"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Дівчаточка, хтось має утюжок для волосся? Поділіться враженнями від використання, якої фірми утюжок і яка якість волосся після довгого його використання:)

2. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Утюжок для волосся!!!

в мене отакі.,PHILIPS
    Купувала,коли підстриглась під каре,для такої стрижки це нзамінимий помічник.
    Ця модель невеличка і складається+спец. чохол до неї,дуже зручно в дорогу.Але в кого волосся багато то цими буде не зручно,бо вони тоненьки.
    хоч зараз майже всі плойки-утюжки мають керамічне покриття,всерівно для волосся то нездорово.В мене от волосся за осінь-зиму відросло,утюжками не користуюсь,і зразу помітен результат-волосся набагато менше січеться

• Подобається Подобається x 2
  3. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я хочу купити утюжок, але вагаюся між професійними і простими фірмами. Професійні дуже дорогі і сильно сумніваюся, що вони для волосся сильно ліпші від звичайних:aggressive:. І я замітила, що тепер переважно утюжки дуже вузенькими стали робити, а волосся у мене довге і наскільки буде зручно користуватися таким, незнаю:rolleyes:

4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

У мене є, не пам1ятаю назви, з керамічними пластинами. Непоганий, але користуюсь рідко, бо таке довге волосся випрямляти і важко, і довго. Ну і спати мені доводиться все одно з заплетеною косою :)

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

а де плануєте купувати професійний?

6. Олька

Олька Well-Known Member

Моя сестра користується вже більше року, і нічого в неї не січеться! Перукарка сказала, що ще не бачила такого фарбованого і непосіченого волосся! Утюжки кращі, ніж фен в 100 разів! Я один раз попробувала недавно, тепер сижу і думаю де гроші взяти? А які на них зараз ціни?

7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

В мене утюжок фірми HairMaster це ніби з тих професійних, брала в Бюті (біля Стрийського). Я ним не дуже часто користуюся, сестра кожен день.... Часом ми дивуємося як колись жили без нього, для нормального вигляду волосся без нього не обійтися... Волосся нормальне, там регулюється потужність...

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

а скільки дали? термо спрей купляли?

9. Квіточка

то ви кого питаєте?

10. mayscream

mayscream Well-Known Member

Квіточко,а де саме біля Стрийського?! І продублюю питання kati чи користуєтесь ви термоспреєм?!

11. Квіточка

Та то вже десь дівчата писали, там є фірма Бюті де скуповуються перукарні, продають як гуртом так і в роздріб.. Знайду візитку напишу точну адресу і телефон... Там все значно дешевше... Ціни точної не памятаю десь 230грн. але то 3 роки назад... Щодо термоспрею, то ні я ні сестра не користуємося. Хоча завжди збираюся купити... краще звичайно мати..

• Подобається Подобається x 3
  12. Женічка

Женічка Well-Known Member

а шо воно таке, той термоспрей???
    :shy::shy::shy:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

та кто до вас Квіточко було питання. власне поїду вже нарешті на те Бюті.
    Термоспрей рідина що захищає волося від високих температур прасочок. Інколи ще рекомендують спеціальне масло Бреліл.
    Переживаю тільки за те що чи не за тяжко волосю з тими засобами, щоб не виглядало брудним.
    кплю спрей фірми Шварцкопфф- професійна серія або Веллу професійну. Люблю саме ці 2 серії. А от Бреліл не пробувала ще.

14. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

:scare:
    Я знаю, що на добробуті є кіоск, який продає професійну перукарську продукцію.
    Минулого року, десь в лютому, я підходила до них, то утюжок коштував десь біля 500 грн. (біля 100 доларів це получалось), але пластина була тонка і я собі подумала, що може десь знайду з ширшими пластинами, а тепер навіть страшно подумати скільки ж він буде коштувати:eek:

15. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Це часом не в тому інституті їх офіс, що біля ринку, на Ш. Руставелі?

• Подобається Подобається x 1
  16. mayscream

mayscream Well-Known Member

Точно,я згадала,дівчата писали:саме там,на пригірку)

17. kati

kati Well-Known Member

сьогодні прийшла з перукарні,дівчата якраз обговорювали підняття цін в бьюті,зокрема якраз говорила про утюжки....ті що літом ще коштували біля 300,зараз майже 600....і це не найкращі

п.с. ну і на 30 грн .порівняно з минулим місяцем подорожчали послуги......

Останнє редагування: 22 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  18. ІрОчКа_МаЛеНьКа_ZіРоЧкА

ІрОчКа_МаЛеНьКа_ZіРоЧкА миється в бані

Я свій утюжок теж купувала в Б*юті........Ціни як і всюди зашкалюють,але якість просто супер!!!!І термоспреї там є....там взагалі дуже багато всього корисного.....шампуні..бальзами.....
    Можу дати пораду:якщо в вас є чолка то купуйте не дуже широкий.Я наприклад купила широкий і чолку тепер дуже незручно прасувати:n::n::n:

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Бреліл мені дуууже подобається, мала маску спочатку, тепер маю Detox Shampoo і Detox Mask - дуже задоволена:radist:

20. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

В мене такий самий як в квіточки HairMaster я в свого перукаря замовляла 3 роки тому. Довге волосся просто треба правильно навчитися сушити,а потім прасувати! В мене волосся до талії випрямляю 40-60 хв,а потім що дня корегую ( в мене дуже кучеряве волосся від природи)
    Постійно використовую молочко Фрктіс для випрямлення,можна і сансілк!