Про косметику: тест на виживання

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем ogyrechik, 25 Серпень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

Думаю не я одна в черговий раз купуючи якусь цяцю сподіваюся на диво і ось черговий шампунь чи крем спихається мамі або подружці- чергове розчарування, дипрессія))))) (((. Тому сподіваюсь комусь буде корисний мій відгук….Дівчата давайте ділитися новинками, покупками , лишати свої відгуки про них і оцінювати по 10 бальній шкалі.
    Про себе: Волосся- довге, кудряве, фарбуюся., тому сухе і ламке;
    Шкіра – нормальна комбінована, інколи обсипає на КД,
    26 р., 60 кг.)))
    PS: не бийте сильно, бо то мій перший відгук
    PSS: прошу вибачення за якість фото…

Частина 1(парфуми):

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

Частина 2 (обличчя):

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Частина 3: Укладка волосся.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Відгуки про косметику

на мою думку це надто особисте, і відгуки мало чим можуть допомогти. от в мене раз була страшенна алергія на шампунь, від якого в мами абсолютно нічого поганого не було.

3. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

Частина 4: Миття волосся.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Частина 5: Догляд за тілом.

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Частина 6: Різні засоби.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

мої любимі засобі,перевірені часом.
    Робоче фото моїх скарбів. Чоловік сказав, що коли настануть тяжкі часи-ми відкриємо ларьок)))) Дякую всім хто дочитав мої відгуки.
    Дівчата підтримуємо тему!!!!
    П.С. Шановні модератори, не знала куди помістити цю тему, якщо їй тут не місце, перенесіть будь-ласка))))

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Окрема подяка mery5,за допомогу))))

• Подобається Подобається x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

знущаєтесь? а самій перше чим писати пошукати?

5. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

такого плану з великими відгуками нічого не знайшла, може звісно погано шукала. Дякую за критику, прийму до відома.:girl_flag_of_truce:

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

7. Heureuse

Heureuse вірю...

8. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

ні фіга собі скільки всякого.....:girl_impossible:
    і ви всім користуєтесь постійно? цілий день тільки мажетесь????

9. AilataN

AilataN жива

Тему варто зберегти, як шедевр нелінивості і ентузіазму авторки. Надіюсь, що будем бачити продовження, бо, направду, тяжко все класифікувати, сфотографувати, описати, запостити, а також купляти, зберігати, випробовувати, викидати, запам'ятовувати враження і ділитись ними. ;)

Нє, взагалі не ліниво ви все описали, я з цікавістю почитала, може й сама сподвигнусь на такі вихвалялки! Нормуль.

10. Відповідь: Відгуки про косметику

ogyrechik, сподобались мені ваші відгуки. Місцями поржала Так як я "легковнушаєма", я навострила лижі вже декілька засобів і собі прикупити..
    Тільки от, хоч ви і намагались все це якось систематизувати, воно все одно якось вкупі і важко знайти те, що потрібне. Може, просто інформації забагато нараз? Я, признаюсь чесно, прочитати все одразу навіть і не подужала. Кілька разів мусіла йти на перекур :)

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Ок. Зберігаю. Але зі зміненим заголовком, бо випробування ТАКої кількості косметичних засобів на "1 душу населення" не кожен організм витримає, щоб не позеленіти, як огірок...

А з продовженням просю у ДАВНО створену гілку.

ЗІ: Огірочок, бережіть себе... :) А Бог най боронить чоловіка [​IMG]

Останнє редагування: 26 Серпень 2011
Статус теми:
Закрита.