana кондиціонер для кудрявого волосся (32грн/250) Що пише: містить масла ши, і ще якісь 2, екстракти і вітаміни, запобігає ефекту кульбаби. Моя думка: послала чоловіка в арсен, за шампунь кою…..приносить- а то кондиціонер)))) Фірма хороша, ціна низька, докупила до кондиціонера шампунь. Враження і ефект дуже виражені, дивує при такому ефекті низька ціна. Мені підійшло. Плюси: запах газонна трава)), кондиціонер весь впитується в волосся, перший раз таке бачила. Волосся його з’їдає просто. Мінуси : незручна банка, мокрими руками не відкриєш, великий розхід бальзаму Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Частина 5: Догляд за тілом. 36. Вітекс крем массажний, антицелюлітний (35грн/320?) Що пише: містить екстракт перцю, кофеїн, екстракт водорості , ефірні маста грейпфруту і зволожуючі компоненти. Розігріває шкіру, виводить рідину. Моя думка: Розігріває слабо сказано. Сіднички полихають, сісти боляче. Як на мене- занадто дієвий)))) Плюси: справляється із задачкою на всі 100, приємний запах, свіжий Мінуси : це жесть Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: ні 37. Oriflame авто засмага для тіла (?грн/250) достався від Veronki Що пише: надає шкірі відтінку засмаги. Наносити на чисту суху шкіру, вимити руки. Моя думка: наношу на ножки весною, шоб не бути похожою на заморожене курча. Лишає розводи, має нав’язливий запах. Плюси: легко ковзає по шкірі Мінуси : запах Оцінка:3/10 Чи куплю ще раз: ні 38. VEET для епіляції в душі (70грн/150) Що пише: для чутливої шкіри ,діє за 3 хвилини, має пом’якшуючі компоненти, алоє, водостійке. Моя думка: зручний, запах приємний. 3 хв. Це вони загнули звісно, але 5-6 точно. Плюси: швидко, зручно, волосся не вростає Мінуси : швидко йде, туба десь 6 ніг, або на 8 зон бікіні, лопатка загубилась. Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 39. VEET для епіляції (130грн/400) Що пише: для чутливої шкіри, діє за 3 хвилини, містить алоє, масло ши, екстракт лілії, не водостійкий Моя думка: купила великий баняк, діє як попередній, але ще ніжніше, запах приємний Плюси: швидко, зручно, волосся не вростає Мінуси : лопаточка губиться))треба прив’язувати Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: так 40. Натуральне масло Ши (40грн/50) Що пише: склад масла схожий до людського шкірного сала, не викликає алергії, вивить і зволожує. Моя думка: масло є масло, жирненьке, можна і на шкіру і на волосся, шкіра після нього шовковиста, користуюсь наніч, може буди компонентом кремів власного приготування як тверда основа Плюси: натуральне, економне Мінуси : треба зберігати в холодильнику, перед застосуванням розтопити Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: ні 41. VEET гарячий віск (70грн/250) Що пише: для чутливої шкіри, легко видаляє волоски, ефірні олії що входять до складу дизинфікують шкуру, перед застосуванням розігріти на водяній бані, спец лопаточкою нанести на шкіру, прикласти смужку тканини, і разким рухом відірвати. Моя думка: ті хто хоч раз робили цю операцію або дивились фільм «чого хочуть жінки» мене зрозуміють. Боляче, аж сльози навертаються….але 3 тиждні навіть не згадуєш про депідяцію. З усіх восків, пластинок, кассет та ін..- це найніжніший, якщо можна це так назвати))))спосіб. Від тепла пори відкриваються, і волосся видаляється легше Плюси: надовго, банки хватає на 30 бікінь))) Мінуси : аааа!!! Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: так(мазохістка) 42. Крем дитячий «Хвастунішка» т.