Заправила на Shell неякісне пальне. Машина просто не їде. В неті пише, що це якраз показник неякісного пального, коли машина не має сили. Хто стикався з таким на практиці (відшкодування, суди, куди писати скарги і т п)? Де шукати лабораторії у Львові з якості пального?
Відповідь: Про якість пального а можна детальніше? де заправка знаходиться, яка марка бензину? бо ми власне шелл і заправляємо і досі було ок, а от Сокар(та заправка, що на виїзді з Кульпарківської) не пішло - чоловік певний час заправлявся 95 звичайним на повний бак і скаржився що спочатку ніби ок, а за кілька днів на тому самому бензині авто просто не "тягнуло".
Відповідь: Про якість пального Дизель на Shell за Дублянами - точна назва вул.Бічна с.Муроване по трасі на Київ. Завжди заправляю на різних. А то два рази під ряд саме там, і машина просто не тягне, СТО всі закриті бо вихідні, я вже думала, що я щось роблю неправильно, що не розігріла машини, але сам дизель дуже швидко використався, при такій заправці я два тижні їжджу, а тут - за 4 дні і вже пусто. Коротше, все вказує на те, що поганий дизель. Але що робити, куди скаржитися? Начиталася про якісь лабораторії, про довідки з СТО... може і грубе порівняння, але якщо мені в супермаркеті продали зіпсутий йогурт - то ніхто в лабораторію його не несе. І ціна йогурта - не те саме, що вся паливна система в машині... Ми ж уже в іншій країні...
Відповідь: Про якість пального Знаю, що таке довести майже нереально. На жаль. Щодо пального, то свої машини заправляла 95 Мустангом. В результаті - забита дросельна заслінка. Чистка ніби і не дорога, але без неї обороти зависають. За порадою чоловіка форумлянки раз заправилась 92 на Укрнафті і.... різниці не відчула. "Тяга" була така ж, як зазвичай. Після того почала експериментувати і наразі перейшла на 92 на ОККО. Може, заправлялась б і 95, але ціни зараз По дизелю нічого сказати не можу.
Відповідь: Про якість пального а ви впевнені що в пальному причина? після того заправлялись і машина їхала краще? питаю бо в мене нещодавно були проблеми з машиною, не витягувала взагалі, а пальне закінчувалось швидко. Виявилось що причина була в несправності однієї деталі, як тільки виправили - все стало як треба.
Відповідь: Про якість пального Ще можуть бути забиті форсунки, фільтрики, старі свічки.. Варіантів є купа
Відповідь: Про якість пального в мене в голові сидить привитий чоловіком стереотип - заправка - тільки Воґ і ОККО (тепер лиш ОККО), решта бадяжать що хочуть. Не знаю, чи виправдано, але за багато років їзди з бензином проблем не було ні в чоловіка, ні в свекра. А от в кума, який заправився на якомусь ноунеймі, було проблем повно.
Відповідь: Про якість пального Знаю, що , якщо на ОККО хтось пише скаргу на якість пального, то вони викликають незалежного експерта, який бере проби пального+ заправка робить свої перевірки, якось так. Можу завтра спитати, якщо ще треба буде.
Відповідь: Про якість пального Аналогічно. Чоловік мені казав на інші навіть не дивитися. Але була ситуація, що до тих двох я б не доїхала (або зовсім впритик, але то ризик для бензонасосу), то спробувала на Укрнафті. Після того ще разок на Шелл, але вони мені зазвичай не по дорозі. Дуже близько від хати Вог і ОККО, то заправляюсь зазвичай на ОККО.
Відповідь: Про якість пального в с.Муроване нема жодної заправки, можливо Ви мали на увазі с.Малехів?
Відповідь: Про якість пального я теж так думала, що в Муроване немає. Зі Львова - спершу Малехів, далі Дубляни, трохи після світлофора - знак "кінець Дублян" і справа заправка Shell. По чеку - адреса Львівська обл., Пустомитівський р-н, с.Муроване, вул. Бічна Львівська 20 Були на СТО. Міняємо всі фільтри, коротше попандос. Майстри кажуть, що всюди бадяжать, що заправляти треба тільки найдорожче пальне - є шанси що буде краще їхати, і не буде проблем із паливною системою... ---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ---------- Було би класно...
Відповідь: Про якість пального То вони про дизельне чи про всі? Точно знаю, що 95 і 92 майже не мають різниці по октановому числу. Назви назвами, а 95 зазвичай має 92,5 Отакі-то пироги... А до того коли міняли?
Відповідь: Про якість пального Дзвоните на гарячу лінію або пишете скаргу з проханням перевірки з залученням незалежного експерту. Потім на заправці одночасно беруть три проби. 1. для незалежного експерта. 2. їде в лабораторію від заправки. 3. залишається на місці. Дають вам відповідь. Але! Це я описала, як відбувається на ОККО. Пояснили мені, що система на всіх заправках приблизно однакова, тому звертайтесь. Пишіть заяву в 2 екземплярах, нехай її реєструють, на вашій заяві пишуть: хто, коли прийняв. Чекаєте відповіді. На ОККО вони все роблять за 3 дні.
Відповідь: Про якість пального Ну і щодо якості пального і розходу - після заправки в Україні авто споживало 14л (то паркетник), а після заправки в Польщі - 9л. Магія
Відповідь: Про якість пального Укрнафта зараз продає досить якісне пальне, перше це одна з компаній монополістів, і думаю що 70-80% всі заправки (шел і т.д.) там купують пальне. І ще, зверніть увагу не на октанове число, а на вміст свинцю в пальному, бо на Україні, зазвичай 92 зі свинцем, а 95 не етильований (без свинцю), а авто які оснащені каталізатором, то ті каталізатори можуть передчасно виходити з ладу і виводять також з ладу лямбда-зонди. За кордоном (можливво вже є і в Україні) є 92 зі свинцем Pb і без Pb То не я така мудра, то в мене є один знавець того діла
Відповідь: Про якість пального що за машина? бо в мене лямбда-зонд за таке відповідає Пардон. якщо не секрет, на яких саме окко ви заправляєтесь? Бо те, що в Винниках - відстойне, машиною дьоргає серьйозно і заводиться погано. Як тільки заправляюсь на рідній заправці АNPїде добре. Ще на окко розхід підвищується. спочатку списувала на різницю в ціні, а потім перевіряла по лічильнику, таки збільшується. Заправилась на вог біля Ашану - волокли на сервіс, глянули-провірили вода в баку. Нема віри імпортному (ц) От получається для моєї машинки - чим простіша заправка - укрнафта або AnP, то ліпше
Відповідь: Про якість пального Уже давно писала таке саме про Винниківську заправку Окко, з 10 л майже 20 км не доїжаємо.Якість нормальна, але попередній фактор не тішить
Відповідь: Про якість пального Я на Городоцькій перед Метро... Їздить нормально, як зазвичай. На ВОГ теж ексцесів ніколи не було.. Була в ближче Укрнафта, то заправлялась б...
Відповідь: Про якість пального головне - протерти фари))) тобто перевіряти треба все, методом виключення) більшість окко - франшиза
Відповідь: Про якість пального А ще, говорячи по телефону, копнути колесу і відкрити/закрити капот. Знаєм-знаєм