Дівчата,дуже хочу поділитись з вами одним чудом це вебкамера встановлена біля гнізда пташки колібрі,знаю для Америки і Канади це не новина але для нас це фантастичні створіння,вони такі крихітні. Вони харчуються нектаром з квіток і також найдрібнішими комахами, мабуть щось таке як тля. Малий мені нагадав за цю вебкамеру . Минулого року ми спостерігали за гніздечком однієї з таких пташок, яйця були за розміром мятного драже Тік-Так. Зараз вже бачу пташенята є у гнізді. Гніздо розташоване на кущі троянди. Показано все, що відбуваєтьсяу реальному часі, дуже цікаво спостерігати як дорослим так і діткам. тут вебкамера але на тій сторінці можна знайти відео запис деяких подій. Наприклад як вилуплення пташенят), годування і т.п. модераторів прошу вибачення, якщо щось не так і не там запостила, я раніше не зустрічала цього
Відповідь: Потроху звідусіль Круууутооооо... які вони манюні... а з яким фуркотом вона полетіла... як літак.. ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ---------- зараз прилетить, буде їх годувати
Відповідь: Потроху звідусіль Прилетііілаааа! як завжди, з фуркотом ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=gG59PaCiiDg
Відповідь: Потроху звідусіль Прилетіти то прилетіла , але чому вона їх не годує???? Чи я чогось не добачаю
Відповідь: Потроху звідусіль Якось знайду час то перекладу і викладу тут більше інформації про це гніздо, пташок, місцезнаходження тощо... Вони такі милі, я могла вімкнути і тримати весь час на своєму екрані цю трансляцію. Так як пташки знаходятьсяу Америці то різниця 8 годин, зранку до обіду буде у них ніч і не буде видно гніздечка, але звуки залишуться... Минулого року спостерігала трагічний випадок з гніздечком. Прилізла ящірка і забрала одне яйце... Сподіваюсь цього разу малята у безпеці. Якщо хтось вловить момент, як пташенята дуже смішно какають наставляють попки догори і порскають далеко від гнізда Акуратні і виховані, головне, що у гнізді чисто.
Відповідь: Потроху звідусіль тільки що годувала. Мені аж страшно стало, думала, вона їх наскрізь дзьобом проткне...
Відповідь: Потроху звідусіль Надзвичайно позитивне відео! Ми з малою переглянули - дуже сподобалося))) Тільки щось у мене те, що в першому дописі, там, де вебкамера, не відкривається(
Відповідь: Потроху звідусіль Не впевнена, що правильно обрала тему. Але в усій гілці "Що в світі чувати" ця ніби підходить найбільше. Для шанувальників Apple. forbes.ru Кажуть, це пов'язане зі станом його здоров'я. У 2003 році у Стіва знайшли рак підшлункової залози. Зробили операцію, яка пройшла успішно. Та проблеми зі здоров'ям Джобса на цьому не завершились. У 2009 році йому трансплантували печінку. Шкода, що він йде. Компанія "Apple" стала тою, якою зараз є, саме завдяки Стівену Джобсу. Сам Стів є дуже цікавою особистістю. Чого вартує лише його славнозвісна промова перед випускниками Стенфорда у 2005 році! Частина перша промови: http://www.youtube.com/watch?v=SLBsGIP6NTg Частина друга промови: http://www.youtube.com/watch?v=GzI6jkY2F0A Найбільше мене зачепили ось ці слова:
Відповідь: Потроху звідусіль надіюсь, все-таки, що це не пов"язане зі здоров"ям..може він вирішив відкрити нову фірму...тішу себе...до речі, зараз епл багатший на кілька мільярдів за уряд США
Відповідь: Потроху звідусіль Він - легендарна особистість. Дійсно робить, те що любитьШкода, що стан здоров'я не дозволяє працювати наповну Стів Джобс не буде керівником Apple, але буде головою ради директорів. Надіюсь, це ще одне рішення, яке матиме свою історію Промова просто супер:y:
Відповідь: Потроху звідусіль Відважна, сміливий жест. Чітко виразила свою позицію. Мені не подобається цей міністр, а основне його робота в уряді. Тому висловлюю їй свій "респект"!!!
Відповідь: Потроху звідусіль А відео бачили? Я б не сказала, що так дуже чітко Коли прочитала цю новину, я собі уявила, що дівчинка так красиво, трояндами з шипами .. і по мордам міністрові, по мордам.. А насправді - тицьнула акуратненько, ніби випадково, букетом в лице За ідею - "5", за виконання - "3-".
Відповідь: Потроху звідусіль - вважаю що вона цим жестом виставила у дуже негарному світлі своїх же колег - студентів, активістів, тепер виглядає що вони не гребують такими от відверто хуліганськими методами і опускаються до таких дрібних дитячих пакостей. Не розумію чого так захоплюються її вчинком - так, це сміливість з її боку, але ж і дурість!