м Аромат (2грн/75) Що пише: містить масло ши, касторове і кукурузне, зволожує ніжну шкіру, знімає подразнення. Моя думка: мій мастфев, мажу ним все і вся, пахне жвачкою Дональд, що тут скажеш – су перовий(8-й тюбік) Плюси: самі плюси(на знак якості цей кремчик вийграв головний приз!!!) Мінуси : рідко де можна купити((( Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 43. Біокон «Волшебный бальзам» (20грн/100) Що пише: «устраняет зуд, опрелость, раздражения», містить обліпихову олію і екстракт піявки Моя думка: колись рятував мене коли відморозила руки і лице на лижах. Поживний, при нанесенні на лице німіють губи, знеболюючий, сприяє загоєнню. Такий собі РЯТІВНИК Плюси: дієвий, натуральний склад, хорошо ціна Мінуси : не найшла Чи куплю ще раз: так 44. Скраб для обличчя «Чистая линия»(9грн/?125) Що пише: містить подріблені абрикосові кісточки, екстракт ромашки, очищує шкіру, покращує колір обличча Моя думка: мій мастхев, як кажуть дешево и сердито, часточок дуже багато, і вони такі зовсім не ніжні. Користуюсь ним зі школи, вже не знаю який це тюбік, 10-й напевно Плюси: ціна, і ефект наждачки налиці Мінуси : - Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 45. Спрей для ніг Florena (22грн/200) Що пише: містить екстракт ромашки, запобігає потовиділенню, дизинфікує Моя думка: до одного місця Плюси: охолоджує Мінуси : не справляється з основною задачею Оцінка:2/10 Чи куплю ще раз: ні 46. Засіб для інтимної гігієни «Лактацид»(30грн/200) Що пише: містить молочну кислоту, захищає від патогенної мікрофлори, освіжає Моя думка: куди я без нього)))мастхев, 4-а банка Плюси: хороший, з ним спокійно, користуємось напару Мінуси : він почав різко дорожчати, і запах кремовий(((неподобається Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 47. Шампунь від лупи «Кетозорал»(30грн/50) Що пише: лікує від лупи, запобігає повторній появі, нанести на волосся, потримати 10 хв. змити Моя думка: це наш дешевий аналог Нізоралу, коштує в 2 рази дешевше, склад однаковий. Лупи як такої не маю, інколи на новий шампунь голова шелушиться. Виручає Плюси: справляється Мінуси : колір в нього інтенсивно оранжевий, блондам підфарбує Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 48. Мило «Сонечко»(3грн/50) Що пише: дитяче мило Моя думка: Це моя альтернатива гелям для душу, милко гарненьке, пахне жуйками, є різні види. Всю сім’ю пересадила з гелів на нього))) Мастхев Плюси: неалергічне, не сушить, модна мити голову))) Мінуси : - Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ---------- Частина 6: Різні засоби. 49. «Умная емаль» Діамантове покриття(41грн/пл..) Що пише: робить нігті міцними як діаманти, укріплює, захищає. Моя думка: коли ліньки робити манікюр- покриваю тим лаком, під ним доречі можна відростити хорошу довжину) Мастхев Плюси: безпроблемний, економний, універсальний Мінуси : на ацетоні все одно Оцінка:8/10 Чи куплю ще раз: так 50. Гель для волосся «Чистая Линия» мокрий ефект(10грн/150) Що пише: містить алое-вера пюре, пантенол, створює ефект мокрого волосся Моя думка: Запах нейтральний, наноситься легко, не липне, користуюсь рідко, за свої гроші - хороший Плюси: дешевий Мінуси : якщо нанести багато, засихає крошками Оцінка:6/10 Чи куплю ще раз: ні 51. Dove крем з ефектом автозасмаги(40грн/100) Що пише: день за днем надає шкірі відтінок літньої засмаги Моя думка: запах давовський, мильний. Колір обличча гарний, відтінок без жовтизни, зручний дозатор, добе зволожує і захищая, користуюсь взимку Плюси: гарна засмага Мінуси : запах не дуже Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 52. Nivea крем Красивая Кожа(60грн/50?) Що пише: робить шкіру гарною, містить часточки, що розсіюють світло червоного спектру, доглядає і зволожує. Робить шкіру гарною Моя думка: це просто г))). Шкіра в шоці, відімстила мені прищами, чухається, лице блищить як млинець, відчуття ніби лице вкрили целофаном, коли проводиш рукою по щоці- він скатується кату ляшками))не підробка точно. Плюси: -без коментарів Мінуси : -без коментарів. Оцінка:0/10 Чи куплю ще раз: ні, я в шоці Хто сумнівається ще чи купити, подарую свою банку, без одної кремопорції 53. Oriflame зігріваючий крем для ніг(?грн/100) Що пише: мстить екстракт кориці і коріандру(якщо не помиляюсь), зігріває нозі холодними зимніми вечорами Моя думка: не пробувала ще, запах приємний Плюси: запах Мінуси : - Оцінка:-/10 Чи куплю ще раз: ні 54. AVON маска Planet Spa Оливковий(40грн/100) Що пише: суперпоживний, для сухої шкіри Моя думка: ніяка, ефекту не помітила Плюси: термін зберігання 3 роки, може колись доб’ю Мінуси : ефект сумнівний Оцінка:5/10 Чи куплю ще раз: ні 55. «Сто Рецептов Красоты»маска зволожуюча(12грн/100) Що пише: містить зелений чай, алое вера і розове масло, зволоження і свіжість Моя думка: щипле обличчя, чешеться, липка….не сподобалося…помазую Плюси: ціна, акцент на натуральність Мінуси : мені не підійшла, рідка, витікає прямо з тюбіка Оцінка:4/10 Чи куплю ще раз: ні ¬¬ 56. AMWAY ARTISTRY крем баланс для жирно-нормальної шкіри(120грн/100) Що пише: вже не пам’ятаю, коробочку викинула, матуючий засіб, що балансує жирну шкіру, UVA\UVB Моя думка: попробувала в подружки, ходила під враженням, замовила кота в мышку з уми валкою не дивлячись на ціну(разом під 300грн.) Дуже сподобався цей крем, густий як зубна паста, ледве вилазить, не жирний, матує на цілий день, запах трохи лікарський, ненав’язливий. Супер. До амвею відносилась як до чергової маркетингової компанії, тепер змінила своє враження. Плюси: дуже економний і якісний Мінуси : упаковка скупа, для такого чуда Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 57.Nivea крем для комбінованої шкіри зволожуючий(40грн/50?) Що пише: матує жирну і комбіновану шкіру, містить вітаміни, сонцезахистний фільтр Моя думка: хороший просто крем, нічого особливого, запах приємний, матує на 4-5 год.., комфортне відчуття Плюси: запах приємний Мінуси : - Оцінка:7/10 Чи куплю ще раз: ні 58.Nivea олівець для точкового використання(25грн/2) Що пише: містить стеарат цинку, саліцилову кислоту і спирт, дезінфікує, зменшує розмір прищів Моя думка: таке ж Г, як і 52, випарувався після 3го відкриття, негігієнічна паралонова губка, почервоніння не зняв. УЖОС! Плюси: - Мінуси : - Оцінка:0/10 Чи куплю ще раз: ні 59,Aquafruit бальзам для рук і нігтів(15грн/50) Що пише: пом’якшує і живить суху шкіру рук, містить гліцерин, екстракт ожини Моя думка: крім приємного запазу нічого не можу сказати. Плюси: запах приємний Мінуси : гліцерин, руки липкі, банка незручна Оцінка:5/10 Чи куплю ще раз: ні 60. CASTING Crème Gloss фарба для волосся(70грн/2рази) Що пише: не містить аміаку і перекису водню, змивається після 28 головомийок, містить маточне(бджолине) молочко, сивину не зафарбовує Моя думка: все зафарбовує, не тече, не пече, не воняє, волосся не псує, кольори гарні. (моя 12*4р.=28-а пачка) бальзама хватає на 3-4 миття. МАСТХЕВ Плюси: самі плюси Мінуси : - Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 61. Rexona Свіжість душу(28грн/-) Що пише: зберігає свіжість душу на цілий день Моя думка: пахне милом, на чорному слідить, і взагалі оксид алюмінія це шкідливо. Тримається до 10 год, а не 48 як зазначено. Плюси: все одно це краще нівеї))) Мінуси : ніякий Оцінка:4/10 Чи куплю ще раз: ні 62. Rocolor фарба для брів і вій(32грн/-) Що пише: змішати фарбу з окислювачем в мисочці, нанести, протримати 15 хв. –змити. При потраплянні в очі- промити Моя думка: хороша фарба, не фарбує шкіру на відміну від інших, не тече, можна самому собі фарбувати вії. Колір - чорно-коричневий Плюси: хороша ціна/якість Мінуси : якщо попаде в око, буде біда, я промивала раз молоком, бо пече так, що аж ногою топаєшь Оцінка:9/10 Чи куплю ще раз: так 63. Цинково-саліцилова паста(4грн/-) Що пише: дизинфікуюча паста Моя думка: знайома з нею з дитинства. Це найдавніший з усього цього мій помічник. САМИЙ МАСТХЕВ, без неї нікуди, прищіки заберає на раз, не має ефекту звикання Плюси: +++ Мінуси : біла, чоловік іноді лякається)))) Оцінка:10/10 Чи куплю ще раз: так 64. Тонік спиртовий «Женшень»(5грн/-) Що пише: дезінфікує, очищує, сприяє за живленню, для жирної і комбінованої шкіри. Моя думка: звичайний спиртовий лосьйон, нагадує радянські Плюси: дизинфікує добре Мінуси : запашок ще той Оцінка:6/10 Чи куплю ще раз: ні 65. Антиперспірант FA, Активні гранути(15грн/-) Що пише: Ефективність збільшується при підвищенні температури тіла,на 48 годин Моя думка: запах приємний, якщо не бігати і не хвилюватись – хватає на 8 годин. А так на літо за слабенький. Лишаю на зиму Плюси: запах приємний Мінуси : захист не надійний Оцінка:5/10 Чи куплю ще раз: ні ---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- мої любимі засобі,перевірені часом. Робоче фото моїх скарбів. Чоловік сказав, що коли настануть тяжкі часи-ми відкриємо ларьок)))) Дякую всім хто дочитав мої відгуки. Дівчата підтримуємо тему!!!! П.С. Шановні модератори, не знала куди помістити цю тему, якщо їй тут не місце, перенесіть будь-ласка)))) ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ---------- Окрема подяка mery5,за допомогу))))
Відповідь: Відгуки про косметику такого плану з великими відгуками нічого не знайшла, може звісно погано шукала. Дякую за критику, прийму до відома.
Відповідь: Відгуки про косметику тільки що те саме хотіла написати а нащо вам аж 5 дезодорантів одночасно?
Відповідь: Відгуки про косметику ні фіга собі скільки всякого..... і ви всім користуєтесь постійно? цілий день тільки мажетесь????
Відповідь: Відгуки про косметику Тему варто зберегти, як шедевр нелінивості і ентузіазму авторки. Надіюсь, що будем бачити продовження, бо, направду, тяжко все класифікувати, сфотографувати, описати, запостити, а також купляти, зберігати, випробовувати, викидати, запам'ятовувати враження і ділитись ними. а нащо вам до хр...ніща всякої фігні? По грошам вийшло б декілька хороших засобів, не обов'язково дорогих + золотий перстеник, не найдешевший ! Нє, взагалі не ліниво ви все описали, я з цікавістю почитала, може й сама сподвигнусь на такі вихвалялки! Нормуль.
Відповідь: Відгуки про косметику ogyrechik, сподобались мені ваші відгуки. Місцями поржала особливо там, де Ракель; засіб, яким чоловік змазує катушки вудочок; 6 ніг.. Так як я "легковнушаєма", я навострила лижі вже декілька засобів і собі прикупити.. Тільки от, хоч ви і намагались все це якось систематизувати, воно все одно якось вкупі і важко знайти те, що потрібне. Може, просто інформації забагато нараз? Я, признаюсь чесно, прочитати все одразу навіть і не подужала. Кілька разів мусіла йти на перекур
Відповідь: Відгуки про косметику Ок. Зберігаю. Але зі зміненим заголовком, бо випробування ТАКої кількості косметичних засобів на "1 душу населення" не кожен організм витримає, щоб не позеленіти, як огірок... А з продовженням просю у ДАВНО створену гілку. ЗІ: Огірочок, бережіть себе... А Бог най боронить чоловіка